prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Τα πράγματα είναι απλά: Παίρνεις κάποιο όποιο σ αρέσει, το "λερώνεις" το φοράς αν σου μπαίνει, και το επιστρέφεις στα κακά χάλια. Έτσι θ απαντήσεις!!
[size=8pt]Τα πράγματα είναι απλά: Παίρνεις κάποιο όποιο σ αρέσει, το "λερώνεις"[/size] το φοράς αν σου μπαίνει, [size=8pt]και το επιστρέφεις στα κακά χάλια. Έτσι θ απαντήσεις!! [/size]
Καταρχην πανε σε κανενα στουντιο να γ@μησεις τυπε γιατι δεν σε βλεπω καλα. Δευτερον εαν ηρεμησεις πανε παρε ενα ολοιδιο στρινγκ και πανε να της το δωσεις ;)το σπιτι που μενω εχει πλυσταριο στο ημιυπογειο
ένα μουνακι εχει συνεχεια απλωμένα κατι στριγκακια πολύ ατακτα και καυλιαρικα
οποτε παω να απλωσω τη μπουγαδα παιρνω ματι και αρρωσταινω
εντωμεταξει προσφατα αφησε και σημείωμα στη μπουγαδα " παρακαλω να μου επιστρεψετε το μαυρο στρινγκ, μαρκας ταδε κτλ κτλ"
καποια ή καποιος της το σουφρωσε
τι να κανω??εχω τρελαθει
Ωραίος ο Noah_1μια άλλη ιδέα είναι να απλώσεις και εσύ τα προφυλακτικά σου απέναντι από τα στρινγκάκια της
oχι, αληθειαΤυπε πες αληθεια,εσυ το ψυρισες;
χωσε σε στρινγκ της το τηλ της η απλα περιμενε εκει ολη μερα για να μιλησεις μην κολλας!χωσου!oχι, αληθεια
υπαρχει σημερα πλυσταριο?
φιλαράκι εγώ θα σου έλεγα να της προτείνεις να της τα πλένεις εσυ!! και το γούστο σου θα κάνεις... και που ξέρεις μπορεί καιτο σπιτι που μενω εχει πλυσταριο στο ημιυπογειο
ένα μουνακι εχει συνεχεια απλωμένα κατι στριγκακια πολύ ατακτα και καυλιαρικα
οποτε παω να απλωσω τη μπουγαδα παιρνω ματι και αρρωσταινω
εντωμεταξει προσφατα αφησε και σημείωμα στη μπουγαδα " παρακαλω να μου επιστρεψετε το μαυρο στρινγκ, μαρκας ταδε κτλ κτλ"
καποια ή καποιος της το σουφρωσε
τι να κανω??εχω τρελαθει
Όσοι δεν πιστεύουν στα πλυσταριά να αποχωρήσουν από το νήμα
Όσοι δεν πιστεύουν στα πλυσταριά να αποχωρήσουν από το νήμα