stefanidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιώργο μου άλλη ηλικία ξέρω πως έχει η γυναίκα σου...
Γιώργο μου άλλη ηλικία ξέρω πως έχει η γυναίκα σου...
εχω κλασει στα γελιαΕγω λεγομαι Μαυρος Δημητρης,σου κανω?
μεγαλε εσυ τι εισαι δεν μας ειπες?για φωτογραφηση χωρις προσωπο και οτι αλλο προκυψει...
απαραιτητα προικισμενος. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
συζυγοςμεγαλε εσυ τι εισαι δεν μας ειπες?
κατι μου λεει οτι και εσυ θελεις να δοκιμασεις τον μαυρο.συζυγος
μεγαλε εσυ τι εισαι δεν μας ειπες?
μεγαλε εσυ τι εισαι δεν μας ειπες?
προφανως ο φωτογράφος....
ειναι πλαστικη για αυτο.ρε φίλε η ....κοπέλα πώς και συμφώνισε σε όλο αυτο??
:2funny εγραψες παλιΒάλε μια πόζα της κυρίας να δούμε και τι παίζει.
Αν αξίζει βάφομαι με Camel και πάω εγώ.
στειλε πμ στον παμμεγιστο bbwlover τυπε,να σου δωσει αυτους που κανουν παρεα στην γυναικα τουγια φωτογραφηση χωρις προσωπο και οτι αλλο προκυψει...
απαραιτητα προικισμενος. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
Μόνο στο μπουρδέλα μπορεί να διαβάσει κανείς τέτοια παράθεση.Ο μόνος που αγαπάει, καταλαβαίνει αλλά και λέει τις αλήθειες για τις γυναίκες είναι ο Τσαρλς Μπουκόφσκι. Πήγα και είδα χθες την παράσταση «μια μπύρα με τον Χένρυ» ή κάπως έτσι και έπαθα πλάκα.. Είναι σε δικά του κείμενα, ένας φίλος που έχει κόλλημα μαζί του μας πήγε! Αφού λέω να πάρω κ εγώ να διαβάσω μετά τα χθεσινά. 3 ζευγάρια πήγαμε οι γυναίκες δεν τις έχω ξαναδεί έτσι, όλα χαμογελούσαν και έπεφτε τρελό γέλιο με αυτά που τους έλεγε αλλά καμία δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα Παίζει κάποιος τον Χένρυ (και καλά το alter ego του Μπουκόφσκι) ο τυπάς πολύ καλός και τα ρίχνει ωραία στο κοινό και έχει και 3 μουνάκια μαζί του ΖΑΛΑΔΑ) Ειδικά τα δυο μελαχρινά που σε κάποια φάση τον βάζουν στη μέση και τον Χαιδολεγεύουν ΕΊΝΑΙ ΣΚΈΤΗ ΚΑΥΛΑ.. μετά σκάει μια από αυτές ντυμένη θεια και τον ρωτάει ζωντανά τεχνικές για το γλειφομούνι.. και καλα δεν ξέρει πολλά χαχαχαχαχ.
Βγάζει ωραίες αλήθειες και για μας και για αυτές