Πολύ μου άρεσε το θέμα, τόσο που είπα να γράψω κι εγώ... Είμαι και φανατικός των στρούμφ οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
Κατ'αρχάς, που ξέρουμε ότι ο spirtoulis δεν είναι κανένας ντ@βάς από αντίπαλλο στρατόπεδο, που προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον ανταγωνισμό ή απλά ένας δυσαρεστημένος πελάτης που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τα λευτά που του φάγανε;
Στη συνέχεια, το να φέρεις *σήμερα* την εποχή του κινητού, και των social media, κορίτσια, παράνομα, και μάλιστα να τα υποχρεώσεις να εκδίδονται, και πολύ επικίνδυνο μου ακούγεται και πολύ αντι-παραγωγικό - δεν λέω, σίγουρα υπάρχουν μεταξύ μας 1-2 ανώμαλοι που θα την έβρισκαν με μια ξυλοφορτωμένη και αγούσταρη ιερόδουλη, αλλά γενικά το ζητούμενο, από πολύ παλιά θυμάμαι ήταν η "συμμετοχή".
Μια επόχη, όπως περιγράφει φίλος παραπάνω, γινόντουσαν "castings" που ήταν ευκαιρία για κάποιες κοπέλες να ξεφύγουν από την αθλιότητα της χώρας τους, χωρίς να χρειαστεί να περπατάνε 3-4 μέρες μέσα στο δάσος για να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Φυσικά, χωρίς να δικαιολογώ κανέναν βέβαια, ακόμα και τότε, δεν επρόκειτω για αθόες παιδούλες, αλλά για επαγγελματίες ή έστω ερασιτέχνες κωλομπαρτζούδες που έτσι και αλλιώς εκδίδονταν στην χώρα τους για 1 πακέτο τσιγάρα ή μερικά δολάρια. Θυμίζω στους διαφωνούντες τις βουλγάρες στον περιφεριακό της Σόφιας που σε πιπώνουν για 2€ ακόμα και σήμερα.
Τέλος, θέλω να κλέισω με μία προσωπική άποψη για την οποία πιστεύω πολλοί θα με κατακρίνετε, αν και ως ενα βαθμό ταυτίζεστε μαζί μου: πολλές γυναίκες στην ζωή μου με έχουν εκμεταλλευτεί, μου έχουν φερθεί σαν σκουπίδι, με έχουν ξεγελάσει, με έχουν πουλήσει και μου έχουν "φαει" λεφτά. Συγγχωρέστε με που δεν θα σκάσω, ούτε θα δώσω δεκάρα αν μερικές από τις τόσες χιλιάδες πόρνες, έχουν εξαναγκαστεί σε αυτή τη δουλειά δια της βίας. Αν μη τι άλλο, είναι συνυπεύθυνες για την κατάστασή τους, είτε λόγω βλακίας είτε λόγω της λύσσας τους για λεφτά. Ας ζητήσουν βοήθεια στην τελική, έχουμε γεμίσει με MKO και συλόγους προστασίας. Οι φεμινίστριες θα έπερε να ασχολούνται με αυτό, για να μην πω πως και οι υπόλοιπες ιερόδουλες θα έπρεπε να δρουν ως ασπίδα προστασίας για τέτοια φενόμενα, λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης... αλλά ποιόν δουλεύω; Για γυναίκες πρόκειται στο κάτω κάτω...