papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.416
- Πόντοι
- 27.261
Χλαπαρχιδες ειστε.Παπαφίλιππς,εμείς δεν είμαστε ναυάγια.Είμαστε ναυαρχίδες !
Και εσυ πας και το μπαζωνεις συνεχεια τηγανοκεφαλε και η spirtoυλενα κραταει τον κουβα και το αλφαδι.Απο το πανω κατω στη φυλης εχουν σκαψει χαντακι
Το δικο μου πεταει, το δικο σου κολυμπαει.Χλαπαρχιδες ειστε.Παπαφίλιππς,εμείς δεν είμαστε ναυάγια.Είμαστε ναυαρχίδες !
Και εσείς κλαψαρχίδες.
τα ειπε ολα με δυο φρασεις , τελειωμενοι μισογύνηδες που ξεσπανε στα μπουρδελαΠροσέχετε πώς μιλάτε στον Tigerhead,πολύ καλά κάνει και σας τα χώνει !
Όσο αρνιέστε ότι υπάρχουν κυκλώματα τράφικινγκ,τόσο περισσότερο δείχνετε ότι είστε τελειωμένοι μισογύνηδες,και μετά ξεσπάτε τον καημό σας στα μπουρδέλα..
Μιλάει κι ο Tiger που κανει το γαμιά σε site για πουτάνες και ψάχνει λίγη αποδοχή από τη σπιρτούλα.
Μιλάμε πόσο μικρή αυτοεκτίμηση (και τι άλλο;;;) πρέπει να έχεις για να το κάνεις αυτό.
σε σαιτ για ναυαγια θες να πειςΜιλάει κι ο Tiger που κανει το γαμιά σε site για πουτάνες και ψάχνει λίγη αποδοχή από τη σπιρτούλα.
Μιλάμε πόσο μικρή αυτοεκτίμηση (και τι άλλο;;;) πρέπει να έχεις για να το κάνεις αυτό.
Είχε ανέβει και θεσσαλονίκη για λίγο αυτή , και είχαν γράψει οτι είχε και πρόγραμμα με gfe αλλα το χρέωνε συν 50 ευρώ αν δεν κάνω λάθος , και αν λέω για την ίδια.Οντως τυπε μου??Εμένα πάντως -από μοντελοαλυσίδα- η μόνη που μου σκυλοβρομάει ότι είναι θύμα trafficking είναι η Λίζα η μοντελέ από φυλής 71. Αυτή η κοπέλα είναι σαν τα κρύα τα νερά και είναι πάντα κακοδιάθετη με μούτρα
μέχρι το πάτωμα καλά για διάθεση μέσα στο δωμάτιο δεν το συζητάω έτοιμη να παίξει μπουνιές. Είχα κάνει μια προσπάθεια πριν καιρό να πάω την κουβέντα προς τα κει μπας και ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω για να βοηθήσω αλλά δεν...μου το ξέκοψε αμέσως.. Εσείς τι πιστεύετε συναγωνιστές;
ξαναπηγαινε με ενα πρασινακι στο χερι να δεις πως θα κανει και ξαναελα να γραψεις.
Είναι θεόμουνο η Λίζα.
Σταδιακά με ολοένα και χειρότερη συμπεριφορά.
Τι γίνεται γι αυτό το χαρτάκι ρε φίλε...άλλο το κόκκινο άλλα το μπλε άλλο το καφετί...και όταν πρασινίσει...ή μωβίσει...όλα στα πόδια σου....
Για δωσε κανα link απο καμια αγγελια αν υπαρχει.
Αν και μου εχουν πει οτι η συγκεκριμενη κανει και priveδακια.
Απο την αλλη, παιζει να ειναι θυμα trafficking βεβαια, συμφωνα με τους μαστορες εδω μεσα, αρα γι'αυτο ειναι και αυξημενη η τιμη μαλλον
Βρηκα και εγω καποιες παλιες αγγελιες της στο google, οι οποιες δεν ισχυουν πλεον.Είχε ανέβει και θεσσαλονίκη για λίγο αυτή , και είχαν γράψει οτι είχε και πρόγραμμα με gfe αλλα το χρέωνε συν 50 ευρώ αν δεν κάνω λάθος , και αν λέω για την ίδια.Οντως τυπε μου??Εμένα πάντως -από μοντελοαλυσίδα- η μόνη που μου σκυλοβρομάει ότι είναι θύμα trafficking είναι η Λίζα η μοντελέ από φυλής 71. Αυτή η κοπέλα είναι σαν τα κρύα τα νερά και είναι πάντα κακοδιάθετη με μούτρα
μέχρι το πάτωμα καλά για διάθεση μέσα στο δωμάτιο δεν το συζητάω έτοιμη να παίξει μπουνιές. Είχα κάνει μια προσπάθεια πριν καιρό να πάω την κουβέντα προς τα κει μπας και ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω για να βοηθήσω αλλά δεν...μου το ξέκοψε αμέσως.. Εσείς τι πιστεύετε συναγωνιστές;
ξαναπηγαινε με ενα πρασινακι στο χερι να δεις πως θα κανει και ξαναελα να γραψεις.
Είναι θεόμουνο η Λίζα.
Σταδιακά με ολοένα και χειρότερη συμπεριφορά.
Τι γίνεται γι αυτό το χαρτάκι ρε φίλε...άλλο το κόκκινο άλλα το μπλε άλλο το καφετί...και όταν πρασινίσει...ή μωβίσει...όλα στα πόδια σου....
Για δωσε κανα link απο καμια αγγελια αν υπαρχει.
Αν και μου εχουν πει οτι η συγκεκριμενη κανει και priveδακια.
Απο την αλλη, παιζει να ειναι θυμα trafficking βεβαια, συμφωνα με τους μαστορες εδω μεσα, αρα γι'αυτο ειναι και αυξημενη η τιμη μαλλον
Δεν έχω λίνκ , υπηρχε το προφίλ της σε γνωστό σάιτ εδω στην θεσσαλονίκη που έχει κοπέλες απο διάφορα στούντιο , αλλά πλέον δεν υπάρχει. Αυτη που λέω είχε δουλέψει περίπου για ένα μηνα εδω θεσσαλονίκη στο στουντιο hot lady.
Το πιο αστείο της όλης ιστορίας είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι ξοδεύουν χρόνο και ενέργεια για να μπουν και να διαφωνήσουν σε ένα παρακμιακό φόρουμ για το αν υπάρχει τράφικινγκ στην Ελλάδα, για το ότι πρέπει οι πουτάνες να φτιάξουν συνδικαλισμό για τα δικαιώματά τους (!) και το ότι αν δίναμε περισσότερα λεφτά στα μπουρδέλα στο Μεταξουργείο, οι πουτάνες θα είχαν καλύτερη ποιότητα εργασίας. Σε λίγο θα βγαίνουν και θα απαιτούν απο το κράτος να δίνει έξτρα επιδόματα στις κοπέλες στη Φυλής και στο Μετάξι. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Καλά κάνει ο Δημητράκης και τρολάρει τέτοια άτομα.
Μην ανεβάζετε άσχετα με το θέμα..
Για το τράφικινγκ μιλάμε εδώ,όχι για το εάν κάποια πήγε Θεσσαλονίκη,Τουρκία,ή Λίβανο κλπ..