Νέα

Με κόλλησε η γκόμενά μου μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
τυπε στις πουτανες δεν πειραζει που πας
την γκομενα κοψε καλυτερα :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
2 ψεκασμους πρωι-βραδυ και σε 3 μερες ολα καλα  :dancing:
URL]]

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
2 ψεκασμους πρωι-βραδυ και σε 3 μερες ολα καλα  :dancing:
http://[URL unfurl="true"]www.scjohnson.com.tr/media//corporate/tr/tr_products_baygon_killer_crawling.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και στην γκΩλοκυνθούς με αυτό αρωματίζουν τον χώρο  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λιγά γενικά πράγματα(δεν είμαι γιατρός αλλά να πάρεις μία ιδέα αν δεν ξέρεις γιατί πρόκειται):

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

1. με ενοχλει σαν φράση το "με κόλλησε η γκόμενά μου" θα χρησιμοποιούσα περισσοτερο μια φράση του στυλ "κολλησα μύκητες"

2. ειχατε κάνει εξετάσεις πριν αρχίσετε τα ακάποτα με τη γκόμενα?

3. πότε έκανες εξετάσεις για τελευταία φορα?

OP
OP
F

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
όχι δεν είχαμε κάνει εξετάσεις με την γκόμενα, ούτε εγώ είχα κάνει εξετάσεις. Πάντως με το προφυλακτικό δεν κολλάς μήκυτες. Η κάνω λάθος;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
όχι δεν είχαμε κάνει εξετάσεις με την γκόμενα, ούτε εγώ είχα κάνει εξετάσεις. Πάντως με το προφυλακτικό δεν κολλάς μήκυτες. Η κάνω λάθος;

οι μυκητες ειναι κάτι που θεραπεύεται, οπότε να λες πάλι καλά.
Και άλλη φορά να ξέρεις οτι δεν εμπιστευόμαστε τη γκόμενα πριν κάνει εξετάσεις. Ενας τίτλος (γκόμενα, πουτάνα κλπ) δεν κάνει τη διαφορά. Ιδίως αν εχεις σκεφτεί ποσους "γκόμενους" ειχε πριν απο σένα η γκ΄κομενα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μηπως ειχε ληξει η καποτα?

Επισκέπτης
Με προφυλακτικό αν δεν σπάσει δεν κολλάς τίποτα σοβαρό(AIDS,Hπατίτιδες κτλ).

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Έλεος ρε φίλε! Μύκητες κόλλησες, δεν κόλλησες AIDS.
Οι μύκητες υπάρχουν και στο δικό σου το σώμα και στης γκόμενας και στης πουτάνας. Δεν χρειάζεται να σε έχει κολλήσει αυτή, ιδίως αν δεν έχει συμπτώματα οπότε μην της ρίχνεις εύκολα το φταίξιμο.
Επίσης δεν χρειάζεται να σε έχει κολλήσει και καμία άλλη, αν και οι γυναίκες αναπτύσουν μυκητιάσεις ευκολότερα.
Μπορεί όμως να είναι και αποτέλεσμα κακής δικής σου υγιεινής (π.χ. βρώμικο σλιπάκι).
Σε κάθε περίπτωση πάρτε και οι δυο σας αγωγή που θα σας συστήσει κάποιος δερματολόγος και σε μια βδομάδα το πολύ θα είστε μια χαρά.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κυριολεκτικα πολλες γκομενες εχουν μυρωδια ψαρίλας οι ομορφες ειναι ελαχιστα καλυτερες, αμα δειτε μυρωδια ψαριλας κλπ μακρια, ουτε γλυφωμουνι , και γαμησι με καποτα ! Α και μακρια απο γκωλον, ουτε στην κωλοκυθνους εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να γλυτώσεις απο μερεντα...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
μη φοβασαι μεγαλε, δεν ειναι τπτ. κατι χαπακια θα παρεις και πρεπει να ακολουθησεται και οι 2 θεραπεια. Καθενας εδω μεσα και εκει εξω, θα την εχει πατησει 2-3 φορες.

OP
OP
F

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
όχι το προφυλακτικό δεν είχε λήξει, ήταν οκ. 1,5 χρόνο είμαι μαζί της. Και στο παρελθόν είχε πάλι μήκυτες και είχε βγάλει ο πούτσος μου σπυράκια. πήγα στον γιατρό και όλα ΟΚ. Τις πουτάνες δεν τις έκοψα βέβαια και συνεχίζω. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα ναι μεν δεν έχω σπυράκια στον πούτσο αλλά όταν την έχυσα με έτσουξε.

OP
OP
F

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
εντάξει το θέμα δεν είναι παίρνω χαπάκια και όλα οκ. πώς προκαλούνται ρωτώ και αν κολλάς από τις πουτάνες ακόμη και αν φοράς καπότα.

Επισκέπτης
Κυριολεκτικα πολλες γκομενες εχουν μυρωδια ψαρίλας οι ομορφες ειναι ελαχιστα καλυτερες, αμα δειτε μυρωδια ψαριλας κλπ μακρια, ουτε γλυφωμουνι , και γαμησι με καποτα ! Α και μακρια απο γκωλον, ουτε στην κωλοκυθνους εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να γλυτώσεις απο μερεντα...
Ούτε να πλένονται δεν ξέρουνε οι βρωμιάρες!!! :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
όχι το προφυλακτικό δεν είχε λήξει, ήταν οκ. 1,5 χρόνο είμαι μαζί της. Και στο παρελθόν είχε πάλι μήκυτες και είχε βγάλει ο πούτσος μου σπυράκια. πήγα στον γιατρό και όλα ΟΚ. Τις πουτάνες δεν τις έκοψα βέβαια και συνεχίζω. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα ναι μεν δεν έχω σπυράκια στον πούτσο αλλά όταν την έχυσα με έτσουξε.
γαμα τα με τα συμπτωματα. εμενα πριν πολλλλλαααα χρονια μου ειχε χασει την ελαστικοτητα το πετσακι. φρικη σου λεω. με μια κρεμα και 3-4 χαπακια θα γινεις περδικι. και θα την ξαναπαθεις φυσικα οσο και να προσεχεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εντάξει το θέμα δεν είναι παίρνω χαπάκια και όλα οκ. πώς προκαλούνται ρωτώ και αν κολλάς από τις πουτάνες ακόμη και αν φοράς καπότα.

πάντως κονδυλώματα μπορείς να κολλήσεις ακομα και αν φοράς προφυλακτικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom