Νέα

Με κλέψανε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η δημιουργια ειδηκου σωματος (στρατοφυλακη) που θα περιπολει επι 24ωρου βασεως στις επικινδυνες περιοχες ειναι επιτακτικη αναγκη πλεον.

αυτούς θα τους κλέβουμε πρώτους για παραδειγματισμό

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πήγα Μετάξι να γαμήσω και μου κλέψανε το πορστοφόλι.Είχε 150 ευρώ.Το χειρότερο απ'όλα όμως είναι πως είχα μέσα ταυτότητες και πιστωτικές...Παρακαλώ σ όποιον το βρει ας γυρίσει τουλάχιστον τη ταυτότητα γτ τη χρειάζομαι..
μεταξι με πορτοφολι και 150 ευρω...
ημαρτον..ενα 20αρικακι και ενα 5ευρω στην κωλοτσεπη για το ταξι της επιστροφης...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ημαρτον..ενα 20αρικακι και ενα 5ευρω στην κωλοτσεπη για το ταξι της επιστροφης...

μαλακία μου ρε φίλε το ξέρω απλά γυρνούσα απο έξοδο και είχα καύλες...τι το θελα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχααχχαχα

είδατε πως καρφώνονται οι επαγγελματίες με έδρα το μετάξι;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αφου γυρισες απο εξοδο και σου μεινανε και 150 ευρα δε θα περασες καλα μαλλον
υπήρχε περίπτωση να περάσει καλά στο μετάξι;
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπήρχε περίπτωση να περάσει καλά στο μετάξι;
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εκει πηγε μετα την εξοδο λεει. τελευταια σταση. σωστη βαση ο συλλογισμος σου παντως...μετα απο κακη εξοδο δε κλεινεις με μερεντες

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Έχω πολύ καιρό να περάσω από κει... αλλά όποτε πήγαινε, με παρέα, τ' αμάξι το πάρκαρα ακόμα κι απ' έξω απο μπουρδέλα, ειδικά στην Κολωνού στο 32 που έχει νετ καφέ έχει πάντα κόσμο και βαβούρα έξω,
δεν άφηνω τίποτα μέσα, όλα στο πορτ μπαγκάζ!!!
και πάνω μου 20 άντε 23-30 ευρώ για τυχόν εξτραδάκια  :grin: :grin: !

kaisarlis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα Μετάξι να γαμήσω και μου κλέψανε το πορστοφόλι.Είχε 150 ευρώ.Το χειρότερο απ'όλα όμως είναι πως είχα μέσα ταυτότητες και πιστωτικές...Παρακαλώ σ όποιον το βρει ας γυρίσει τουλάχιστον τη ταυτότητα γτ τη χρειάζομαι..

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;;;; :o :o :o :o

Κουβαλάς και άλλες ταυτότητες εκτός από τη δική σου; :think:

Τότε εσένα θα σε δώσει αυτός/αυτή που στο βούτηξε. :rockon:

Επισκέπτης

Ετσι οπως εγραψες τον τιτλο νομιζα οτι σε σκεπασανε με ενα σεντονι, σε πειρανε σηκωτο και ΣΕ ΚΛΕΨΑΝΕ εσενα τον ιδιο  :2funny:

Anyway, Πως κανεις ετσι για ενα πορτοφολι ? Σιγα το πραγμα...
Χτες που πηγα στο Super Market ειδα πως στη συσκευασια Hemo εχει δωρο ενα πορτοφολι  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαλακία μου ρε φίλε το ξέρω απλά γυρνούσα απο έξοδο και είχα καύλες...τι το θελα...
αφου τη γλιτωσες με ενα πορτοφολι εχει καλα...
φιλος μου εχει σουβενιρ χαρακια στο μηρο απο παρομοιο περιστατικο...
γενικα τις πρωτες πρωινες ωρες θελει προσοχη και να αποφευγεις να πηγαινεις μονος σου...εχει αγριεψει η πιατσα.. :badair:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα σου εκαναν..
στο μεταξι κυκλοφορει καθημερινα χιλαδες κοσμος(πως αλλιως πιστευεις οτι συντηρουνται τα δελα???),μαλακες ομως λιγοι..
δεν ηξερες,εμαθες..
περαστικα..

ααααααααααααχχαχαχαχααχαχχα
τσίμπα το αρχίδι οτυ τσαντάκια...
ξέρεις εσύ γιατί
ααααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
ααααααααααααχχαχαχαχααχαχχα
τσίμπα το αρχίδι οτυ τσαντάκια...
ξέρεις εσύ γιατί
ααααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχα
& βεβαια ξερω..
ο μεγαλυτερος αρχιμαλακας ειμαι..
ομως αλλο η ατυχης στιγμη οπου χωρις να προκαλεις (τιποτε αξιας,εμφανες μεσα στο αυτοκινητο) σου συμβαινει το μοιραιο & αλλο η βλακεια του να κουβαλας πορτοφολι φορα παρτιδα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
& βεβαια ξερω..
ο μεγαλυτερος αρχιμαλακας ειμαι..
ομως αλλο η ατυχης στιγμη οπου χωρις να προκαλεις (τιποτε αξιας,εμφανες μεσα στο αυτοκινητο) σου συμβαινει το μοιραιο & αλλο η βλακεια του να κουβαλας πορτοφολι φορα παρτιδα..

ναι βρε μαλάκα ξέρω τι εννοάς.
πλάκα σου κάνω.

Υ.Γ.
έχεις γεράσει. στη συντήρηση μπήκες......

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
φίλε δέν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πού κλέβουν.
τίς μάννας μου τό πορτοφόλι πού είναι ηλικιωμένη τόχουν κλέψει 3 φορές τά τελευταία χρόνια σε λεωφορείο..
καί μία φορά τής αδελφής μου...
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ σχεδόν κάθε μέρα,εάν προσέξετε όλοι οί δρόμοι του είναι γεμάτοι σπασμένα τζάμια...κυρίως ποτέ μέ αυτοκίνητο μετά τίς 11 τό βράδυ γιά μαμίση...
επίσης ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥς ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ
νά δείνετε μόνο τό κλειδί τού αυτοκινήτου σας καί ο θεός βοηθός.. διότι βγάζουν αντικλείδια καί μπένουν σπίτι σας σάν κύριοι μετά απο λίγες βδομάδες αφού μάθουν τήν διεύθυνση από τό ασφαλιστήριο κλπ...
δυστιχώς ζούμε σέ εποχές επικύνδυνες.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ  ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6  ΜΗΝΕΣ,τί κάνουν πώς ζούν??χωρίς ένσημα??
καί φυσικά οί τοξικομανείς δέν πρέπει νά κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά νά εγκλισθούν σέ ψυχιατρεία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ καί άν δέν υπάρχουν θέσεις σέ ειδικά στρατόπεδα νά έχουν τό φαί τους τήν καθαριοτητά τους καί νά ελέγχοντε... καί φυσικά νά πέρνουν τήν μεθαδόνη τους δωρεάν  από τό νά ληστεύουν για νά τήν πάρουν...
Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ..

και το δικο μου το εχουν σπασει :( .... ΜΑΚΡΙΑ απο μεταξι ..... η χειροτερη περιοχη της ελλαδος με διαφορα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συμβαινει & στις καλυτερες των οικογενειων..
Υ.Γ περιμενω να ερθεις απο το κωλονησο για να βγω..

ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα ακόμα να σου παραδώσει το γράμμα ο ταχυδρόμος περιστέρι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom