giorgos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
πέσε σε studio που έχει μαυράκια..
Εδώ έχει δοκιμάσει κανείς ;
Η Bella ειναι γλυκούλα,ευγενική, καλές υπηρεσίες αλλά δεν έχει καθόλου στήθος. Ανύπαρκτο αν αυτό βοηθαειAndrea,Abby,Bella, Alison απο yourangels
Η γνωστή Κιρα που αυτό το διάστημα δουλεύει στους Γερμανούς:
με ένα σύντομο πέρασμα κι από τα μασάζ του ίδιου ομίλου
ενώ έχει περάσει κι από γραφείο:
Nadine...τιποτα αλλο!!!
και ξαναγραφω παιδια τη ναντιν τη συνατησε κανεις προσφατα??εγω τις εχω στειλει 500 φορες και δεν εχει απαντησει ποτε..μαλλον δουλευει σε κλειστο κυκο πλεον..Δινω κι εγω ψηφο εμπιστοσυνης εδω...ειχα περασει τελεια με Nadine.
Συγκεκριμενα εγω,δεν την συναντησα προσφατα.Πρεπει να ειναι κανα χρονο το ραντεβου.και ξαναγραφω παιδια τη ναντιν τη συνατησε κανεις προσφατα??εγω τις εχω στειλει 500 φορες και δεν εχει απαντησει ποτε..μαλλον δουλευει σε κλειστο κυκο πλεον..
Συναγωνιστες καλημερα. Μηπως καποιος εχει εμπειρια και αποψη για τη συγκεκριμενη κορασιδα?
Ναι είναι πολύ καλή, πολύ καβλιαρα με τρομερό κωλο που τον δινει αν είσαι καλός μαζί της, μιλάει όμως μόνο αγγλικανα είναι real άραγε;
Δεν νομίζω να είναι αληθινή, αν υπάρχει κάναμε την τύχη μας. Γράψτε κάποιος αν την είδε, είναι εντυπωσιακηΕίχε κανείς εμπειρία από εδώ;
Δεν νομίζω να είναι αληθινή, αν υπάρχει κάναμε την τύχη μας. Γράψτε κάποιος αν την είδε, είναι εντυπωσιακη
ενταξει το αγγλικο δεν μας χαλαει. τζαμπα τα εχουμε τα proficiency? αυτο που με ανησυχει στα ebony girls ειναι η συμπεριφορα. Πολλες φορες ειναι αρκετα κρυες. Εφοσον μου λες οτι συμπεριφερεται και σωστα τοτε προφανως αξιζει.Ναι είναι πολύ καλή, πολύ καβλιαρα με τρομερό κωλο που τον δινει αν είσαι καλός μαζί της, μιλάει όμως μόνο αγγλικα