Επισκέπτης
Με πιπωνε μια στην καβατζα και επαιρνε ματι γερος γκευ.
κανα σπεσιαλ ξέρεις φιλε?Με πιπωνε μια στην καβατζα και επαιρνε ματι γερος γκευ.
Ολες Γκάνα λενε. Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αλήθεια. εχω ακουσει οτι παιζουν με τηλέφωνο κάτι σπέσιαλ ή οτι βολτάρουν και απαντανε σε καμάκι δήθεν. Εγω ειχα δει ενα πολυ αξιολογο που βολταρε στην Πατησιων πριν 2 εβδομαδες ψηλη δυνατο κορμι και το τσιμπισε ενασ τυπος. Δεν την εχω ξαναδει πλέον. δεν την ειχα δει να στηνεται καπου μονο σε ενα σουβλατζιδικο καθοταν ενα βραδυ μονη κατα τις 11.30.
Ναταλυ ? δώσε τα φώτα σου φίλε περί τίνος πρόκειταιΉμουν από τους τυχερούς που πήραν την Νάταλι.... Αχχχχχχχχ..... Τώρα τελευταία πήρα μια στο αμάξι κοντά στο Πέραμα στο Σκλαβενίτη αρκετά καλή πιπα και στο σεξ καλή ήταν... Όνομα δεν θυμάμαι... Πιθανόν να μην ρώτησα
την πίπα με καποτα τυπε?Ήμουν από τους τυχερούς που πήραν την Νάταλι.... Αχχχχχχχχ..... Τώρα τελευταία πήρα μια στο αμάξι κοντά στο Πέραμα στο Σκλαβενίτη αρκετά καλή πιπα και στο σεξ καλή ήταν... Όνομα δεν θυμάμαι... Πιθανόν να μην ρώτησα
Βικυ και ΝαομιΕβενολάτρες γειά σας καί συγχαρητήρια σε αυτόν πού άνοιξε το θέμα καί παρέχει super πληροφορίες.Μιά ερώτηση : σε οίκο ανοχής παίζει καμμιά μαυρούλα ; Καλή η Πατησίων αλλά...γιά να απολαύσεις το μαυρούλι θέλει κρεβάτι.Ευχαριστώ αναμένω συναγωνιστές πληροφορίες.
φιλε θα την πας για εξετασεις hiv πρωτα ή εμπειρικα;Ψάχνω και εγώ για κατάμαυρο μουνί νεαρό,σφικτό, με μικρό προσωπάκι όχι αγριογούρουνα και χωρίς hiv .
Αν βρω κάτι πρώτα θα το ευχαριστηθώ εγώ και μετά θα ποστάρω για τους υπόλοιπους.