mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τσακαλε?μαλκιζεσαι...παπαριες λες.δεν εισαι real.ο μεμος ειναι real.τουμπεκιασου
τσακαλε?
τσακαλε?μαλκιζεσαι...παπαριες λες.δεν εισαι real.ο μεμος ειναι real.τουμπεκιασου
τσακαλε?
εξαρταται ποσα θα μου δωσεις!
χαχαχαχααχαχαχα
σαρεσει το τσακαλινα?
παλι με κραζεις? ;)δεν μιλαγα για σενα μονο και ακομη δεν μου απαντησες σ αυτο που ρωτησα
φαινεται η νοημοσυνη σου
παλι με κραζεις? ;)
αχαχαχαχαχαχχαχαχαα
βρε ασε τις ερωτησεις και προχωρα στο παρασυνθημα τωρα πρεπει να κοιμηθουμε και καποια στιγμη....απλα σου απανταω στις μαλακιες που λες εσυ
και εξακολουθεις να μην απαντας...
ποιος στο καλο ειναι ο τσακαλος και η τσακαλινα και γιατι νομιζεις οτι ειμαι fake?
σου απευθυνα τον λογο αναφεροντας προς το προσωπο σου ως αρσενικο..μου τα γυρισες....με το ποιος ειναι ο τακαλος...κανοντας με να σκεφτω πως εισαι θυληκου γενους..τελικα τι εισαι..????
βρε ασε τις ερωτησεις και προχωρα στο παρασυνθημα τωρα πρεπει να κοιμηθουμε και καποια στιγμη....
ενταξει εισαι αληθινο ψωνιο! μας εχεις πεισει!αυτη που βλεπεις στο avatar μου
εδωσα και λινκ της σελιδας μου λιγο πιο πριν, οποτε προσπαθειτε οσο ειναι δυνατον να μη λετε ασχετιλες για fake κτλ
αυτη που βλεπεις στο avatar μου
εδωσα και λινκ της σελιδας μου λιγο πιο πριν, οποτε προσπαθειτε οσο ειναι δυνατον να μη λετε ασχετιλες για fake κτλ
ενταξει εισαι αληθινο ψωνιο! μας εχεις πεισει!
παρακατω...
δεν μπαινω σε διαδικασια ν ψαξω.απευθυνομαι σε γενους θυληκο δλδ?
1-2 σελιδες πριν ειναι
ναι θηλυκο
θαθελες πολυ μαλλον......
αγαμιες εχεις αλλα δυστυχως για σενα δεν κανω ψυχικα!παλι με κραζεις ε? ;)
ρε πεσε για υπνο σου λενε, και πολυ ασχοληθηκα, εχε χαρη που χω αυπνιες
πω ρε φιλε ξυπνα
θες να σου δωσω λινκ ολων μου των σελιδων, συνεντευξεων και φωτογραφησεων? ημαρτον!
και τα βιντεακια να του δωσεις! αυτα με τα παπακια
πω ρε φιλε ξυπνα
θες να σου δωσω λινκ ολων μου των σελιδων, συνεντευξεων και φωτογραφησεων? ημαρτον!
πω ρε φιλε ξυπνα