Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με κόλλησε η γκόμενά μου μύκητες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 300
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε στις πουτανες δεν πειραζει που παςΜε την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
την γκομενα κοψε καλυτερα
2 ψεκασμους πρωι-βραδυ και σε 3 μερες ολα καλα
http://[URL unfurl="true"]www.scjohnson.com.tr/media//corporate/tr/tr_products_baygon_killer_crawling.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και στην γκΩλοκυνθούς με αυτό αρωματίζουν τον χώρο :2funny: :2funny:
Επισκέπτης
Λιγά γενικά πράγματα(δεν είμαι γιατρός αλλά να πάρεις μία ιδέα αν δεν ξέρεις γιατί πρόκειται):Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
1. με ενοχλει σαν φράση το "με κόλλησε η γκόμενά μου" θα χρησιμοποιούσα περισσοτερο μια φράση του στυλ "κολλησα μύκητες"
2. ειχατε κάνει εξετάσεις πριν αρχίσετε τα ακάποτα με τη γκόμενα?
3. πότε έκανες εξετάσεις για τελευταία φορα?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
www.smilies.4-user.de] [/url]Και στην γκΩλοκυνθούς με αυτό αρωματίζουν τον χώρο
www.smilies.4-user.de] [/url]
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
όχι δεν είχαμε κάνει εξετάσεις με την γκόμενα, ούτε εγώ είχα κάνει εξετάσεις. Πάντως με το προφυλακτικό δεν κολλάς μήκυτες. Η κάνω λάθος;
οι μυκητες ειναι κάτι που θεραπεύεται, οπότε να λες πάλι καλά.
Και άλλη φορά να ξέρεις οτι δεν εμπιστευόμαστε τη γκόμενα πριν κάνει εξετάσεις. Ενας τίτλος (γκόμενα, πουτάνα κλπ) δεν κάνει τη διαφορά. Ιδίως αν εχεις σκεφτεί ποσους "γκόμενους" ειχε πριν απο σένα η γκ΄κομενα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μηπως ειχε ληξει η καποτα?όχι δεν είχαμε κάνει εξετάσεις με την γκόμενα, ούτε εγώ είχα κάνει εξετάσεις. Πάντως με το προφυλακτικό δεν κολλάς μήκυτες. Η κάνω λάθος;
Επισκέπτης
Με προφυλακτικό αν δεν σπάσει δεν κολλάς τίποτα σοβαρό(AIDS,Hπατίτιδες κτλ).όχι δεν είχαμε κάνει εξετάσεις με την γκόμενα, ούτε εγώ είχα κάνει εξετάσεις. Πάντως με το προφυλακτικό δεν κολλάς μήκυτες. Η κάνω λάθος;
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
τυπε στις πουτανες δεν πειραζει που πας
την γκομενα κοψε καλυτερα
Παιδιά προσέχτε με τις γκόμενές σας
Κάποια πράγματα μόνο με τις πουτάνες
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Έλεος ρε φίλε! Μύκητες κόλλησες, δεν κόλλησες AIDS.
Οι μύκητες υπάρχουν και στο δικό σου το σώμα και στης γκόμενας και στης πουτάνας. Δεν χρειάζεται να σε έχει κολλήσει αυτή, ιδίως αν δεν έχει συμπτώματα οπότε μην της ρίχνεις εύκολα το φταίξιμο.
Επίσης δεν χρειάζεται να σε έχει κολλήσει και καμία άλλη, αν και οι γυναίκες αναπτύσουν μυκητιάσεις ευκολότερα.
Μπορεί όμως να είναι και αποτέλεσμα κακής δικής σου υγιεινής (π.χ. βρώμικο σλιπάκι).
Σε κάθε περίπτωση πάρτε και οι δυο σας αγωγή που θα σας συστήσει κάποιος δερματολόγος και σε μια βδομάδα το πολύ θα είστε μια χαρά.
Οι μύκητες υπάρχουν και στο δικό σου το σώμα και στης γκόμενας και στης πουτάνας. Δεν χρειάζεται να σε έχει κολλήσει αυτή, ιδίως αν δεν έχει συμπτώματα οπότε μην της ρίχνεις εύκολα το φταίξιμο.
Επίσης δεν χρειάζεται να σε έχει κολλήσει και καμία άλλη, αν και οι γυναίκες αναπτύσουν μυκητιάσεις ευκολότερα.
Μπορεί όμως να είναι και αποτέλεσμα κακής δικής σου υγιεινής (π.χ. βρώμικο σλιπάκι).
Σε κάθε περίπτωση πάρτε και οι δυο σας αγωγή που θα σας συστήσει κάποιος δερματολόγος και σε μια βδομάδα το πολύ θα είστε μια χαρά.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Κυριολεκτικα πολλες γκομενες εχουν μυρωδια ψαρίλας οι ομορφες ειναι ελαχιστα καλυτερες, αμα δειτε μυρωδια ψαριλας κλπ μακρια, ουτε γλυφωμουνι , και γαμησι με καποτα ! Α και μακρια απο γκωλον, ουτε στην κωλοκυθνους εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να γλυτώσεις απο μερεντα...
όχι το προφυλακτικό δεν είχε λήξει, ήταν οκ. 1,5 χρόνο είμαι μαζί της. Και στο παρελθόν είχε πάλι μήκυτες και είχε βγάλει ο πούτσος μου σπυράκια. πήγα στον γιατρό και όλα ΟΚ. Τις πουτάνες δεν τις έκοψα βέβαια και συνεχίζω. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα ναι μεν δεν έχω σπυράκια στον πούτσο αλλά όταν την έχυσα με έτσουξε.
Επισκέπτης
Ούτε να πλένονται δεν ξέρουνε οι βρωμιάρες!!!Κυριολεκτικα πολλες γκομενες εχουν μυρωδια ψαρίλας οι ομορφες ειναι ελαχιστα καλυτερες, αμα δειτε μυρωδια ψαριλας κλπ μακρια, ουτε γλυφωμουνι , και γαμησι με καποτα ! Α και μακρια απο γκωλον, ουτε στην κωλοκυθνους εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να γλυτώσεις απο μερεντα...
γαμα τα με τα συμπτωματα. εμενα πριν πολλλλλαααα χρονια μου ειχε χασει την ελαστικοτητα το πετσακι. φρικη σου λεω. με μια κρεμα και 3-4 χαπακια θα γινεις περδικι. και θα την ξαναπαθεις φυσικα οσο και να προσεχεις.όχι το προφυλακτικό δεν είχε λήξει, ήταν οκ. 1,5 χρόνο είμαι μαζί της. Και στο παρελθόν είχε πάλι μήκυτες και είχε βγάλει ο πούτσος μου σπυράκια. πήγα στον γιατρό και όλα ΟΚ. Τις πουτάνες δεν τις έκοψα βέβαια και συνεχίζω. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα ναι μεν δεν έχω σπυράκια στον πούτσο αλλά όταν την έχυσα με έτσουξε.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
εντάξει το θέμα δεν είναι παίρνω χαπάκια και όλα οκ. πώς προκαλούνται ρωτώ και αν κολλάς από τις πουτάνες ακόμη και αν φοράς καπότα.
πάντως κονδυλώματα μπορείς να κολλήσεις ακομα και αν φοράς προφυλακτικο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K