Νέα

Μαύρος ζητείται για δώρο σε κυρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stefanidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Έπιασαν οι ζέστες και άρχισε να μας χτυπάει η μαλακία στο κεφάλι

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ προσφέρομαι!!!Θα βουτήξω μέσα σε 1 βαρέλι με πίσα και θα γίνω κατάμαυρος!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πανε χαμενα τα τοσα CD  που εφερα!!!!! Ολα πρωτηs διαλογηs.....
ελα το κυριο....και Εφη Θωδη  εχω!!!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δεν πάμε καλά....  :jerking:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Λες να είναι ο Imaginas με άλλο nick επειδή ντρέπεται  :2funny:

Έλα φίλε σε πήραμε χαμπάρι !

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think:Γιατί δεν πάς στις μαυρες γαζέλες?
Με μαύρο δονητή θα κάνεις καλά τη δουλειά σου.
Ασε που μπορεί να σου βρούν και κανα ξαδελφο τους, να βολευτείς και εσύ! :dancing:

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο μόνος που αγαπάει, καταλαβαίνει αλλά και λέει τις αλήθειες για τις γυναίκες είναι ο Τσαρλς Μπουκόφσκι. Πήγα και είδα χθες την παράσταση «μια μπύρα με τον Χένρυ» ή κάπως έτσι και έπαθα πλάκα.. Είναι σε δικά του κείμενα, ένας φίλος που έχει κόλλημα μαζί του μας πήγε! Αφού λέω να πάρω κ εγώ να διαβάσω μετά τα χθεσινά. 3 ζευγάρια πήγαμε οι γυναίκες δεν τις έχω ξαναδεί έτσι, όλα χαμογελούσαν και έπεφτε τρελό γέλιο με αυτά που τους έλεγε αλλά καμία δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα Παίζει κάποιος τον Χένρυ (και καλά το alter ego του Μπουκόφσκι) ο τυπάς πολύ καλός και τα ρίχνει ωραία στο κοινό και έχει και 3 μουνάκια μαζί του ΖΑΛΑΔΑ) Ειδικά τα δυο μελαχρινά που σε κάποια φάση τον βάζουν στη μέση και τον Χαιδολεγεύουν ΕΊΝΑΙ ΣΚΈΤΗ ΚΑΥΛΑ.. μετά σκάει μια από αυτές ντυμένη θεια και τον ρωτάει ζωντανά τεχνικές για το γλειφομούνι.. και καλα δεν ξέρει πολλά χαχαχαχαχ.

Βγάζει ωραίες αλήθειες και για μας και για αυτές

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για φωτογραφηση χωρις προσωπο και οτι αλλο προκυψει...
απαραιτητα προικισμενος. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
στειλε πμ στον παμμεγιστο bbwlover τυπε,να σου δωσει αυτους που κανουν παρεα στην γυναικα του
θες να κανεις ρεβεγιον μαζι τους? :2funny:

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
ναι και εγώ απορια το εχώ είπε το ναι η κοπέλα σου...??

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο μόνος που αγαπάει, καταλαβαίνει αλλά και λέει τις αλήθειες για τις γυναίκες είναι ο Τσαρλς Μπουκόφσκι. Πήγα και είδα χθες την παράσταση «μια μπύρα με τον Χένρυ» ή κάπως έτσι και έπαθα πλάκα.. Είναι σε δικά του κείμενα, ένας φίλος που έχει κόλλημα μαζί του μας πήγε! Αφού λέω να πάρω κ εγώ να διαβάσω μετά τα χθεσινά. 3 ζευγάρια πήγαμε οι γυναίκες δεν τις έχω ξαναδεί έτσι, όλα χαμογελούσαν και έπεφτε τρελό γέλιο με αυτά που τους έλεγε αλλά καμία δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα Παίζει κάποιος τον Χένρυ (και καλά το alter ego του Μπουκόφσκι) ο τυπάς πολύ καλός και τα ρίχνει ωραία στο κοινό και έχει και 3 μουνάκια μαζί του ΖΑΛΑΔΑ) Ειδικά τα δυο μελαχρινά που σε κάποια φάση τον βάζουν στη μέση και τον Χαιδολεγεύουν ΕΊΝΑΙ ΣΚΈΤΗ ΚΑΥΛΑ.. μετά σκάει μια από αυτές ντυμένη θεια και τον ρωτάει ζωντανά τεχνικές για το γλειφομούνι.. και καλα δεν ξέρει πολλά χαχαχαχαχ.

Βγάζει ωραίες αλήθειες και για μας και για αυτές
Μόνο στο μπουρδέλα μπορεί να διαβάσει κανείς τέτοια παράθεση. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom