Titswinger
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 273
- Πόντοι
- 280
Και εγω θα το ηθελα εαν ειναι εφικτο !Μ δίνεται σας παρακαλώ το τηλ της Καρολίνας σε πμ
Και εγω θα το ηθελα εαν ειναι εφικτο !Μ δίνεται σας παρακαλώ το τηλ της Καρολίνας σε πμ
Λέει για ραντεβού σε λακομπα ή Ολύμπικ αλλά τα +30 για cim είναι ξενερωμα..Στις φωτό είναι αυτή αλλά έχει πέσει φωτοσοπ, ωραίο σώμα με κάποια τατουάζ μικρό στήθος καλές Υπηρεσίες κωλο δεν δίνει δυστυχώςjayci • AdultxxxGR.com
take a break from your day, am ready fun unrushed, independent, ready to please,never disappointed, am soft, petite curvy and sweet, every mans perfect.www.adultxxxgr.com
ΚΑλησπέρα κάποιος αν μπορεί να μου στείλει αγγελίες από μαύρα call girls?Ευχαριστώ
ρε χαζουλη που θα πας εσυ με τις μαυρες,αν μπεις μεσα θα πλεεις σαν το καικι στο λιμανι,μεχρι και το δαχτυλο των χεριων τους ειναι μεγαλυτερο απο το 11ρι σουεγώ έχω μόνο να πω όχι ντριμ..
λες εχεις παει με τη φαιη αλλα οχι απο το ντριμ.ρε χαζουλη που θα πας εσυ με τις μαυρες,αν μπεις μεσα θα πλεεις σαν το καικι στο λιμανι,μεχρι και το δαχτυλο των χεριων τους ειναι μεγαλυτερο απο το 11ρι σουεγώ έχω μόνο να πω όχι ντριμ..
καλά τις γνωστές σου μαλακίες τις προσπερνάω mr γαριδάκι...
για πες μου τώρα τι κατάλαβες από αυτό που διάβασες? τι είπα εγώ, τι έγραψα? για δε και πε....
Fay απο dreamgirls,Abby και Bella από angels έχει εμπειρία κάποιος?
εσυ φοβασε και μιλας με κωδικες,θα καθομαι εγω να αναλυω τις χεστροψωλιες σου.αυτό είπα ΜΟΝΟ
"εγώ έχω μόνο να πω όχι ντριμ.. "
ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ?
ρε ζαν επικοινωνείς καθόλου?
Προμοτορα κοιτα το μεσαιο δαχτυλο της ειναι μεγαλυτερο απο το 11ρι σουαυτό είπα ΜΟΝΟ
δεν δειχνω τιποτα προμοτορα ειμαι ο εαυτος μουεσυ φοβασε και μιλας με κωδικες,θα καθομαι εγω να αναλυω τις χεστροψωλιες σου.αυτό είπα ΜΟΝΟ
Μιλα αντρικια ανοιχτα.
Τελικα εχεις παει με μαυρη?
είσαι όσο βλάκας φαίνεσαι ???
ή δείχνεις εξ επίτηδες περισσότερο για να κάνεις ντόρο?
ρητορική η ερώτηση...