Νέα

Μαύρη λίστα για τσατσάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
απορω οι συναγωνιστες που πανε καθε μερα και συνηθως δεν μπαινουν δεν τους λενε τιποτα? επισης απορω πως τοσα πολλα μπουρδελα στο μεταξι και στην φυλης ειναι ανοικτα και οποτε πας δεν ειναι κανενας μεσα,πως τα βγαζουν περα? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
τους ξερουνε και τους διωχνουν μερικες .φιλε δεν εχει κοσμο την στιγμη που πας εσυ εκει. 10 πελατες να μπουν  τι μερα εβγαλε μεροκαματο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
απορω οι συναγωνιστες που πανε καθε μερα και συνηθως δεν μπαινουν δεν τους λενε τιποτα? επισης απορω πως τοσα πολλα μπουρδελα στο μεταξι και στην φυλης ειναι ανοικτα και οποτε πας δεν ειναι κανενας μεσα,πως τα βγαζουν περα? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
ελα ντε.. οταν βλεπω την φυλης νεκρα μερα απογευμα η μεσημερι δεν μπαινω με τιποτα μονος μεσα..

σε γραμπονουν πουτανα,τσατσα με το ζορι να περασεις.. εαν δεν περασεις τρως και βρισιδι ...

οποτε περιμενω να μπει καποιος μεσα πρωτα και μετα και εγω..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελα ντε.. οταν βλεπω την φυλης νεκρα μερα απογευμα η μεσημερι δεν μπαινω με τιποτα μονος μεσα..

σε γραμπονουν πουτανα,τσατσα με το ζορι να περασεις.. εαν δεν περασεις τρως και βρισιδι ...

εχει πεσει αναδουλεια....αλλα δεν κανουν τιποτα για αυτο....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

και αμα σε πανε μεσα και δεν εχεις λεφτα τι σε κανουν?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[quote author=mpozanis  link=topic=169398.msg4394324#msg4394324 date=1362251596]
και αμα σε πανε μεσα και δεν εχεις λεφτα τι σε κανουν?
[/quote] της πλακωνω και της 2 και τον νταβατζη μαζι  :zfuck: :zfuck:

μια φορα την εχω πατησει ετσι στο μεταξουργειο ..

στο ισωνος 40κατι που ειναι σαν μποντρουμι και δουλευει μια αλβανοτσιγγανα ειχα καθησει μονος μου , ανεβηκε αυτη πανω μου και κουνιοταν

ο τσατσος ηρθε και μου πε ελα ελα θα περασεις το ξερω

εγω ημουν ψημενος απο την αρχη για την αλλη την αλβανιδα μιλφ, εαν δουν οτι δεν εχεις απο την αρχη αρνητικη απαντηση την γαμησες σηκωτο σε τραβανε μεσα, εαν τος κοψεις τον αερα απο την αρχη σταματανε ...

εγω κανω  και το γνωστο πλεον,μολις εμφανιστει η κοπελα φσιτ αναστροφη και δρομο..πολλες μαλιστα παρεξηγουνται και σου λενε σιγα μωρο μου τι επαθες τι εχω ..δεν απαντω και την κανω..

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

:2funny: :2funny:σωστος, σιγουρα οταν κλεινης την πορτα θα σε βρίζουν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[quote author=mpozanis  link=topic=169398.msg4394417#msg4394417 date=1362253267]
:2funny: :2funny:σωστος, σιγουρα οταν κλεινης την πορτα θα σε βρίζουν
[/quote] στα αρχιδια μου.. δεν μου δωσαν λεφτα ..ακους εκει και πληρωνουμε και μας βριζουν...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Πριν 2 εβδομαδες περιπου εκανα τσαρκα στην Λιοσιων..Μπαινω σε ενα μαγαζι στο οποιο δουλευαν δυο κοπελες..Στο σαλονι εκεινη την στιγμη ηταν η μια απο τις δυο..Την βλεπω και αραζω στον καναπε για να δω και την δευτερη η οποια εκεινη την ωρα ηταν στο δωματιο..Με το που αραζω βγαινει η τσατσα στο σαλονι και μου αρχιζει να μου λεει ελα μπες,δωσε τα 20,δεν θα χασεις,εγγυωμαι εγω και τετοιες μαλακιες..Μαλιστα πηγε και ανοιξε την πορτα σε ενα απο τα δωματια..Για κανα λεπτο με ζαλιζε να μπω μεσα και τελικα μου την εσπασε και σηκωθηκα και εφυγα χωρις να δω την δευτερη τανα..

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
ο γκεουλας στο studio 66 της ιερας οδου ειναι πολυ αγενης.ετσι και δεν μπεις σου κλεινει την πορτα καταμουτρα.ασε που δεν του πετυχαινει και ποτε η βαφη στο μαλι και ειναι σταν την δαιμονισμενη κουκλα τον τσακι.... :jerking:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Επειδή υπαρχουνε συμπεριφορές της  υπηρεσίας υποδοχής (τσατσων-τσατσαδων)  που είναι για μαύρο τις αναφέρουμε εδώ

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
ΦΥΛΗΣ 66Δ Σε τραβαει στο δωματιο μαζι με τη κοπελα και στα κανει τερμα τσουρεκια...Μια ξανθια γιαγια κοντη

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ανημέρωτο το θέμα από το 2018...
Αρα δεν υπάρχουν πια κακές τσατσαδες; Ή οι περισσότεροι κάνουν τουμπεκί και δεν μιλάνε;

Εγώ συνάντησα μια παράλυτη χτες το απόγευμα στο Φωκαιας 27 υπόγειο. Ούτε τσάμπα δεν ξαναγαμάω εκεί μέσα.

Παράδοξος οι υπόλοιπες τις περιοχής έχουν καλυτερέψει την συμπεριφορά τους.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Ανημέρωτο το θέμα από το 2018...
Αρα δεν υπάρχουν πια κακές τσατσαδες; Ή οι περισσότεροι κάνουν τουμπεκί και δεν μιλάνε;

Εγώ συνάντησα μια παράλυτη χτες το απόγευμα στο Φωκαιας 27 υπόγειο. Ούτε τσάμπα δεν ξαναγαμάω εκεί μέσα.

Παράδοξος οι υπόλοιπες τις περιοχής έχουν καλυτερέψει την συμπεριφορά τους.
Δηλαδή αυτή εκεί χθες μίλησε περιεργα με αγένεια;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom