Νέα

maxim ,nitro, penthouse,playboy, max, esquire κα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mou_ta_kanate_tsourekia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ποτε θα καταλαβετε οτι δεν μιλαω για μενα απορω? :think:
αυτο που ειπα ειναι οτι η ελλαδα ειναι γνωστη για την ομορφια της πανγοσμιως εξου και η εκφραση "αρχαια ελληνικη ομορφια" η οποια δν υπαρχει σε καμια αλλη χωρα!
θελει ενας ξεβος να πενεψει την ομορφια καποιου? θα πει "you look like a greek god/goddesse"
εγω μπορει να μαι τερασς, φρικουλο, μπαζο, δεν εχει αυτο ομως να κανει με το οτι υπαρχουν ελληνιδες κουκλαρες και το οτι η αποψη ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα ειναι εντελως κουλη!  :uglystupid:

δε μιλασ για σενα . οχι . εσυ δε μασ το παιζεισ ομορφη . πληρωνεισ 3000 και 'δεν εχεισ φραγκο' (μαρθα βουρτση κι ετσι) για να μεγαλωσεισ τα βυζια σου . μασ δειχνεισ τον κωλο σου . μαλλον επειδη θεωρεισ τον εαυτο σου μπαζο . βεβαια δεν εχεισ καταλαβει οτι εισαι οντωσ ενα σαπακι τησ σειρασ . αν ησουν καμια ομορφη μπορει να εκανεσ και κατι . παλι μαλακω θα σουνα βεβαια . τωρα τι κανεισ ? μπαινεισ εδω μπασ και ψαρεψεισ κανεναν που θα σου κανει τη μυθικη προταση να εμφανιστεισ στα 'νεα τησ καρδιτσασ' . και για ψηφουσ ενιοτε

υγ. γκρικ γκοντεσε οπωσ μανεκενε ? ναουμ .

OP
OP
M
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε μιλασ για σενα . οχι . εσυ δε μασ το παιζεισ ομορφη . πληρωνεισ 3000 και 'δεν εχεισ φραγκο' (μαρθα βουρτση κι ετσι) για να μεγαλωσεισ τα βυζια σου . μασ δειχνεισ τον κωλο σου . μαλλον επειδη θεωρεισ τον εαυτο σου μπαζο . βεβαια δεν εχεισ καταλαβει οτι εισαι οντωσ ενα σαπακι τησ σειρασ . αν ησουν καμια ομορφη μπορει να εκανεσ και κατι . παλι μαλακω θα σουνα βεβαια . τωρα τι κανεισ ? μπαινεισ εδω μπασ και ψαρεψεισ κανεναν που θα σου κανει τη μυθικη προταση να εμφανιστεισ στα 'νεα τησ καρδιτσασ' . και για ψηφουσ ενιοτε

υγ. γκρικ γκοντεσε οπωσ μανεκενε ? ναουμ .

μη λες μεγαλα λογια καλε μου μη λες μεγαλα λογια... ;)

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μη λες μεγαλα λογια καλε μου μη λες μεγαλα λογια... ;)
πεισμωσεσ τωρα ε ?

ετσι βγαλε τα κωλομερια σου στο μαξιμ να μου κανεισ τη μουρη κρεασ που τολμησα να αμφισβητησω την ομορφια τησ αρχαιοελληνικησ καρακαξασ . αληθεια εισαι προστατευομενο ειδοσ ? αλλα αφου σου αρεσουν τοσο τα αρχαια . εισθε μια 'μελεαγρισ' κυρια μου . κι επειδη το γκουγκλ εχει υψηλο βαθμο δυσκολιασ για σενα . μολισ σε αποκαλεσα φραγκοκοτα . αλλα αφου δεν 'δεν εχεισ φραγγο' . εισαι σκετη κοτα . αντε γεια .

OP
OP
M
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
πεισμωσεσ τωρα ε ?

ετσι βγαλε τα κωλομερια σου στο μαξιμ να μου κανεισ τη μουρη κρεασ που τολμησα να αμφισβητησω την ομορφια τησ αρχαιοελληνικησ καρακαξασ . αληθεια εισαι προστατευομενο ειδοσ ? αλλα αφου σου αρεσουν τοσο τα αρχαια . εισθε μια 'μελεαγρισ' κυρια μου . κι επειδη το γκουγκλ εχει υψηλο βαθμο δυσκολιασ για σενα . μολισ σε αποκαλεσα φραγκοκοτα . αλλα αφου δεν 'δεν εχεισ φραγγο' . εισαι σκετη κοτα . αντε γεια .

:2funny: :2funny: :2funny:
πως τα λες πως τα λες ...

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι κι εγω σαγαπω . αλλα μη στελνεισ φιλακια . πιθανον να μου ερθουν με τη χρεωση . σε χλευαζω και στο αλλο θρεντ . δεν εξαγοραζομαι .

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
απ το νεο maxim!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• MAXIM_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    MAXIM_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    126 KB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλακισμενο τσουρεκακι κοιτα τι ελεγε εδω προχθες η πιεξουλα που σου τριβεται και στο παιζει αγαπουλης

27 απαντηση κοιτα

πιεξουλααααααααααααααα ανοιξε το στοματακι σου  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμαν καλε συγκλονιστηκα! πως θα κοιμηθω το βραδυ? θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!!  :headbang: :headbang:
καλα ποσο καμμενος μπορει να σαι για να χες στα υπ οψιν σου να μου δειξεις κατι τετοιο?  :headbang: :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom