1.Το τράφικινγκ είναι κακό όπου και αν αυτό συμβαίνει
2.Κακώς ο τίτλος αναφέρεται σε συγκεκριμμένα...μπουρδέλα μόνο και μόνο επειδή αναφέρθηκαν.εκεί κρούσματα τράφικινγκ
3.Σε αντίθεση με το τραφικινγκ η πορνεία είναι λειτούργημα.Χωρίς αυτήν πόσοι βιασμοί θα γινόντουσαν καθε φορα που ένα ματαιόδοξο ξέκωλο τύχαινε να πέσει στο δρόμο ενός πεινασμένου αρσενικού..
4.Το θέμα τράφικινγκ ας το διαχειριστούν οι ειδικοί της δίωξης τέτοιας φύσης εγκλημάτων.
Με το να ανοίγουμε τέτοια θέματα και να κράζουμε ο ένας την άποψη του αλλουνού δε κάνουμε κάτι ουσιώδες.
Ούτε αν απέχουμε από τη...μοντελοαλυσίδα όπως λέει το νήμα.
Αν θα πρεπε να απέχουμε καλό θα ήταν αυτό να γινόταν ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και απ ΟΛΑ τα πορνεία.
Αλλοιώς ας δεχτούμε πως όλα είναι μεσα στο πρόγραμμα κι ας απολαύσουμε με σύνεση και μακριά από κακοτοπιές το σπορ αυτό που λέγεται αγοραίος έρωτας.
Εγώ πάω μόνο όπου έχουν sites και το πρόγραμμα με τις βάρδιες.Όχι στα mainstream της Φυλής.
Φίλτατε,το ότι κάποια μαγαζιά έχουν site και ανακοινώνουν βάρδιες και τα κορίτσια που δουλεύουν δε διασφαλίζει σε καμμία περίπτωση ούτε την απουσία πιθανότητας trafficking ούτε τη ποιότητα υπηρεσιών.
Οι πιο τραγικές αλυσίδες έχουν τέτοια site.
Εν πάσει περιπτώσει νομίζω πως τα περιστατικά trafficking μπορούν να εμφανιστούν ΠΑΝΤΟΥ και δεν κάνογν διακρίσεις.
Καλά σημάδια πως αυτό ΔΕΝ συμβαίνει είναι
-η σωματική και ψυχική υγεία της εργαζόμενης
-η απουσία γκόμενου "νταβά" που πιθανά της τα τρώει
-η ελευθερία της να κινείται να πηγαίνει για ψώνια να διαμένει αξιοπρεπώς κάπου μόνη της
-να ταξιδεύει στη χώρα της και πίσω και
-να έχει στην κατοχή της το διαβατήριό της.
Απο αυτά εμείς οι πελάτες πολύ λίγα μπορούμε να ξέρουμε.
Μόνο υποψία μπορούμε να σχηματίσουμε όταν
-δούμε μια πολύ θλιμμένη ή επιθετική ιερόδουλο
-μώλωπες στο σώμα της που υποννοούν βασανισμό
-υποψία ανήλικης πόρνης
Όταν τα διαπιστώσουμε αυτά τα σημάδια καλό είναι,χωρίς ηρωισμούς να ενημερώσουμε όσο γίνεται προστατεύοντας τα προσωπικά μας στοιχεία,τις αρμόδιες αρχές.
Γιατί πρέπει να σκεφτούμε ότι στην περίπτωση αυτή τα βάζουμε με αδίστακτο,δικτυωμένο και ΠΟΛΥ μοχθηρό κόσμο.
Αυτά με σεβασμό προς τις απόψεις σου που είναι οκ να είναι διαφορετικές από τις δικές μου.