Πολύ.Ωραίο μουνι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ποιά τον παίξατε σήμερα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 717
- Εμφανίσεις 158K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Επειδή παρατήρησα πως τον τελευταίο χρόνο εγγράφηκαν μέλη με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και με δεδομένο τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης που αργά, αλλά σταθερά, ασπάζεται όλο και περισσότερο την woke ατζέντα, θα ήθελα να καταθέσω τον εξής προβληματισμό:
Μήπως (γράφω μήπως), θα ήταν πιο σύμφωνο με τα σημερινά δεδομένα, το παρόν νήμα να μετονομαστεί σε: Με ποια/ποιον, τον έπαιξες/κωλοδαχτυλιάστηκες, σήμερα; Και το γράφω αυτό, διότι έτσι όπως είναι διατυπωμένος ο σημερινός τίτλος του νήματος, αποκλείει την συμμετοχή αρκετών εκλεκτών μελών, όπως π.χ. @BisexualWannabe , @lelosbi , και άλλοι.
Μήπως (γράφω μήπως), θα ήταν πιο σύμφωνο με τα σημερινά δεδομένα, το παρόν νήμα να μετονομαστεί σε: Με ποια/ποιον, τον έπαιξες/κωλοδαχτυλιάστηκες, σήμερα; Και το γράφω αυτό, διότι έτσι όπως είναι διατυπωμένος ο σημερινός τίτλος του νήματος, αποκλείει την συμμετοχή αρκετών εκλεκτών μελών, όπως π.χ. @BisexualWannabe , @lelosbi , και άλλοι.
Τελευταία τροποποίηση:
lelosbi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 1.061
- Πόντοι
- 201
Γερο εγω δεν τον παιζω με τσοντες. Σε παραλιες γυμνιστων ναι παω και τον παιζω, το εχω δηλωσει.Και το γράφω αυτό, διότι έτσι όπως είναι διατυπωμένος ο σημερινός τίτλος του νήματος, αποκλείει την συμμετοχή αρκετών εκλεκτών μελών, όπως π.χ. @BisexualWannabe , @lelosbi , και άλλοι.
Φοβερή η ξαδέρφη θέλω και εγβΜε τις βυζάρες της ξαδέλφης μου!!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.133
- Πόντοι
- 9.297
...και μετά λέει ο άλλος "παντρέψου ρε και κόψε τις μαλακίες"...αν σε εμπνεύσει η άλλη ,δεν κοιτάς ούτε δαχτυλίδια ούτε τίποτα.Με ένα υπέροχο μιλφακι, φίλη της γυναίκας μου,που γνώρισα σήμερα..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.133
- Πόντοι
- 9.297
Δεν μαλλιοτραβιουνται μάνα και κόρη για σένα;Με την Πεθερα μου την πουτανα που την είδα πρωί πρωί να το νυχτικό και την ρώγα τέντα
Gioblue21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2024
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 200
Τιμή μαςΜε την αρραβωνιαστικιά του @Gioblue21
Greek horny
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.816
- Πόντοι
- 441
Μα δεν το ξέρει η γυναικα μου ότι με καυλωνει η μάνα τηςΔεν μαλλιοτραβιουνται μάνα και κόρη για σένα;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.133
- Πόντοι
- 9.297
Είσαι σε καλό δρόμο για τρίο που θα γεφυρώσει το χάσμα των ηλικιών...Μα δεν το ξέρει η γυναικα μου ότι με καυλωνει η μάνα της
Διαγραμμένο μέλος 253583
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2025
- Like
- 198
- Πόντοι
- 0
NEW SENSATIONS - Cuck Boyfriend Fully Supports her when she Fucks another Guy (Chloe Temple)
centaurian777
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Θεά η Κατερίνα...
notis1980
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 1.046
φυσικότατη!!!Φυσική βυζάρα?Αυτό να μας πει.
Γυναικάρα deeHorny and Angry Stepmoms Punish the Boys by Spanking and Then Swap and Fuck Them - Dee Williams, Sheena Ryder - SwapMilf