Νέα

Μαύρο σε πουτάνα της Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι σας εχει να ριξετε μαυρο σε πουτανα;

• εμφανιση-προσωπο

Ψήφοι: 6 5,4%
  • συμπεριφορα στο σαλονι

Ψήφοι: 2 1,8%
  • συμπεριφορα στο κρεβατι

Ψήφοι: 40 35,7%
  • βιασυνη

Ψήφοι: 38 33,9%
  • μη δεκτικοτητα σε πιασιματα-φιλια-χαδια

Ψήφοι: 30 26,8%
  • μη δεκτικοτητα σε πρωκτικο ή αλλα προγραμματα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • ψυχροτητα-μη συμμετοχη στο σεξ

Ψήφοι: 38 33,9%
  • διακριση-επιλογη πελατων

Ψήφοι: 1 0,9%
  • εμφανως χαμηλη αποδοση στο απλο προγραμμα

• ο χωρος που δουλευει-ασχετοι με αυτην παραγοντες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • γλωσσικη ασυνεννοησια

Ψήφοι: 1 0,9%
  • κακη υγιεινη-καθαριοτητα

Ψήφοι: 52 46,4%
  • εμφανιση-σωμα-αναλογιες-διαστασεις

Ψήφοι: 8 7,1%
  • αδυναμια να σε καυλωσει

• πολυ κακα προκαταρκτικα-πιπα

Ψήφοι: 14 12,5%
  • υφακι-τουπε

Ψήφοι: 22 19,6%
  • ασχημοι τροποι οταν δεν περνας

Ψήφοι: 11 9,8%
  • μεγαλη ηλικια

Ψήφοι: 2 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα που ειναι η αννα μαρια εκει παιζει σεναριο οτι μπορει να το δουλευει αυτη ως ιδιοκτητρια αφου αποσυρθει,για ερημιτου μιλαω...λες;θα μαθω και θα σας πω σιγουρα

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οπως και το Ερως με το Μαντζαρου 14 εχουν το ιδιο αφεντικο οπως μου ειπε η Μιλανα και ακομα ενα νωμιζω το οποιο δεν θυμαμαι πιο, ειχε ιδια φωτιστικα με το Μαντζαρου 14 μεσα στα δωματια (...ερε τι παρατιρεις καμια φορα για να μην χυσεις προωρα!)
Μπορει να ειναι και φρανσαιζ! ποιος ξερει!
ε αυτο το καταλαβαμε με τις αλλαξοκωλιες μονικας-μιλανας-σαρας πλεον...ειναι καταφανες :grin: :grin: :grin:
η κατεχακη ηταν σε ανοιχτη γραμμη με προμηθεως ψηλα μια περιοδο,ιδια κοριτσια επαιζαν...τι να πεις μπορει απλα να ειναι μικρος ο κοσμος μας στην θεσσαλονικη και γινεται το παιχνιδι σε μικρο γηπεδο...ετσι κι αλλιως που θα παν και τα κοριτσια γυρω,τριγυρω 20-25 μαγαζια ειναι που λεει ο λογος...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εαν αναλαβει η Ανναμαρια πιστευω το σπιτι θα παει μπροστα γιατι ειναι πολυ πεσμενο
Μεχρι τελευταια που πηγα και μετα ολο δουλευε με μια κοπελα ολη τη βδομαδα
τωρα δε ξερω δεν ξαναπηγα ξανα απο τοτε και δεν υπαρχουν και νεες κριτικες

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αντζελα :jerking: :jerking:....περιμενω να δω αν θα ξαναρθει αυτη η αλεξανδρα να παω...κατι παντως μπορει να παιζει με φραντσαιζ οπως λες σε αλυσιδες οπως της βιλα εροτικα...σαν τον σαραφη ενα πραμα...τρικαλα,αθηνα,παρισι :2funny: :2funny: :2funny:
εχει μελλον η αγορα του ερωτα...στον κοσμο της οικονομικης παγκοσμιοποιησης...και τωρα που τα ανατολικα κρατη μελλοντικα θα ανακαμψουν θα το δεις θα αλλαξει η φιλοσοφια της εισαγομενης πορνειας...θα ειναι πιο επαγγελματικη και λιγοτερο της αναγκης και της φτωχειας δημιουργημα...λες να γινεται να ασχοληθουμε με το χομπι επαγγελματικα καποτε;με τα καταλληλα κεφαλαια φυσικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εν τω μεταξυ ας φερουν κανα καλο μουνι οι νταβαδες να χουμε να πορευομαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και να μην τις ριχνουμε μαυρο οπως ειναι κι ο τιτλος του θρεντ για να μην ξεχνιομαστε..

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τελικά ήταν πολύ καινούργια, Πέμπτη 20 Αυγ 2009, στις 02:07
Γράφτηκε από τον pilot2005   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Τζούλια)

Συνολική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0

Επίσκεψη 19προς 20/08/2009 κατά τις 00.00 στο μαγαζί. Το κορίτσι μπιμπελό με τη μία ξύπνησε τα ανδρικά μου ένστικτα. Ψηλή, ξανθιά, σωματάκι τέλειο, βυζάκι 2 φυσικό με το που την είδα πέρασα. Η τσατσά έχει πει στο ποίημα ότι είναι καινούργια, αλλά άλλο καινούργια στο μαγαζί και άλλο καινούργια στη δουλειά. Μπαίνει η κοπέλα μέσα, τη ρωτάω το όνομα και νομίζω άκουσα Τζούλια ή Τζούλι γιατί δε θα μπορούσε να το πει πιο σιγά και γρήγορα. Ωραία λέω δεν ήρθαμε για συστάσεις πάμε παρακάτω. Ξαπλώνω έρχεται και αυτή δίπλα και κάθετα και αρχίζει μαλάξεις ίσα που τον έπιανε. Να σημειώσω ότι σε όποια κοπέλα έχω πάει τα σχόλια περί της καθαριότητας μου είναι σίγουρα θετικά και μερικές με μυρίζουν λες και θέλουν να τους μείνει το άρωμα. Επί του θέματος πάλι, η χειρομάλαξης ήταν κάτι μεταξύ την ακουμπάω και παίζω φλογέρα να σικωθεί μόνη της σας κόμπρα. Η πίπα πολύ χεράτη και μιας και καλά καλά δε μου είχε σικωθεί άνευ ουσίας. Αρπάζω κυριολεκτικά την κατάσταση στα χέρια μου και της λέω έλα πιο κοντά να χαϊδέψω λιγάκι και μου λέει δε μπορώ να γυρίσω. Να μη τα πολυλογώ μόνος μου τον σίκωσα και απλά τυπικά τον πήρε σκουφάτο στο στόμα της για την τελική εκπυρσοκρότηση. Δε λέω ωραία κοπέλα αλλά από το άθλημα δεν και δεν έχει και όρεξη να είναι πιο ελαστική με τον πελάτη ο οποίος και να θέλει να την καθοδηγήσει τρώει πόρτα με την απάθεια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζούλια
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.08.2009

χωρις αλλα σχολια,ο συναγωνιστης τα πε ολα....την εχουμε υπο επιτηρηση....τζουλια απο 26 οκτωβριου...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πιο χάλια δεν γινόταν, Τετάρτη 19 Αυγ 2009, στις 14:11
Γράφτηκε από τον goustaro  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Τατιάννα)

Συνολική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0

επισκεψη τριτη πρωι μετα απο σθζητηση στο σχετικο thread. καινοθρια κοπελα λενε τα παιδια, να τι δοκιμασουμε ειπα κ εγω.

ο χωρος καινουριος, πολι κα8αροσ ομορφα διακοσμιμενοσ. το δωματιο ποθ μπηκα ειχε ενα στρογγυλο κρεβατι. σκνικο απο τσοντα θυμηζε. Η κοπελα αρχικα εδειχνε καλη, ηταν κ 19 χρονων λεω οκ.
Μπαινει λοιπον στο δωματιο, βγαζει το σουτιεν κ το στιθοσ κρεμαει τρελα. Στηθος 40χρονης σε 19 χρονη φανταστειτε. το προσπερναμε αθτο. τον παιζει λιγο με τα χερια, προσπαθει να περασει το προφυλακτικο οσο ηταν ακομα μαλακο. βλεπω δεν μπορει. λεω ασε να το κανω εγω, εσυ απλα βοηθα με λιγο. παλι τιποτα. απλα κοιτουσε ανεκφραστη.. ισως δεν ξσερει καθολου ελληνικα? τι να πω..

παμε τωρα για το κυριο πιατο. ελα απο επανω, οχι. ελα στο πλαι οχι, ιεραποστολικο λοιπον. σηκωσε λιγο τα ποδια σου. παλι οχι. ολη την ωρα ειχε το κεφαλι σηκωμενο να κοθταει τι γινετε εκει κατω, μολις με δυσκολια πηγα να τελιωσω τραβιετε κ λεει τελος.

Χειροτερο πια δεν ειδα. Αν δεν τα μπορει ασ μην τα κανει η κοπελα. υμαρτον πια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Τατιάννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 18.08.2009

και απο χθες κραταμε και αυτην την κριτικη στα υποψην....για προσοχη

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Λούνα Παρκ!, Σάββατο 22 Αυγ 2009, στις 10:15
Γράφτηκε από τον Karaman 7   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λούνα)

Συνολική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
1.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0

Παρασκευη κατα της 2.30 τα ξημερωματα αφου ειχα φτασει στο αμην εκει που ημουν πριν, ειχα καταναλωσει και λιγο αλκοολ παω κατευθειαν απο εκει να φαω σιλικονατους βυζους δοκιμαζοντας για πρωτη φορα τη Λουνα.
Μπαινω μεσα η δεσποινης ειχε αλλους δυο στη σειρα τους οποιους τους ξεπεταξε μπαμ μπαμ και ηρθε σε μενα.
Και επι της ουσιας η τσατσα με επιασε και κοροιδο!
Ποιο προγραμμα θελεις μου λεει το απλο το 40 λεω βγαζω 50ε της τα δινω και περιμενω τα ρεστα. μου λεει δεν θες να παρεις το προγραμμα των 50? για να μην μου δωσει ρεστα εγω επεμεινα στο απλο οσπου μου ζηταει αν εχω 10ε για να μου δωσει ρεστα 20ε εκει ειναι που με επιασε κοτσο που λενε.
Βγαζω και εγω ο μαλακας αφηρημενος 20ε τις τα δινω και η μανταμ μου γυρναει ρεστα 10ε!!! τα οποια τα κρατουσε παρακαλω στο χερι της τσαλακωμενα. χαμπαρια εγω τα εβαλα στη τσεπη αυτη τσιμουδια σιγα μην δεν το καταλαβε τι μαλακια εκανα, παλια πουτανα δεν ηταν? οταν το πηρα πρεφα ηταν αργα ημουν σπιτι και γελουσα με τον εαυτο μου!
Μπαινω στο δωματιο στο οποιο ειχε μια βρωμα γαματα το σεντονι ειχε τα ασπρα του, χωρια που οταν πηγαινες στο νυπτηρα να πλυθεις απο το σιφονι της ντουζιερα εβγεναν κατι αναθυμιασεις μεθυστικες! ευτηχως δουλευε το κλιμα και δροσιζε.
Αφου η κοπελα δεν αργησε πολυ με τους δυο συναθλητες ηρθε και σεμενα και επεσε με τα μουτρα στη δουλεια γιατι μαλλον θα εχανε το τρενο.
Κοντο ρουμανικο γκομενακι μαυρο μαλλι πιασμενο, βυζι καργα σιλικονι επιδερμιδα απαλη μεταξενια και ενα τατου πανω στο κωλο τη το σημα της Mercedes!!!
Το οποιο γνωμη μου αν διαβασει αυτη τη κριτικη για να φερεις πανω στο σασι σου τετοιο εμβλημα πρεπει να το τιμας πραγμα που η συγγεκριμενη δεν.! Και καποια στιγμη να το αλαξει με καποιο της Hyundai της ΚΙΑ η της Citroen αντε βαρια βαρια της Fiat γιατι για Mercedes δεν κανει το κοριτσι.
Μπαινει μεσα λοιπον ...προκαταρτικα? τα εψαχνα κατω απο το κρεβατι μεσα στα κομοδινα δεν τα βρηκα πουθενα! μηδεν, βαζει τη καποτα στη σταφιδα και με λιγες χειρομαλαξεις και με λιγο γλυψιμο της κεφαλης, παραλληλα εγω χαιδευα λιγο το σασι της λιγο τους σιλικονατους λασπωτηρες της οσπου ηρθε η στυση και μετα απο λιγο σταματησε και μου λεει γκαζωσε με!
Την βαζω στην ευθεια απο κατω συμετοχη ελαχιστη εκτος απο κατι χαδακια που σαν να με ξεσκονιζε και κατι ελαφρα ρεταρησματα!
Βαρεσα αρκετα οσπου βαρεθηκα και την γυρησα στα τεσσερα εκει σαν να τα πηγαινε καλυτερα κουνουσε λιγο κωλο στις στροφες ως πισωκουνα, σε μια στιγμη μου εσβησε αλλα την ξανα εβαλα μπρος που μετα απο αρκετες παλυνδρομησεις χτυπησα τελικη απολαμβανοντας της βυζαρες της!
Ντυθηκε και εφυγε σπινιαρησtη αφηνοντας ενα ντουμανι πισω της, Diesel ηταν η κυρια! αρα πριν δεν ρεταριζε ...κροταλιζε!
Ντυθηκα και εγω και σαν πρωτη φαση εκλαιγα τα 40ε μου που στη πορεια αποδυχθηκαν 60ε!
Συμπερασμα οποιος θελει μια dieselοκινητη ξεπετα στο μπαμ μπαμ ας περασει!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Λούνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 21.08.2009

αυτη η κριτικη μπαινει αυτοδικαια και εδω γιατι γελασα με την ψυχη μου....μονο κριμα για τον φιλο μας τον καραμαν7...α ρε λουνα της ξεπετας κι εσυ εγινες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Με ματιασανε!
Λιγο χιουμορ στη ζωη μας γιατι χωρις αυτο δε θα τη την βγαζουμε καθαρη!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
an σας πω οτι τωρα που ειπε ο karaman οτι ειχε τατοο μερσεντες,την ειχα παρει πριν βαλει πλαστικα βυζια,πριν καιρο ομως.δεν μπορω να θυμηθω ομως τι ελεγε μεσα,οποτε για να μην θυμαμαι μαλλον ηταν οντως φολα

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
an σας πω οτι τωρα που ειπε ο karaman οτι ειχε τατοο μερσεντες,την ειχα παρει πριν βαλει πλαστικα βυζια,πριν καιρο ομως.δεν μπορω να θυμηθω ομως τι ελεγε μεσα,οποτε για να μην θυμαμαι μαλλον ηταν οντως φολα
κι εγω την πηρα απο τις πρωτες μερες που πρωτοεμφανιστηκε εκει,χωρις βυζομπαλες.μαιος-ιουνης του 2008 ηταν ή καπου εκει τεσπα...θυμαμαι ειχε διαδεχτει τανυα την μελαχρινη,αδυνατη,αβυζη που πηγε γιαννιτσα νομιζω και γιαννα την χοντρη βυζαρου ρωσιδα που εξαφανιστηκαν εκτοτε.επαιζε μπαλα με την ντονα εναλλαξ τελευταια και παλιοτερα με την νικη την και καλα ναζιαρα σουηδεζα οσο ηταν κι αυτην ή την κορινα...καλα μου χε καθισει...μετα ηρθαν και τα βυζακια...

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Για πρωτη φορα η Λουνα εμφανιστηκε αν δεν κανω λαθος πριν απο δυο χρονια Προμηθεως 19 βραδινη. Εκεινο το διαστημα ελειπε η Μαιρουλα κ ετσι εφαγα ..το κουκουτσι..

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για πρωτη φορα η Λουνα εμφανιστηκε αν δεν κανω λαθος πριν απο δυο χρονια Προμηθεως 19 βραδινη. Εκεινο το διαστημα ελειπε η Μαιρουλα κ ετσι εφαγα ..το κουκουτσι..
αυτο το ιστορικο δεν το ηξερα ομολογουμενως....επειδη βγαινω κυριως πρωινες τσαρκες και μυλο....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν θυμαμαι που κ ποτε αλλα μαλλον δεν μου ειχε κανει κλικ τοτε.τωρα βεβαια θα τα εδινα τα 40ε για τις βυζαρες της γιατι ειναι το φορτε μου αλλα θα δειξει

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν θυμαμαι που κ ποτε αλλα μαλλον δεν μου ειχε κανει κλικ τοτε.τωρα βεβαια θα τα εδινα τα 40ε για τις βυζαρες της γιατι ειναι το φορτε μου αλλα θα δειξει
εγω θα παω κανα βραδυ  που θα χω ευκαιρια αλλα ποτε θαναι δεν ξερω εκτος κι αν το γυρισει σε μερα...για αλλαγη.... αλλα μαλλον δεν θα συγκλονιστω κιολας,θα φροντισω να δω να μην εχει κοσμο αλλιως δεν μπαινω και την πατησω σαν τον φιλο μας...εκτος και την προλαβει η χριστινουλα και γυρισει οποτε θα φαει ακυρο...θα κανουμε κανα ισπανικο... ;) :2funny: :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παράθεση από: miden στις σήμερα στις 08:30
προχθές αν και δε ψηνόμουν κατεληξα βαρδάρη σε ενα στη προμηθέους, ή 14 ή 16. Μέσα μια αδύνατη ξανθια με πολύ όμορφο βυζί. Στο δωμάτιο ότι ναναι. Μην με πιάνεις, μη με γλείφεις, μη με γαμας γενικά και παράλληλα τρελή λογοδιάρροια.
οτι ναναι καταστάσεις γενικά, μου πε οτι τη λένε τζίνα αλλα δεν εχω δει να τη μνημονεύει κάποιος συνάδελφος.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Tι μου θύμησες...!! Πριν μερικά χρόνια, απο τις πρώτες μου φορες σε "εργαζόμενη" κοπέλα στην πόλη (φοβόμουν μην με πάρει κανα μάτι, μόνο σε άλλες πόλεις επαιζα μπάλα...  :jerking:)... Απογοητευτικη...!! Κόντεψε να με κάνει να εγκαταλείψω πρόωρα το σπόρ... Ευτυχώς γι'αυτές και δυστυχώς για μένα δεν τα κατάφερε...!! Συνέχισα τις καταθέσεις...  :pipa2:

Χαρακτηριστικό το τατουάζ με το αστέρι... Καταρχήν εγώ είμαι φαν των bmw οπότε πως να τα πηγαίναμε καλά...??  :2funny:
Γενικά ήταν ψιλοαδιάφορη, κρυόκωλη, χωρίς συμμετοχή... Και δεν ήμουν κανένας παππούς, βρωμιάρης ή χοντρος ώστε να το δικαιολογήσεις κάπως...

Τώρα με τα καινούρια βυζιά δεν ξέρω αν ντοπαρίστηκε και ανέβηκαν οι επιδόσεις της...  :tits2:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Α και μαύρο εννοείται στην Τζένη... Δεν χρειάζεται να πεις το γιατί... Ξέρει αυτή...!!  :2funny: :idiot:  :uglystupid:

Υ.Γ. Μην ξεχάσω και μια κοντή ξανθιά χοντρούλα γλυκούλα που είχε και λεύκη, εδώ και καιρί δεν την βλέπω κάπου... Ούτε το βυζί δεν σε άφηνε να της πιάσεις... Είχα πάρει και μασάζ... Ήταν κάτι μεταξύ ξυσίματος πλάτης και σακατέματος...  :headbang:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαρινα στην μαυρη λιστα λογω ντεκερ και οσων μας περιεγραψε....οτι εγιναν...χθες

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και αφου το θρεντ ειναι δικο μου χωρις κινδυνο να μας κανει κανενας ντα.... αφιερωνω κι ενα τραγουδακι της εποχης μας.....παντα επικαιρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom