Νέα

Μαύρη λίστα για τσατσάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Εγω θα προτεινω ενα πιο δραστικο μετρο!

ΝΑ ΕΚΔΙ(ΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ!

Για 2 λογους.

1. Για να μην εχουν τοσα νευρα  :grin:

2. Για να εχουμε περισσοτερες επιλογες!  :rockon: :rockon: :rockon:

Για πες μας και τον τιμοκατάλογο: αυτές στα στούντιο θα ξεκινάνε από 50Ε και οι άλλες από 20Ε;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Tσάτσος Αντρέας-Βριλησσού 36, Κων/λεως 80, Μ.Αλεξάνδρου 133:
:thumbsup:
εντελως μαλέας...κομοδινί βαμμενο μαλλί, λιφτινγκ, και ακατασχετη παπαρολογια μολις σε δει ο Κυπριος μπινές...
Ας είμεθα επιεικείς  :priest:.Πονηρός σπασαρχίδας.
Όχι μπινές.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Για πες μας και τον τιμοκατάλογο: αυτές στα στούντιο θα ξεκινάνε από 50Ε και οι άλλες από 20Ε;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Στα μπουρδελακια με ενα ταλιρακι.

Στα Στουνδια με ενα 15αρι καθαρισες!  ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Στα μπουρδελακια με ενα ταλιρακι.

Στα Στουνδια με ενα 15αρι καθαρισες!  ;)

Μόνο με 5Ε;;;;;;;;;;;;;;  :new_shocked:  

"Τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του"  :cheesy:

Υ.Γ. Φανταστείτε σκηνικό: η νεαρά, ντυμένη να ανακοινώνει το πρόγραμμα και η...άλλη να σαλονάρει με τα εσώρουχα της :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μόνο με 5Ε;;;;;;;;;;;;;;  :new_shocked:   

"Τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του"  :cheesy:

Υ.Γ. Φανταστείτε σκηνικό: η νεαρά, ντυμένη να ανακοινώνει το πρόγραμμα και η...άλλη να σαλονάρει με τα εσώρουχα της :2funny:

Καβλωσα!  :bigdick:

Παμε Τσατσοτσαρκα???  :tooth:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τώρα τελευταία έχουν εμπλακεί στο ρόλο των τστσάδων και οι πουτάνες. Πριν τρεις μέρες πήγα στο Φυλής 59 να σπρώξω την νεόφερτη κοντή αδύνατη ξανθιά Αλεξάνδρα. Αυτή κάνει duo με μία άλλη μαζί ονόματι Τζούλια (καρέ μαύρο μαλλιά και αδύνατη). Πήρα στο δωμάτιο μόνο την Αλεξάνδρα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο άρχισε να φωνάζει το κλαπάρχιδο από τη κουζίνα την Αλεξάνδρα. Μετά από ένα λεπτό ήρθε έξω από την πόρτα και φώναζε "Αλεξάνδρα έβγα αμέσως έξω". Γαμώ τη πίστη σου, φόλα. Όλα τελειώσαν με μεγάλο άγχος από την Αλεξάνδρα. Η άλλη η καριόλα (Τζούλια) ισχυρίστικε μετά,  ότι το πρόγραμμα διαρκεί αυστηρώς 10 λέπτα. Και μετά λένε διάφοροι συναγωνιστές,  τι μουνάρα η Τζούλια!!! Παπάρια η τζούλια, πρέπει να φάει πόρτα και μάλιστα άμεσα αν δεν συμμορφωθεί

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Τώρα τελευταία έχουν εμπλακεί στο ρόλο των τστσάδων και οι πουτάνες. Πριν τρεις μέρες πήγα στο Φυλής 59 να σπρώξω την νεόφερτη κοντή αδύνατη ξανθιά Αλεξάνδρα. Αυτή κάνει duo με μία άλλη μαζί ονόματι Τζούλια (καρέ μαύρο μαλλιά και αδύνατη). Πήρα στο δωμάτιο μόνο την Αλεξάνδρα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο άρχισε να φωνάζει το κλαπάρχιδο από τη κουζίνα την Αλεξάνδρα. Μετά από ένα λεπτό ήρθε έξω από την πόρτα και φώναζε "Αλεξάνδρα έβγα αμέσως έξω". Γαμώ τη πίστη σου, φόλα. Όλα τελειώσαν με μεγάλο άγχος από την Αλεξάνδρα. Η άλλη η καριόλα (Τζούλια) ισχυρίστικε μετά,  ότι το πρόγραμμα διαρκεί αυστηρώς 10 λέπτα. Και μετά λένε διάφοροι συναγωνιστές,  τι μουνάρα η Τζούλια!!! Παπάρια η τζούλια, πρέπει να φάει πόρτα και μάλιστα άμεσα αν δεν συμμορφωθεί
συμφωνω απολυτα

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγω θα προτεινω ενα πιο δραστικο μετρο!

ΝΑ ΕΚΔΙ(ΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ!

Για 2 λογους.

1. Για να μην εχουν τοσα νευρα  :grin:

2. Για να εχουμε περισσοτερες επιλογες!  :rockon: :rockon: :rockon:
Συμφωνώ και επαυξάνω.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ωραίο θρέντ.
Νο 2. Οι 2 μαλακισμένες τσατσάδες της Πιπίνιου 118 (στούντιο και αυτό). Η μια είναι χοντρή , κοντή γριά που το μαλλί το έχει σε στύλ χελιδωνοφωλιά-περιστερώνα και η άλλη μια ξερακιανή και αδύνατη που είναι για πάρα πολλές κλωτσιες.

Θυμάμαι κάποιοι γνωστοί που το συζητάγαμε ότι η τσα2 είχε ελλεινή συμπεριφορά, έβριζε και ειρωνευόταν πολύ άσχημα αν δεν έμπαινε κάποιος μέσα ..... αλλά και σε παιδιά που μπήκανε τους έλεγε διάφορες μαλακίες μετά.

Κομπλεξικές είναι ρε. Κοιτάνε να βγάλουνε το κόμπλεξ τους προσπαθώντας να μειώσουν τους πελάτες.  :jerking:

Μην τους δίνετε σημασία. Γράφτε τις στα αρχίδια σας.  :thefinge:

Μερικές θέλουν ψυχίατρο.  :idiot:

Δε πα να  :fuck2:

Αλλά ποιος έχει τέτοιες αυτοκτονικές τάσεις.  :P

Αυτό πάντως έγινε πριν κάποια χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιες από τότε.

Δεν τα ισοπεδώνω όμως όλα. Πιστεύω ότι και πάρα πολλές τσα2δες είναι πολύ ευγενικές.

Σου θυμίζουν λίγο "θείτσες" ή την γειτόνισσα της διπλανής πόρτας.   :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τα σεβη μου στο μεγιστο αντμινιστρατορα. η Ευαρα ειναι και γαμω τις τσατσαδες και κουκλαρα και ευγενικη τωρα δεν μπορει να μπει στη μαυρη λιστα επειδη ειναι πονηρη και χρησιμοποιει το μαρκετινγκ για να πλασαρει το προιον της. Δεν της αξιζει. Ειναι απο τις καλυτερες τσατσαδες.

Συμφωνώ 100%. Και κουκλάρα είναι και ευγενική. Και φροντίζει ο χώρος να είναι καθαρός, σε σχέση με τα δεδομένα της περιοχής.

Η γυναίκα αποπνέει μια φινέτσα και (προσπαθεί) να δώσει μια ποιότητα σε αυτό που προσφέρει.

Μακάρι να ήταν όλες τόσο ευγενικές και τόσο ευπαρουσιάστες, κακά τα ψέματα.

Βλέπεις κάποιους/ες τσάτσους/τσα2δες και σου φτιάχνουν την διάθεση με το χαμόγελο και την θετική σου ενέργεια.

Και κάποιους/ες άλλους που είναι αγενής, άξεστοι, κομπλεξικοί, βαριεστημένοι, ναυαγισμένοι κλπ κλπ.

Σεβαστό ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ναι.

Αλλά η Έυα είναι μια πολύ θετική παρουσία.

Επισκέπτης
Η τσατσα στο Κολωνου 47 ωρα 5 τα ξημερωματα αμεσως μετα το πρωτο 3 λεπτο αρχισε την γκρινια , να χτυπαει την πορτα και να φωναζει. Οταν ρωτησα την μαυρουλα τι εχει παθει αυτη και λυσσαξε μου απαντησε πως μαλλον ενοχληθηκε επειδη μας ακουγε απο την μισανοιχτη πορτα που μιλαγαμε συνεχως σε γλωσσα που εκεινη δεν μπορουσε να καταλαβει τι στο καλο λεγαμε. Αποτελεσμα ηταν να φυγω χωρις να προλαβω να ολοκληρωσω.
Τιμημα 10 ευρω.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο με τις τσατσαδες που μολις μπαινεις μεσα σε κοιτανε με μισο ματι και οταν δεις την κοπελα και πας να φυγεις   αρχιζουν και παραμιλανε βριζουν και γενικα λενε μαλακιες μου τυχαινει σχεδον καθε φορα . πριν λιγο καιρο μαλωσα με μια γιατι δεν ηθελα να κατσω . τιν εχουν δει καπως ,θελουν μετα να εχουν και δουλεια :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πραγματικα και εμενα μου την σπαει το συγκεκριμενο πραμα που οταν δεν σαρεσει καποια κοπελα, η μαλλον οχι δεν σαρεσει απλα θες να δεις και αλλες και την κανεις..

προσπαθουν με χιλιους δυο τροπους να σε προσεγγισουν

μα γιατι φευγετε..
χανετε που φευγετε..
θα μεινετε με το πουλι στο χερι..

οταν εγω η καθε ενας που θα δωσει λεφτα για να μπει πρωτα απο ολα ΕΧΩ το δικιο εγω, διοτη εγω θα δωσω τα λεφτα, δεν θα μου κανουν δωρο μια εισοδο.. οποτε κανω οτι γουσταρω εφοσον εχω τα λεφτα..

αλλα που.. ηρθαν απο καθε χωριο της ρουμανιας βουλγαριας να το παιξουν και υπερανω  :jerking:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Φιλαράκο! Όταν έχουν την αναδουλειά τους, και έχουν και τους Ματάκηδες! τους Μπουρδελοβιους! που γυρναναι, όλη μέρα μόνο, για το μάτι. Μάλιστα, τρέχουν για να προλάβουν,  την αλλαγή μην χάσουν. Σπαστικό, πολλή. Φταίμε, και εμείς. Οχι μόνο, η Τσάτσες! :rockon: :tickedoff: :tickedoff:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εμενα με τραβανε οι κοπελες απο οπου βρουν ρουχα,πουτσο,κουκουλα...για να μην φυγω :- :- :- :- οι τιμες τιμες ομως..!! :think: :think: :think: :think:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
πραγματικα και εμενα μου την σπαει το συγκεκριμενο πραμα που οταν δεν σαρεσει καποια κοπελα, η μαλλον οχι δεν σαρεσει απλα θες να δεις και αλλες και την κανεις..

προσπαθουν με χιλιους δυο τροπους να σε προσεγγισουν

μα γιατι φευγετε..
χανετε που φευγετε..
θα μεινετε με το πουλι στο χερι..

οταν εγω η καθε ενας που θα δωσει λεφτα για να μπει πρωτα απο ολα ΕΧΩ το δικιο εγω, διοτη εγω θα δωσω τα λεφτα, δεν θα μου κανουν δωρο μια εισοδο.. οποτε κανω οτι γουσταρω εφοσον εχω τα λεφτα..

αλλα που.. ηρθαν απο καθε χωριο της ρουμανιας βουλγαριας να το παιξουν και υπερανω  :jerking:
ρε φιλε παλι καλα σε μιλανε .ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ΅ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ,σε ενα μπουρδελο ειχα να πατήσω πανω απο μηνα και μολις μπαινω μεσα πριν καν δω τιν κοπελα με λεει κανε καμια βολτα με εντονο υφος πριν λυγο περασες ε δεν αντεξα τον εβρισα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Φιλαράκο! Όταν έχουν την αναδουλειά τους, και έχουν και τους Ματάκηδες! τους Μπουρδελοβιους! που γυρναναι, όλη μέρα μόνο, για το μάτι. Μάλιστα, τρέχουν για να προλάβουν,  την αλλαγή μην χάσουν. Σπαστικό, πολλή. Φταίμε, και εμείς. Οχι μόνο, η Τσάτσες! :rockon: :tickedoff: :tickedoff:
συμφωνο σε αυτα που λες να το πουν στους ματακηδες που τους ξερουνε .ποιοι ειναι . οχι να παραμιλανε οταν γυρνας να φυγεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απορω οι συναγωνιστες που πανε καθε μερα και συνηθως δεν μπαινουν δεν τους λενε τιποτα? επισης απορω πως τοσα πολλα μπουρδελα στο μεταξι και στην φυλης ειναι ανοικτα και οποτε πας δεν ειναι κανενας μεσα,πως τα βγαζουν περα? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom