Νέα

ΜΑΥΡΟ στη μοντελοαλυσίδα - ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ σε κυκλώματα trafficking

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Όταν πήγα πρώτη φορά ήμουν παιδάκι δεν ήξερα.
Μετά συνέχισα να πηγαίνω γιατί φοβόμουν τους νταβατζήδες.
Σου λέει τώρα που βρήκαμε τον πελάτη και μας τα χώνει, θα τον χάσουμε;
Έτσι συνέχισα να γαμάω από φόβο μη με σκοτώσουνε.

:2funny::2funny::2funny:

Ακριβώς έτσι !

Όπως μπορείς να πουλήσεις τέτοιο παραμύθι, που δεν το πιστεύουν όσοι πάνε στα ρδέλα
έτσι δεν πιστεύουν ότι οι τανες το κάνουν " αναγκαστικά", ενώ βγάζουν πάνω από 3.000 ευρώ
το μήνα, για την πάρτη τους.
Τους παίρνουν πολλά λεφτά οι μεσάζοντες κάθε είδους, αλλά μένουν 3.000 ευρώ και παραπάνω
σε κάθε μία τάνα , το μήνα
Ενώ αν εργαζόντουσαν σε άλλη δουλειά θα έβγαζαν 600 - 700 ευρώ.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εμενα ενα στανταρακι μου στη φυλης μου ελεγε οτι εφευγε με 500 ευρο την ημερα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Υπάρχουν οι λεγόμενοι loverboys που είναι traffickers..

Κάποιοι από αυτούς γράφουν κι εδώ παρουσιαζόμενοι ως πελάτες των οίκων ανοχής υπερασπιζόμενοι με διάφορους τρόπους τα διεθνή κυκλώματα μαστροπείας.

Όταν μια πόρνη έχει εθιστεί στα ναρκωτικά δεν χρειάζεται ο νταβάς να την απειλήσει για να του τα ακουμπήσει διότι αυτός είναι και ο προμηθευτής της αν δεν είναι κάποιος φίλος του. Έτσι, αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από την πορνεία διότι την έχει "δεμένη" με αόρατες αλυσίδες!

Με εβαλες σε σκέψεις.. Λες στη φαρμακευτική που δουλευω να με ποτίζουν τίποτα και για αυτο πηγαινω χτυπαω 9ωρα για ενα ψωρομηνιατικο?

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν χρειαζετε να σε ποτιζουν τιποτα εισαι εθισμενος στις πουτανες και χρειαζεσε τα λεφτα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εσείς οι ιππότες στην ουσία υποτιμάτε πολύ τις πουτάνες και εν γένει τις γυναίκες.
Το παίζετε καλοί αλλά στην ουσία είστε ανδρικοί σωβινιστές που υποτιμούν το γυναικείο φύλο.
Τις παρασέρνουν λέτε, τις ποτίζουν, τις απειλούν, τις κοροϊδεύουν κ.ο.κ.

Δηλαδή τι υπονοείτε;
Ότι αυτές είναι ανήμπορες να αμυνθούν.
Ότι είναι χαζές και αδύναμες.

Σκεφτείτε λίγο τι λέτε.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Προσωπικα δεδομενα φιλος

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πάντως η "Ελληνο-ουκρανή" Χριστινα, όταν έφυγε από το σπιτι στη Δευκαλίωνος (για αυτό έφυγε απο κει) και πήγε Φωκαίας 27 > πρώτα στο μεσαιο και μετά στο υπόγειο, έλεγε σε πελάτες της, ότι ποτέ δεν έχει φύγει από βάρδια με λιγότερα από 150 e
Ητοι ημερησιως 150 εως 200ε ή περισσότερα (σε μία βάρδια) :) Και ήταν τότε, μέσα στη φουλ κρίση των μνημονίων ακόμη

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Υπάρχουν οι λεγόμενοι loverboys που είναι traffickers..

Κάποιοι από αυτούς γράφουν κι εδώ παρουσιαζόμενοι ως πελάτες των οίκων ανοχής υπερασπιζόμενοι με διάφορους τρόπους τα διεθνή κυκλώματα μαστροπείας.

Όταν μια πόρνη έχει εθιστεί στα ναρκωτικά δεν χρειάζεται ο νταβάς να την απειλήσει για να του τα ακουμπήσει διότι αυτός είναι και ο προμηθευτής της αν δεν είναι κάποιος φίλος του. Έτσι, αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από την πορνεία διότι την έχει "δεμένη" με αόρατες αλυσίδες!

Δεν εθίζονται από μόνες τους.Τις εθίζουν οι σωματέμποροι !
Η 10η εντολή έχει αντίστοιχο επεισόδιο για το τράφικινγκ.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Εχω βρεθει σε τετοια φαση το 1996 στη Θεσσαλονικη..
Εχω παει ΝΔΒΕ για επιθεωρηση και ενα ναυτακι που τον ηξερα απο παλαιοτερα,μου σφυριξε για ενα "δοκιμαστικό" σε 20 κοριτσια απο Ουκρανια που θα ερχονταν με σταση στη Θεσσαλονικη και μετα ,όσες ηταν "καταλληλες" θα τις διοχετευαν στη υπολοιπη Ελλαδα..
Πραγματι,πηγαμε στο ξενοδοχειο το απογευμα και με το που μπηκα στη σουιτα καταλαβα τι θα γινοτανε..
Τρεις τυποι του στυλ "εχω σφαξει τη μανα μου" και τα κοριτσια στους καναπεδες,φοβισμενα με τα ματια κατω και μονο με τα εσωρουχα..
Ηλικιες μεχρι 24-25 βια...
Να μην τα πολυλογω,αφου περασα το τεστ "τι εισαι εσυ ρε φιλλλαρακι" κπ κλπ κι εγγυηθηκε ο Ναυτης για μενα,ζητησανε απο τα κοριτσια να αρχισουν να χαιδευονται,να φιλιουνται και αυτοί γδυθηκαν και πηραν θεσεις "μαχης".
Οι νταβαδες μας ζητησαν ενα κατοσταρικο για όση ωρα θελαμε και ότι θελαμε.
Ευγενικα και με τα χιλια ζορια αρνηθηκα και λεγοντας ότι ειμαι αρρωστος αποχωρησα..Η τελευταια εικόνα που ειδα πριν κλεισω την πορτα πισω μου, ηταν δυο κοριτσια στα γονατα και ο ενας νταβας τις χαστουκιζε ενω τον πιπωναν..
Δεν μην ημουν αρρωστος και αρρωστησα με τη φαση.
Μεχρι να φυγω από τη Θεσσαλονικη,με ετρωγε να τους καρφωσω αλλα κόλωσα...Μετα απο καιρο,εμαθα απο τον ναυτη οτι τους πιασανε στην επόμενη φουρνια...

Καλά κάνατε και φύγατε !
Για να μη γίνετε συνένοχος !
Είναι αρρωστημένο να κάνει κάποιος σεξ με γυναίκα θύμα trafficking,εμετικό !
Θα έπρεπε να τους καταγγείλετε στην αστυνομία !!
και που ξερω αν αυτη που γαμαω ειναι θυμα?

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν μπορεις να το ξερεις ιδιως αν ειναι πιτσιρικες και καινουργιες στη δουλεια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
Εχω παει ΝΔΒΕ για επιθεωρηση και ενα ναυτακι που τον ηξερα απο παλαιοτερα,μου σφυριξε για ενα "δοκιμαστικό" σε 20 κοριτσια απο Ουκρανια που θα ερχονταν με σταση στη Θεσσαλονικη και μετα ,όσες ηταν "καταλληλες" θα τις διοχετευαν στη υπολοιπη Ελλαδα..
Πραγματι,πηγαμε στο ξενοδοχειο το απογευμα και με το που μπηκα στη σουιτα καταλαβα τι θα γινοτανε..
Τρεις τυποι του στυλ "εχω σφαξει τη μανα μου" και τα κοριτσια στους καναπεδες,φοβισμενα με τα ματια κατω και μονο με τα εσωρουχα..
Να μην τα πολυλογω,αφου περασα το τεστ "τι εισαι εσυ ρε φιλλλαρακι" κπ κλπ κι εγγυηθηκε ο Ναυτης για μενα,ζητησανε απο τα κοριτσια να αρχισουν να χαιδευονται,να φιλιουνται και αυτοί γδυθηκαν και πηραν θεσεις "μαχης".
Ευγενικα και με τα χιλια ζορια αρνηθηκα και λεγοντας ότι ειμαι αρρωστος αποχωρησα..Η τελευταια εικόνα που ειδα πριν κλεισω την πορτα πισω μου, ηταν δυο κοριτσια στα γονατα και ο ενας νταβας τις χαστουκιζε ενω τον πιπωναν..
Μεχρι να φυγω από τη Θεσσαλονικη,με ετρωγε να τους καρφωσω αλλα κόλωσα...Μετα απο καιρο,εμαθα απο τον ναυτη οτι τους πιασανε στην επόμενη φουρνια...

Καλά κάνατε και φύγατε !

θα γαμας μονο γριες και milfοθειτσες.απο εδω και μπρος,
ετσι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και δε θα εχεις ενοχες και εφιαλτες το βραδυ που πεφτεις για υπνο.
κατι ξερουν τα παλουκαρια εδω μεσα :wink:

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Καλά κάνατε και φύγατε !

Πήγαινε απλά σε σπιτάκια με site και πρόγραμμα με τα κορίτσια και τις βάρδιες.
Και σε άλλους νόμιμους οίκους ανοχής.

Κανονικά σαν πελάτες θα έπρεπε μαζικά να απαιτείτε να γίνουν νόμιμοι οι οίκοι ανοχής ώστε να ελέγχονται από την πολιτεία !

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Η ανοχή στην παρανομία είναι το πρόβλημα.
Απαιτήστε τη σφράγιση ή τη νομιμοποίηση των παράνομων οίκων ανοχής !

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πορνεία χωρίς ναρκομανείς πόρνες δεν υπάρχει! Αυτό τα λέει όλα!

Όντως, οι σωματέμποροι τις εθίζουν με ναρκωτικά παρά την θέλησή τους και εν αγνοία τους όταν αυτές ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα!

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Πορνεία χωρίς ναρκομανείς πόρνες δεν υπάρχει! Αυτό τα λέει όλα!

Όντως, οι σωματέμποροι τις εθίζουν με ναρκωτικά παρά την θέλησή τους και εν αγνοία τους όταν αυτές ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα!

Ναρκωτικά τους δίνουν όταν υπάρχει trafficking.
Κόκα παίρνουν και κάποιες στα στούντιο,που υποτίθεται ότι είναι νόμιμα και απαγορεύεται η χρήση ναρκωτικών από νόμιμες.
Ναρκωτικά συνήθως παίρνουν όσες εκδίδονται στο δρόμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom