Νέα

Με γυναικα κ παιδι στη Σουηδια...τι να κανω? μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ego_o_ksenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Νιε ομολογώ ότι δεν είμαι υπέρ των θεωριών  συνωμοσίας.  Η αντίδραση ενός φυσιολογικού ανθρώπου που θα τους πεις καλημέρα δεν είναι να σκεφτεί να κοτσάρει στο πρόσωπο σου το κινητό και να τραβήξει μια φώτο για να σε κάνει ρόμπα. 

ουφ με κουραζεις αγορι... :P

αμα  ρωτησω  καποιον εισαι απ το σαιτ μπου ντοτ τιβι επειδη φοραγε αυτη τη μπλουζα με το συγκεκριμενο λογοτυπο (διοτι αυτο με ειπε ο παντερ να εκανα) κ αυτος λογικα θα ρωταγε ποια ειμαι εγω σ αυτο το σαιτ
αλλιως πως θα ειχα καταληξει να ρωτησω κατι τετοιο
μετα εγω θα του ελεγα γιατι ειμαι ειλικρινης μεχρι βλακειας
κ παει η σουπερ ντουπερ καλυψη μου χαχαχα

(νομιζεις οτι ειναι ολοι φυσιολογικοι ανθρωποι δλδ? ειδικα στο ιντερνετο? αχαχαχαχα αυτο με τη φωτογραφια οταν δεν κοιταει η αλλη εχει συμβει... οι κατινες βρισκονται παντου)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.934
Πόντοι
6.925
Φίλε από Σουηδία είσαι παράνομος μόνο όταν σαν πελάτης πληρώσεις την τάνα ? Γιατί έτσι διάβασα παραπάνω ότι ισχύει. Ε δεν υπάρχει άλλος τρόπος ανταπόδωσης της παρεχόμενης υπηρεσίας ? Σε είδος (πρωτογενής οικονομία) ?

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στο παληκάρι που ψάχνει πουτάνες ώστε να ξεσκάσει έχει τις εξής επιλογές
α}πάει στην Κοπεγχάγη με αυτοκίνητο ή τρένο{ευκολο μια και υπάρχει γέφυρα όπου συνδέονται Σουηδία με Δανία} όπου βρίσκει εργαζόμενες{μέτριες και ακριβούτσικες}
β}Γερμανία ενα ΠΣΚ με αεροπλάνο.Ο παράδεισος της Ευρώπης.Ετσι θα σώσεις και τον γάμο σου.Με λίγο ψάξιμο θα βρεις φτηνά αεροπορικά εισιτήρια.
Για Σουηδία έχω παντελώς άγνοια.

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
δηλαδη στην Σουηδια σου δίνουν άδεια να εισαι πόρνη αλλα δεν σου επιτρέπουν να το εξασκήσεις;παίρνεις αδεια για το εμπόρευμα αλλα δεν μπορεις να το πουλήσεις; :think: :think:
και που ξέρουν οτι πλήρωσες; οτι πήδηξες; είναι μέσα και ο μπάτσος; αμα τους πεις οτι το εκανε τσάμπα;για την φουκαριάρα την μανα σου;

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Καλοί μαλάκες και οι Σουηδοί πολιτικοί... Έτσι εξηγείται γιατί με επίσημα στοιχεία η χώρα τους έρχεται πρώτη σε βιασμούς στην Ευρώπη, με αύξηση μάλιστα 100% των βιασμών την τελευταία δεκαετία και το χειρότερο είναι τα πολύ υψηλά ποσοστά σε κορίτσια ηλικίας κάτω των 15 ετών. Ενδεικτικά:

Κατά τα άλλα τους ενοχλεί και η νόμιμη πορνεία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom