σοβαρα τυπε?σκασανε μυτη και εκει?
στις αρχες της αχαρνων.
μακεδονιας γωνια
σοβαρα τυπε?σκασανε μυτη και εκει?
Σωστο το σχολιο σου ειναι σιχαμενες.αυτό σε ενοχλεί εσένα και όχι οτι έχει 200 ασθένειες η κάθε μία.
΄Φιλοι ανοιγω αυτο το θέμα για τους οπαδους της μαυρης ηδονής ωστε να ανταλλάσουμε πληροφορίες και εμπειρίες
παιζει μια κοντη χοντρούλα στην πατησιων γυρω απο το παρκο στα lidl ειτε επι της πατησιων ειτε σε ενα παραδομο καθετα μετα το παρκο δεν λεει απο εμφανιση αλλα απο πιππα σκιζει ειναι value for money μονο για πιππα δεν την ρωτησα ονομα.΄
Όποιος έχει να προτείνει κάποια αξιόλογη από άποψη υπηρεσιών, ας μας πληροφορήσει
πωε ειναι εμφανισιακα και που παιζει?εγω εχω παρει τη Τζεσσυ......καλο και τιμιο
χοντρούλα με πίπα που σκίζει ξέρω την Πόλα απέναντι από τα lidl φοραει συνήθως μαύρη φουστίτσαπαιζει μια κοντη χοντρούλα στην πατησιων γυρω απο το παρκο στα lidl ειτε επι της πατησιων ειτε σε ενα παραδομο καθετα μετα το παρκο δεν λεει απο εμφανιση αλλα απο πιππα σκιζει ειναι value for money μονο για πιππα δεν την ρωτησα ονομα.
παιζει μια κοντη χοντρούλα στην πατησιων γυρω απο το παρκο στα lidl ειτε επι της πατησιων ειτε σε ενα παραδομο καθετα μετα το παρκο δεν λεει απο εμφανιση αλλα απο πιππα σκιζει ειναι value for money μονο για πιππα δεν την ρωτησα ονομα.
αδελφε δεν χρειαζεται ευχαριστω οτι μπορουμε μοιραζομαστε να περνας καλάΕυχαριστώ για το χρόνο σου