Νέα

Με γυναικα κ παιδι στη Σουηδια...τι να κανω? μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ego_o_ksenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παντως ενταξει ωραιες οι Σουηδεζες αλλα δεν τις κοβω και πολυ ερωτικες σεξουαλικες και εκφυλες. :tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παντως ενταξει ωραιες οι Σουηδεζες αλλα δεν τις κοβω και πολυ ερωτικες σεξουαλικες και εκφυλες. :tickedoff:
Σαν  τουριστριεs εχουνε δειξει πολλεs χαρεs.......Στη χωρα τουs δεν ξερω.......μπορει ναναι σεμνεs....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το ακουσαμε κι αυτο...Παρανομες οι τανες στη σουηδια... :think:
Προφανως ο φιλος δεν ξεσηκωνεται πια απο τη γυναικα του(ειτε επειδη εχει γινει 259 κιλα ειτε επειδε του 'χει πρηξει τα παπαρια ειτε.....)....Εφοσον ειναι παρανομη εκει η πορνεια,βρες καμια γκομενα ντοπια ή θα σε φανε τα μεταφορικα..Παντως απο το να ερχεσαι ελλαδ καλυτερα να πηγαινεις σε καμια πιο κοντινη χωρα....
Κριμα παντως... :'( :( :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οι αγαπημενες μου σουδεζες....Αποτελουν την αδυναμια μου,καθοτι μου αρεσουν οι ανοιχτοχρωμες... :dancing: :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τον βαζετε σε πειρασμο τον ανθρωπο !!!!!!! 
Ολεs οι λυσειs ειναι ....δαπανηρεs!!!!! Απ την μια το διαζυγιο απ την αλλη τα ταξιδια για να ξελαμπικαρει.......
Κατσε σπιτι, ειναι πιο φτηνα!!!!!!!!!

oikologos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καύλωνεις με τις Σουηδέζες και "ξεσπάς" στην γυναίκα σου. Αλλά γιατί ...δεν........ την γυναίκα σου? Αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον βαζετε σε πειρασμο τον ανθρωπο !!!!!!! 
Ολεs οι λυσειs ειναι ....δαπανηρεs!!!!! Απ την μια το διαζυγιο απ την αλλη τα ταξιδια για να ξελαμπικαρει.......
Κατσε σπιτι, ειναι πιο φτηνα!!!!!!!!!
Και η δικη σου ειναι δαπανηρη...Γιατι τραβα-τραβα θα τυφλωθει και θα του τα φανε οι γιατροι... :2funny: :2funny: :grin: :dancing:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το ακουσαμε κι αυτο...Παρανομες οι τανες στη σουηδια... :think:

Όχι φίλε δεν είναι παράνομες οι πουτάνες.Οι πουτανιάριδες είναι!!!
Ψάξε λίγο να δεις.Για να καταπολεμίσουν το τράφικινγκ χτύπησαν όχι την προσφορά,αλλά τη ζήτηση.Αν συλληφθεί πελάτης πουτάνας,πάει στο αυτόφωρο και καταδικάζεται.Ψάξε λίγο και θα δεις ότι η νομοθεσία εκεί έχει αλλάξει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι με τη γυναικα σου δεν?

τοσοι ρωτησαν... λυσε μας την απορια

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μήπως όταν την παντρεύτηκε είχε ύψος 1,62 και βάρος 45 κιλά,και τώρα είναι 1,62 και με βάρος 122 κιλά;Πολλές Ελεϊνίδες,όταν παντρευτούν "δένουν" τον γάιδαρο τους και δεν νοιάζονται για τίποτα...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γιατι θα ειναι μαλλον καμια ξυνη ελεινιδα που εχει παρει διαζυγιο με το σεξ...

αν ρωτησω γτ συμβαινει αυτο μετα τον γαμο θα με διαολοστειλετε???

απλη περιεργεια....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γιατι θα ειναι μαλλον καμια ξυνη ελεινιδα που εχει παρει διαζυγιο με το σεξ...
..........H θαχει παντρευτει το....... ψυγειο!!!!!!!!  Ε  κρυο κανει εκει.......πωs να γεμισει τιs ωρεs??? Με...φαι !!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αν ρωτησω γτ συμβαινει αυτο μετα τον γαμο θα με διαολοστειλετε???

απλη περιεργεια....

Μαλλον ειναι αυθορμητο.........χτυπαει το ..."απωθητικο"  ρολοι .....
Αγνωσται αι βουλαι

OP
OP
E

ego_o_ksenos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οντως ισχυει φιλε imaginas, Εγω παλι  δε νομιζω οτι με το που πας σε πουτανα αμεσως σε μπαγλαρωνουνε. Αλλα συνεχιζεις να ξερεις οτι ειναι παρανομο για σενα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οντως ισχυει φιλε imaginas, Εγω παλι  δε νομιζω οτι με το που πας σε πουτανα αμεσως σε μπαγλαρωνουνε. Αλλα συνεχιζεις να ξερεις οτι ειναι παρανομο για σενα.

επειδη ειμαι στις καλες μου...

εσυ εδειξες στη γυναικα σου να καταλαβει οτι δεν σου αρεσει που αφησε τον εαυτο της τελειως κ δεν τη γουσταρεις πια σαν γυναικα?

δλδ απορω κ που δεν το καταλαβαινει απο μονη της.... τι ηλικια εχει?

απλα λεω αφου εισαι στη σουηδια κ δεν εχεις κ πολλες λυσεις... μια θα ηταν να προσπαθουσες να κανεις επαναπροσεγγιση με τη δικια σου

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Εντάξει δεν έχουν και έναν αστυνομικό δίπλα στην πουτάνα.Αλλά πρέπει να το λάβεις ως ενδεχόμενο.Αν σε πιάσουν...Μπορεί και να μη σε πιάσουν,αλλά λαμβάνεις πάντα το χειρότερο σενάριο ως ενδεχόμενο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ti στο καλο????????.......Στη πορτα την στηνουνε????????? Μολιs παs να μπειs....καλωστονε κι αs αργησεs?????????
E  ρε γλεντια...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom