Νέα

ΜΑΥΡΟ στη μοντελοαλυσίδα - ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ σε κυκλώματα trafficking

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Οποιος ειναι φιλοζωος δεν τρωει πρωτα χαμπουργκερ, κοντοσουβλια, κανοντας μετα πορειες και καμπανιες κατα της σφαγης ζωων. -Αρα το ιδιο ισχυει και με τους λευκους ιπποτες που τασσονται κατα του αρχαιοτερου επαγγελματος του κοσμου. Ενω ειναι ηδη πελατες κατα τα αλλα βαλθηκαν να κανουν τις τανες κομμωτριες.(Να δουμε τι θα γ@ματε μετα..) -Απο την αλλη εχουμε ακουσει απειρες δακρυβρεχτες ιστοριουλες(απο αυτες)και απο τα μερη τους- που στοχος τους ηταν να εκμεταλλευτουν προσωπα και καταστασεις. -Παιδες, ο κουβας σκουριαζει- το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα.
Μη το λες τύπε, μπορεί να στερέψει :confused::confused:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.083
Πόντοι
11.005
Πάντως από αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί φαίνεται πως κάποια από τα κορίτσια της αλυσίδας - ίσως αυτά που είχαν γκόμενους μέλη της οργάνωσης - άλλαξαν τις αρχικές τους καταθέσεις και επέστρεψαν στη δουλειά.

Είχαν λοιπόν την ευκαιρία να ξεφύγουν και έκαναν την επιλογή τους.

Οπότε ποιος εξαναγκασμός ?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796

Πανε 4-5 χρονια μιλάμε τώρα.. :P
@Ampelale# ασε τις μαλαγανιες και δωσε facebooks στο λαο λεμε :cheesy:

Μίλαγα με πολλές από την αλυσίδα οποτε ξερω θεμα trafficking δεν επαιζε.. Ολες κοιτούσαν τα λεφτα.. Τώρα αν ο μαλακας αλβανος που παντρεύτηκε πουτανα της αλυδιδας, τις έριχνε στα λεφτα.. Ε κάποια στιγμή θα την έτρωγε στο κωλο.. Αυτη η κοντη βυζαρου Νικολ ειναι πολυ πιθανό να την έκανε τη δουλειά καθότι οπως την εκοψα ήταν πολύ συμφέροντολογα και φιλοχρηματη, ακομα κ στο γαμησι ειχε μια ψυχροτητα που σπανια συναντάς σε πουτανα.. Συνδεδεμενη με τα λεφτα ήτανε εγγεφαλικα μόνιμα.. Δε λυπάμαι ούτε τον νταβα ουτε τις πουτανες.. Ολα τα παρτυ έχουν ενα τελος, μεχρι να αρχισει το νεο πάρτυ.. Κερδισμενοι βγαίνουν όλο το συναφι..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261

Πανε 4-5 χρονια μιλάμε τώρα.. :P
@Ampelale# ασε τις μαλαγανιες και δωσε facebooks στο λαο λεμε :cheesy:

Μίλαγα με πολλές από την αλυσίδα οποτε ξερω θεμα trafficking δεν επαιζε.. Ολες κοιτούσαν τα λεφτα.. Τώρα αν ο μαλακας αλβανος που παντρεύτηκε πουτανα της αλυδιδας, τις έριχνε στα λεφτα.. Ε κάποια στιγμή θα την έτρωγε στο κωλο.. Αυτη η κοντη βυζαρου Νικολ ειναι πολυ πιθανό να την έκανε τη δουλειά καθότι οπως την εκοψα ήταν πολύ συμφέροντολογα και φιλοχρηματη, ακομα κ στο γαμησι ειχε μια ψυχροτητα που σπανια συναντάς σε πουτανα.. Συνδεδεμενη με τα λεφτα ήτανε εγγεφαλικα μόνιμα.. Δε λυπάμαι ούτε τον νταβα ουτε τις πουτανες.. Ολα τα παρτυ έχουν ενα τελος, μεχρι να αρχισει το νεο πάρτυ.. Κερδισμενοι βγαίνουν όλο το συναφι..

ρε παιχτη αλλο σου ζητησα εγω :tooth:
by the way... νικολ μαζι με τζεσικα οι πιο ακυρες μακραν.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Παίχτη αν σου δωσω fb, και τα κανω ποστ κιολας, απλα θα τα κλεισουν...

Ακυρες ναι.. Εγώ τις εχω γλεντησει ολες πάντως, γιατί είμαι πολυ εμπειρος μπουρδελιαρης κ ξερω πως να παρω το 100% απ τις τανες όταν εννοειτε το ταιμινγκ ειναι υπερ μου..

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Παιδιά να πω κι εγώ την αμαρτία μου, δε γουστάρω να γαμάω στα μπουρδέλα.
Φοβάμαι τα κυκλώματα γιαυτό πάω.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Όταν πήγα πρώτη φορά ήμουν παιδάκι δεν ήξερα.
Μετά συνέχισα να πηγαίνω γιατί φοβόμουν τους νταβατζήδες.
Σου λέει τώρα που βρήκαμε τον πελάτη και μας τα χώνει, θα τον χάσουμε;
Έτσι συνέχισα να γαμάω από φόβο μη με σκοτώσουνε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
Παίχτη αν σου δωσω fb, και τα κανω ποστ κιολας, απλα θα τα κλεισουν...

Ακυρες ναι.. Εγώ τις εχω γλεντησει ολες πάντως, γιατί είμαι πολυ εμπειρος μπουρδελιαρης κ ξερω πως να παρω το 100% απ τις τανες όταν εννοειτε το ταιμινγκ ειναι υπερ μου..
οταν ειναι ακυρη η αλλη... απλα ειναι ΑΚΥΡΗ και δε χρειαζεται να ασχοληθεις παραπανω.
τζαμπα κοπος. εγω αυτο κανω παντως.
για τα αλλα, δεχομαι και π.μ. :cheesy:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάντως από αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί φαίνεται πως κάποια από τα κορίτσια της αλυσίδας - ίσως αυτά που είχαν γκόμενους μέλη της οργάνωσης - άλλαξαν τις αρχικές τους καταθέσεις και επέστρεψαν στη δουλειά.

Είχαν λοιπόν την ευκαιρία να ξεφύγουν και έκαναν την επιλογή τους.

Οπότε ποιος εξαναγκασμός ?
Στο τελευταίο στάδιο , ο σκλάβος φοβάται την ελευθερία τύπε :confused:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.567
Πόντοι
456
Εγώ θα θελα να ξέρω όλοι εσείς οι ευσεινήδητοι που πιστεύετε την κάθε μαλακία, με τι αρχίδια γαμάτε;
Και που ξέρετε αν μια πουτάνα έχει πέσει θύμα trafficking όταν τη γαμάτε;
Κόφτε τα μπουρδέλα αν σας κόφτει τόσο γιατί ποτέ δε ξέρεις.
Μάλλον σου λέει ψέματα από το φόβο της.
Κι άντε στο περίπτερο να πάρετε το cosmopolitan.
ρε νλακα ο αλλος σου λεει τα ειδε με τα ματια του ποσο ζωον εισαι ;

Πίστευε τα μισά από αυτά που βλέπεις και τίποτα από αυτά που ακούς, λέει ο σοφός λαός.

Τα άρθρα δε λένε ψέματα.Μέχρι και στον ΑΝΤ1 είπανε για την 20χρονη Μολδαβή που ήταν θύμα τράφικινγκ !
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ???? αρχηγε μου θελω να σου θυμισω επισης οτι τα παιδια τα φερνει ο πελαργος και τα δωρα των χριστουγεννων τα φερνει ο αγιος βασιλης...

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.567
Πόντοι
456
Εγώ θα θελα να ξέρω όλοι εσείς οι ευσεινήδητοι που πιστεύετε την κάθε μαλακία, με τι αρχίδια γαμάτε;
Και που ξέρετε αν μια πουτάνα έχει πέσει θύμα trafficking όταν τη γαμάτε;
Κόφτε τα μπουρδέλα αν σας κόφτει τόσο γιατί ποτέ δε ξέρεις.
Μάλλον σου λέει ψέματα από το φόβο της.
Κι άντε στο περίπτερο να πάρετε το cosmopolitan.

Πολυ ανδρας μας βγηκες εσυ ,προσεχε μη σκισεις καμια ζαρτιερα οπως οριεσαι.

Που με είδες να ορίομαι ρε ζώον.
Την αλήθεια λέω.
Αν είστε όντως τόσο ευσυνείδητοι κόφτε το το σπορ.
Γιατί μπορεί να έχει πέσει θύμα η κοπέλα και να μην το λέει από το φόβο της.
Τι σε χαλάει από αυτά που λέω;

Ή μήπως είσαι σαν αυτούς που την τρώνε τη μπριζολίτσα και το μπιφτεκάκι, αλλά αν δουν γουρούνι να το σφάζουν βάζουν τα κλάμματα από τον πόνο τους;

Άλλο η μπριζόλα,άλλο οι ιερόδουλες..
Εν τω μεταξύ,εάν κάποια είναι θύμα τράφικινγκ,καλό θα είναι να το πει στον πελάτη και εκείνος με τη σειρά του να το καταγγείλει !

Υπάρχουν και οίκοι ανοχής που είναι νόμιμοι και δεν παίζει τράφικινγκ.
πρωτον , νομιμοι οικοι ανοχης ,δλδ με αδεια , ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα των χεριων. δευτερον ,στην ελλαδα με το νεο ποινικο κωδικα το πλημμελημα της πορνειας εγινε πταισμα και καταργηθηκε .μονο οταν εμπλεκονται ανηλικοι διωκεται.επισης διωκεται η παρανομη αποσφραγιση του χωρου.πλεον η καθεμια μπορει να εκδιδεται με χρηματα οσο θελει.ΣΥΡΙΖΑ rules ...

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.567
Πόντοι
456
Εγώ τύποι κάνω μποϊκοτάζ στο "χωριάτικο" γιατί είναι ξέπλυμα για τράφφικινγκ :confused:
αν εννοεις τη γνωστη αλυσιδα αρτοποιηματων ,τοτε να σε πληροφορησω πως ο τυπος εχει δεκαδες επιχειρησεις στα χερια του σε ολη την ελλαδα και την κυπρο με χιλιαδες εργαζομενους.μιλαμε για εναν απο τους πιο δραστηριους επιχειρηματιες στην ελλαδα .οποτε δεν ειναι ευκολο να βρεις ακρη εκτος αν εισαι μεσα στα πραγματα οπως πολλοι λιγοι εδω μεσα.φαε καμμια τυροπιτα χωρις αναστολες και ενοχες.δεν μπορεις να τον καταστρεψεις με το διευρω της ζαμπονοτυριπιτας που δεν αγοραζεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
αυτά τα "είναι ξέπλυμα χρήματος, νταβατζής" χωρίς αποδείξεις είναι κουβέντες του καφενείου. Πλυντήρια είναι κάποιες μικρές επιχειρήσεις που δεν σταυρώνουν πελάτη και τις βλέπεις και είναι κάθε χρόνο ανοιχτές ,κάνουν και ανακαίνιση. Εκεί λες κάτι ύποτπτο συμβαίνει.
Το χωριάτικο που έχει υποκαταστήματα παντού γιατί να μπλέξει; Επίσης αν ο ιδιοκτήτης του είναι και νταβατζής εμείς που το ξέρουμε;
Το ίδιο ήταν και η φήμη ότι τα starbucks χρηματοδοτούν τον ισραηλινό στρατό. Λεπτομέρεια: Στο Ισραήλ δεν υπάρχουν starbucks.

Αλάνια η συζήτηση είναι χωρίς τελειωμό. Εγώ θα έλεγα αν κάποιος έχει σοβαρές αποδείξεις να τις παρουσιάσει. Εγώ θα έριχνα άκυρο σε μαλάκες που δέρνουν, εκβιάζουν και εξαπατούν ή βγάζουν στο κλαρί ανήλικα. Κατά τα άλλα από την πουτάνα που γαμάς μέχρι το διαρκείας στο γήπεδο, τρόφιμα, και γενικότερα που πάνε τα λεφτά σου... καλύτερα να μην ξέρεις.

pancyber

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
0
Πολύ μου άρεσε το θέμα, τόσο που είπα να γράψω κι εγώ... Είμαι και φανατικός των στρούμφ οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Κατ'αρχάς, που ξέρουμε ότι ο spirtoulis δεν είναι κανένας ντ@βάς από αντίπαλλο στρατόπεδο, που προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον ανταγωνισμό ή απλά ένας δυσαρεστημένος πελάτης που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τα λευτά που του φάγανε;

Στη συνέχεια, το να φέρεις *σήμερα* την εποχή του κινητού, και των social media, κορίτσια, παράνομα, και μάλιστα να τα υποχρεώσεις να εκδίδονται, και πολύ επικίνδυνο μου ακούγεται και πολύ αντι-παραγωγικό - δεν λέω, σίγουρα υπάρχουν μεταξύ μας 1-2 ανώμαλοι που θα την έβρισκαν με μια ξυλοφορτωμένη και αγούσταρη ιερόδουλη, αλλά γενικά το ζητούμενο, από πολύ παλιά θυμάμαι ήταν η "συμμετοχή".
Μια επόχη, όπως περιγράφει φίλος παραπάνω, γινόντουσαν "castings" που ήταν ευκαιρία για κάποιες κοπέλες να ξεφύγουν από την αθλιότητα της χώρας τους, χωρίς να χρειαστεί να περπατάνε 3-4 μέρες μέσα στο δάσος για να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Φυσικά, χωρίς να δικαιολογώ κανέναν βέβαια, ακόμα και τότε, δεν επρόκειτω για αθόες παιδούλες, αλλά για επαγγελματίες ή έστω ερασιτέχνες κωλομπαρτζούδες που έτσι και αλλιώς εκδίδονταν στην χώρα τους για 1 πακέτο τσιγάρα ή μερικά δολάρια. Θυμίζω στους διαφωνούντες τις βουλγάρες στον περιφεριακό της Σόφιας που σε πιπώνουν για 2€ ακόμα και σήμερα.

Τέλος, θέλω να κλέισω με μία προσωπική άποψη για την οποία πιστεύω πολλοί θα με κατακρίνετε, αν και ως ενα βαθμό ταυτίζεστε μαζί μου: πολλές γυναίκες στην ζωή μου με έχουν εκμεταλλευτεί, μου έχουν φερθεί σαν σκουπίδι, με έχουν ξεγελάσει, με έχουν πουλήσει και μου έχουν "φαει" λεφτά. Συγγχωρέστε με που δεν θα σκάσω, ούτε θα δώσω δεκάρα αν μερικές από τις τόσες χιλιάδες πόρνες, έχουν εξαναγκαστεί σε αυτή τη δουλειά δια της βίας. Αν μη τι άλλο, είναι συνυπεύθυνες για την κατάστασή τους, είτε λόγω βλακίας είτε λόγω της λύσσας τους για λεφτά. Ας ζητήσουν βοήθεια στην τελική, έχουμε γεμίσει με MKO και συλόγους προστασίας. Οι φεμινίστριες θα έπερε να ασχολούνται με αυτό, για να μην πω πως και οι υπόλοιπες ιερόδουλες θα έπρεπε να δρουν ως ασπίδα προστασίας για τέτοια φενόμενα, λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης... αλλά ποιόν δουλεύω; Για γυναίκες πρόκειται στο κάτω κάτω...

• Like
Αντιδράσεις: jim28
OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Υπάρχουν οι λεγόμενοι loverboys που είναι traffickers..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Κάποιοι από αυτούς γράφουν κι εδώ παρουσιαζόμενοι ως πελάτες των οίκων ανοχής υπερασπιζόμενοι με διάφορους τρόπους τα διεθνή κυκλώματα μαστροπείας.

Όταν μια πόρνη έχει εθιστεί στα ναρκωτικά δεν χρειάζεται ο νταβάς να την απειλήσει για να του τα ακουμπήσει διότι αυτός είναι και ο προμηθευτής της αν δεν είναι κάποιος φίλος του. Έτσι, αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από την πορνεία διότι την έχει "δεμένη" με αόρατες αλυσίδες!

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Βλέπω ότι αρχίζει και επεκτείνεται το ενδιαφέρον για το όλο θέμα. Σάς ενδιαφέρει μία εξερεύνηση του χώρου, έστω και από κοινωνική /πολιτισμική σκοπιά; Προσωπικά, ο αγοραίος έρωτας, ως στοιχείο της κοινωνίας, με απασχολούσε από τα νιάτα μου. Ανέκαθεν κυνηγούσα σχετικές ταινίες, βιβλία ντοκιμαντέρ, μουσικές και άλλα. Είμαι μέλος του σαιτ από την ίδρυσή του για τον ίδιο λόγο και το τσεκάρω σχεδόν καθημερινά. Λοιπόν, μη σας ζαλίζω, απλώς ίσως κάποιοι γουστάρετε να κάνετε κι εσείς τη δική σας αναζήτηση και όχι μόνον σαν πελάτες. Μία καλή αρχή είναι αυτό το βιβλιαράκι, γραμμένο από τον Iceberg Slim, έναν original pimp, μαύρο Αμερικάνο, ενεργό στην πιάτσα από τα seventies και μετά.

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 18
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Κάποιοι από αυτούς γράφουν κι εδώ παρουσιαζόμενοι ως πελάτες των οίκων ανοχής υπερασπιζόμενοι με διάφορους τρόπους τα διεθνή κυκλώματα μαστροπείας.

Όταν μια πόρνη έχει εθιστεί στα ναρκωτικά δεν χρειάζεται ο νταβάς να την απειλήσει για να του τα ακουμπήσει διότι αυτός είναι και ο προμηθευτής της αν δεν είναι κάποιος φίλος του. Έτσι, αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από την πορνεία διότι την έχει "δεμένη" με αόρατες αλυσίδες!

Ρε παιδιά να ρωτήσω ειλικρινά τι τάξη πάτε;

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Σειρά έχουν οι ταινίες για τον αγοραίο έρωτα. Εννοείται ότι ψάχνουμε στα γνωστά σαιτ με ταινίες Online με ελληνικούς υπότιτλους, όπου έχω βρει απίστευτα διαμάντια από όλο τον κόσμο. Και μάλιστα, οι καλύτερες ταινίες δεν είναι αμερικάνικες. Δεν θα παραθέσω λίστες με τίτλους για να μην κουράζω. Απλά γκουγκλάρετε ή πάτε στο ψαχτήρι του imdb και γράφετε πχ τη φράση movies about prostitution /sex workers /trafficking κλπ και θα δείτε έτοιμες λίστες. Μετά ψάξτε αν οι τίτλοι που θέλετε να δείτε, βρίσκονται με ελληνικούς υπότιτλους. Θα βρείτε τις περισσότερες. Οι καλύτερες είναι σίγουρα μετά το 2000-2010 έως πρόσφατα. Οι πιο παλιές είναι λίγο ρομαντικές. Αρχή με μια πολύ αληθινή ταινία για το trafficking, το Joy του 2018. Το σκληρότερο trafficking, αυτό των αφρικανικών χωρών, όπου κάποιες κοπέλες από την Αφρική εργάζονται στο Βέλγιο, σύμφωνα με το story βέβαια. Καλή συνέχεια!

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Ρε παιδιά να ρωτήσω ειλικρινά τι τάξη πάτε;
αυτο με τα ναρκωτικα πεζει αγορι ιδιως στην τουρκια που τις εθιζουν με πρεζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom