Νέα

maxim ,nitro, penthouse,playboy, max, esquire κα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mou_ta_kanate_tsourekia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
προφανωσ αυτα που τησ ειπαμε ερεθισαν τη σκεψη τησ . καταλαβε οτι πισω απο το 'θεα' οι αλλοι εννοουν 'μονο για σκισιμο εισαι βρε καριολοπουτανο' . ευαισθητοποιηθηκε κιολασ . και τωρα παει να διαδηλωσει για τα δεινα τησ κοινωνιασ μασ .

λεμε τωρα .

το θεμα ειναι οτι πηρε πουλο . και δεν mas_ta_kanei_tsourekia_pleon .

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
προφανωσ αυτα που τησ ειπαμε ερεθισαν τη σκεψη τησ . καταλαβε οτι πισω απο το 'θεα' οι αλλοι εννοουν 'μονο για σκισιμο εισαι βρε καριολοπουτανο' . ευαισθητοποιηθηκε κιολασ . και τωρα παει να διαδηλωσει για τα δεινα τησ κοινωνιασ μασ .

λεμε τωρα .

μερικές γυναίκες δεν καταλαβαίνουν καθόλου την έννοια του σεξ.
είναι ακριβώς όπως στις τσόντες, σχεδόν κανείς δεν βλέπει την ίδια τσόντα 2 και 3 φορές, απλά ψάχνει για άλλη τσόντα επειδή στην παλιά έχει χάσει το ενδιαφέρον του.

έτσι και στο σεξ από τη στιγμή που πετύχει μία.. άντε 2 φορές τον σ΄τοχο σου με μια γκόμενα τότε προετοιμάζεσαι σιγά σιγά για την επόμενη.
είναι σαφές ότι κάποιοι θέλουν να την πηδήξουν και κάποιοι όχι... έχουμε πηδήξει καλύτερες αλλά και χειρότερες οπότε το ψυχικό δεν κολάμε να το κάνουμε.
δεν καταλαβαίνει όμως ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από 1 γαμήσι... νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της και συνέχεια θέλει να είναι το επίκεντρο της συζήτησης.

και ναι λοιπόν άλλο ένα θρεντ που πήρε την τροπη που προοριζόταν εξ αρχής... 17 σελίδες παπαρολογίας

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την ακουσε...και πηγε για υπνο..."μερικες γυναικες..."μλκς δεν ειμαστε...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καλα τα λεει ο Tsolias.Psolias.  :zfuck:

OP
OP
M
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι έγινε; και άλλο ένα θρεντ που περιστρέφεται γύρω από την κότα που θέλει να αυτοπροβάλεται εδώ μέσα;
ρε που έχουν καταντήσει μερικοί ώρες ώρες,
αφήστε της κοπελιάς ενα θρεντ να έχει να ασχολείται με το εγώ της,
φέρτε πίσω το διεγραμμένο θρεντ της για να μην μας ζαλίζει τα καλαμπαλίκια μας,
να βάζει καμια καλλιτεχνική φωτογραφία με τα βυζιά της που τα χρωστάει ακόμα.

ρε ζωο. βλεπεις το θρεντ να λεει για μενα?
αν οι αλλοι εχουν καποιο κολλημα και ασχολουνται προβλημα τους!

OP
OP
M
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

λεμε τωρα .

για υπνο πηγα καρδια μου
αν δεν θελετε να σας τα κανω τσουρεκια μην ασχολειστε μαζι μου

OP
OP
M
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια φορά και έναν καιρό υπήρχε μια εφημερίδα.
η απογευματινή, και έκανε έναν διαγωνισμό με κάτι ελληνιδες.

οπότε ξεκίνησε η κάθε παρδαλή που ήξερε να βγάζει καλλιτεχνικά τον κώλο της έξω να διαφημίζει την πραμάτια της δεξιά και αριστερά για να πάρει κανέναν ψήφο.
Τότε ήταν που γεννήθηκε το 1ο θρεντ με το επιβλητικό όνομα "Μιςς ονλάιν και κάτι άλλες παπαριές που δεν θυμάμαι"
αφού πήρε τον πούλο από τον διαγωνισμό άρχισε να μας ξεδιπλώνει το ταλέντο της εδω μέσα.
η μία παπαριά έφερε την άλλη και τα έφερε έτσι η ζωή που όλα αυτά που έχουνε υποθεί μέχρι στιγμής είναι απλά ένα χόμπθ και θα το σταματήσει κάποια στιγμή, βγάζει τον κώλο της έξω επειδή της αρέσει, γυρνάει σε εκπομπές για να γίνει γνωστή.
όλα αυτά όμως υπερκαλύπτονται από το αστείρευτο ταλέντο του φωτοσοπ που έχει κάνει τόσες και τόσες να  παίρνουν λίγο δημοσιότητα και να μπορούν να μας ζαλίζουν τα αρχίδια.
δεν μπορώ να καταλάβω... διώξανε την μπάιτ, διώξανε την μουνίτσα ... αυτή γιατί την κρατάνε; μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή πουλέντων;

ολα καλα κι ολα ωραια
αλλα ποτε πηγα σε εκπομπες για να προβληθω?  :-
οσο γιαι το φωτοσοπ-που σε ευχαριστω που αναγνωριζεις το αστειρευτο ταλεντο μου- υπαρχουν και οι ερασιτεχνικες φωτο χωρις
και το θρεντ γλυκε μου δν ειχε να κανει μ εμενα
εσεις αρχισατε, μαλλον επειδη δεν εχετε με τπτ αλλο ν ασχοληθειτε  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ολα καλα κι ολα ωραια
αλλα ποτε πηγα σε εκπομπες για να προβληθω?  :-
οσο γιαι το φωτοσοπ-που σε ευχαριστω που αναγνωριζεις το αστειρευτο ταλεντο μου- υπαρχουν και οι ερασιτεχνικες φωτο χωρις
και το θρεντ γλυκε μου δν ειχε να κανει μ εμενα
εσεις αρχισατε, μαλλον επειδη δεν εχετε με τπτ αλλο ν ασχοληθειτε  :grin:
ουτε με το πουλι τους δεν ασχολουνται μερικοι..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τουλαχιστον ενας αλλος παραδεχτηκε οτι την επαιξε μαζι σου με τις φωτο....λολ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom