pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Σου έστειλε απο μόνη της εννοείς; Ωρε πείνεςμου εστειλε προσφατα, 80 για μασαζ συν εξτρα περιποιηση
Σου έστειλε απο μόνη της εννοείς; Ωρε πείνεςμου εστειλε προσφατα, 80 για μασαζ συν εξτρα περιποιηση
όχι βρε εσύ, τη ρώτησα και μου είπε, απλά δσεν βόλεψε εκείνες τιε μέρες και δεν την είδα τελικά - η μία μου εμπειρία παλιότερα ξαναλέω ήταν υπέροχηΣου έστειλε απο μόνη της εννοείς; Ωρε πείνες
μια πιστολια ισον καμια πιστολια ! χα χα χα80 € πριν ενα χρονο σε χοτελι ... μασσαζακι και μια πιστολια .
Είναι παλιά καραβάνια, χρόνια στη βίζιτα έχει περάσει και από γραφειο. Τώρα πρέπει να πλησιάζει τα 30. Δεν την έχω πάρει και δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα....ωπ τι ωραιο ειναι αυτο?!?! Ειναι οντως μαυρακι η ειναι μιγαδα νοτιας Αμερικης? (Βραζιλια κτλ)?
το ξεχασες το κοριτσι σου,το αφησες,το απατας και βγηκε στο κλαριΣου έστειλε απο μόνη της εννοείς; Ωρε πείνες
Αδελφέ αν βάλεις κάτω όλες τις ανισορροπες καριόλες που έχουμε συναντήσει είμαστε ήρωες φίλε!το ξεχασες το κοριτσι σου,το αφησες,το απατας και βγηκε στο κλαρι
ετσι,ετσι ακριβως.Αδελφέ αν βάλεις κάτω όλες τις ανισορροπες καριόλες που έχουμε συναντήσει είμαστε ήρωες φίλε!
ο σύζυγος καμαρωτός-καμαρωτός!Η κυρα «Καρολίνα» έγινε θείτσα απο την αδερφούλα της και θα ειναι εξαφανιζολ τώρα. Το πατέρα ακόμα δε ξέρουν ποιος ειναι φήμες λένε
Γελάνε και οι πάνεςο σύζυγος καμαρωτός-καμαρωτός!
Τον είδες?Γελάνε και οι πάνες
Ένας θείος ειναιΤον είδες?
λες να είναι παλιός πελάτης?Ένας θείος ειναι
Σταματα δε σε μπορώλες να είναι παλιός πελάτης?
και ο πρέσβης χώθηκε ..Σταματα δε σε μπορώ
Αυτο να δω και τιποτα αλλο! Το ζωον παντρεμενο!και ο πρέσβης χώθηκε ..
άντε με το καλό να παντρέψουμε και την καρολίνα, να δούμε τι πετροκότσιφα θα πάρει
Παντρεύεται το κορίτσι σου πόρνε μου ? Τώρα ποιο σοκολατάκι θα μας κάνει μασσαζ ??Αυτο να δω και τιποτα αλλο! Το ζωον παντρεμενο!
Πιθανόν να ειναι και θείος ...της θείαςΈνας θείος ειναι