Υπάρχουν σήμερα μυθομανείς ???
Άσχετο αλλα τελικα τι εγινε με τον Σώρρα, ξερει κανεις...;
Υπάρχουν σήμερα μυθομανείς ???
δεν υπαρχει ρε μλκ,χαχααμολις γυρισα από πλυσταριο
δυστυχως ειχε κοσμο
αλλα και παλι είναι πολύ ριψοκινδυνο να τραβηξω φωτο( θα το κανω βεβαια, εχω δεσμευτεί) ...είναι ημιυπογειο κι εχει παραθυρα πανω πανω, αμα με δουν θα γινω ρεζιλι... αφήστε που κανει και ηχο η φωτογραφικη όταν τραβαει
για την ιστορια σημερα ειχε 2 βρακακια αλλα τα χε καβατζωμενα απ τη μερια του τοιχου
ειχε πλυνει και τα αθλητικουλια της τα παπουτσακια
εντος τριημερου θα ανεβουν οι πρωτες φωτος
ημερησια ενημερωση για πλυσταριο
μολις γυρισα από πλυσταριο
δυστυχως ειχε κοσμο
αλλα και παλι είναι πολύ ριψοκινδυνο να τραβηξω φωτο( θα το κανω βεβαια, εχω δεσμευτεί) ...είναι ημιυπογειο κι εχει παραθυρα πανω πανω, αμα με δουν θα γινω ρεζιλι... αφήστε που κανει και ηχο η φωτογραφικη όταν τραβαει
για την ιστορια σημερα ειχε 2 βρακακια αλλα τα χε καβατζωμενα απ τη μερια του τοιχου
ειχε πλυνει και τα αθλητικουλια της τα παπουτσακια
εντος τριημερου θα ανεβουν οι πρωτες φωτος
ημερησια ενημερωση για πλυσταριο
ανεβηκε αναποδα
στην ψύχρα όμως και που ξέρεις μπορεί να σου κάτσειΦιλαράκο πήγαινε πες σε αυτή που έχει τα στριγκάκια "με καυλώνουν τα στριγκάκια σου, θέλω να σε γαμήσω"
λαικά στριγκάκια
Άσχετο αλλα τελικα τι εγινε με τον Σώρρα, ξερει κανεις...;
κατεβηκα σημερα 3 τη νυχτα και ειχε ακομα τα ιδια ρουχα απλωμένα και τα στριγκακια τα χε μαζεψειτσινα εβγαλε κανενα καινουργιο στριγκακι για πες μας με εχει φαει η αγωνια
κατεβηκα σημερα 3 τη νυχτα και ειχε ακομα τα ιδια ρουχα απλωμένα και τα στριγκακια τα χε μαζεψει
εχει ένα γκομενο πιτσιρικάθα βγαζει πολλα υγρα η μουνα της
βαλε φωτοτύπε από κάτω μου μένει
Ουκράνα 45-50 που απλώνει ροζ-μωβ σεξουαλικά δαντελένια βρακιά...
Το ψήνεις?
εχει ένα γκομενο πιτσιρικά
εχω και το τηλ της...γιατι όταν ειχε ερθει να δει το σπιτι μονο εγω ημουν εκει και μου χτυπησε και μιλησαμε
είναι πολύ λολιτακι