Νέα

Matthew Perry R.I.P.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Crucifix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Να κοιτάξω το χιούμορ μου επειδή δεν γελάω με μια σειρά όπως εσύ ή ένα μέρος του πληθυσμού;ντε και καλά πρέπει να έχουμε την ίδια άποψη και αισθητική;
Οχι ρε τυπε αλλα η συγκεκριμενη σειρα κανει ακομα κοσμο να γελαει, 30 χρονια μετα. Οι ατακες που εχουν παιξει και το ολο κονσεπτ ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη τους οπως και οι συγκεκριμενοι χαρακτηρες. Και αν γελανε 5-10 χιλ ελληνες με την παπατζα τους απαραδεκτους ειναι αντιστοιχα 50-100 εκατομμυρια κοσμος σε ολο τον κοσμο.
Μη λεμε οτι θελουμε.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Και κάποιος πολύ διάσημος αμερικάνος συγγραφέας που έγραφε βιβλία και screenplays πρώτα έγραψε κάποια screenplays που οι ταινίες έγιναν τεράστιες επιτυχίες και μετά πήγε σε σχολή (δεν θυμάμαι το ονομά του,πρέπει να το ψάξω).

Αυτός είναι ο Mario Puzzo που έγραψε το Νονό. Μετά την επιτυχία του Νονού αποφάσισε να ασχοληθεί με τα σενάρια και αγόρασε ένα βιβλίο. Η πρώτη φράση ήταν "Δείτε το Νονό".

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.381
Πόντοι
456
Μάλλον χρειάζεται να προσδιορίσουμε τι εστί καλλιτέχνης. Είναι ένας ηθοποιός, ένας συγγραφέας, ένας τράπερ, όλοι οι προηγούμενοι, κανένας τους? Θεωρητικά όλα είναι τέχνη, ακόμα και ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων θεωρητικά τέχνη παράγει.
Ηθοποιοί, ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφοι... Εντάξει, μη γελιόμαστε, οι τράπερ δεν είναι.
Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποσοστό χρήσης ναρκωτικών και ποσοστά αυτοκτονιών σε αυτή την κατηγορία.
Οι αυτοκτονίες στους καλλιτέχνες, είναι 3πλάσιες σε σχέση με τους μη καλλιτέχνες.
Για μένα λέει πολλά αυτό.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Έχω δει τα φιλαράκια κάμποσες φορές χωρίς να τα έχω τελειώσει ποτέ :headbang: καθώς είναι αρκετά ελαφριά σαν σειρά. Αν θυμάμαι καλά μετά την 3η σεζόν κάνει μπαμ ότι σε πολλές σκηνές είναι λίγο μεθυσμένος. Το καταλαβαίνεις από την ομιλία του. Συνήθως μιλάει με τη γλώσσα κολλημένη στο στόμα του. Οι λέξεις δεν βγαίνουν και πολύ άνετα.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.621
Πόντοι
18.496
πολυ κριμα ο ανθρωπος επαιζε σε μια σειρα που σημαδεψε γενιες κ γενιες κ συνεχιζει να σημαδευει....
με τοσες καταχρησεις που ειχε κανει βεβαια ηταν θαυμα που εζησε κ τοσο....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αυτός είναι ο Mario Puzzo που έγραψε το Νονό. Μετά την επιτυχία του Νονού αποφάσισε να ασχοληθεί με τα σενάρια και αγόρασε ένα βιβλίο. Η πρώτη φράση ήταν "Δείτε το Νονό".
Αυτόν θυμόμουν αλλά έψαχνα να το βρω και δεν το έβρισκα στο ιντερνετ

• Like
Αντιδράσεις: foobar

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Οχι ρε τυπε αλλα η συγκεκριμενη σειρα κανει ακομα κοσμο να γελαει, 30 χρονια μετα. Οι ατακες που εχουν παιξει και το ολο κονσεπτ ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη τους οπως και οι συγκεκριμενοι χαρακτηρες. Και αν γελανε 5-10 χιλ ελληνες με την παπατζα τους απαραδεκτους ειναι αντιστοιχα 50-100 εκατομμυρια κοσμος σε ολο τον κοσμο.
Μη λεμε οτι θελουμε.
Και το Ace Ventura και το Dumb and Dumber έκοψαν εκατομμύρια εισητήρια τα θεωρείς κουφαίες κωμωδίες; Εγώ δεν σου είπα ότι δεν έχω δει τα όλα επεισόδια από τα Φιλαράκια (προφανώς στο ΣΤΑΡ) και εννοείται πως έχω γελάσει και εγώ με πάρα πολλά αστεία.Απλά τη θεωρώ κωμική σειρά της εποχής της και όχι διαχρονική.Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε επιτυχία σε μετέπειτα χρονική περίοδο.

Jimoglou

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2017
Like
527
Πόντοι
21
Ο τύπος είχε κάνει κι άλλα
ωραία πράγματα. Ένα από τα αγαπημένα μου ήταν αυτή εδώ η ταινία με τον Μπρους Γουίλις που έχει και αυτός σοβαρό θέμα.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.340
Πόντοι
446
Άπο όσο θυμάμαι από τη σειρά "τα φιλαράκια" φαινότανε ζωντανός νεκρός ο τύπος σε αρκετά επεισόδια. Γενικά η σειρά δεν έβγαζε γέλιο αρκετοί στο εξωτερικό το θεώρουν υπεύθυνο για την καταστροφή των μετέπειτα sitcom κωμικών σειρών αν έχετε καλή γνώση αγγλικών διαβάστε στο Διαδίκτυο άρθρα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.898
Πόντοι
3.656
κατι σαν πινγκ πονγκ ηταν αυτο που επαιξε , εχουν πολλοι κλαταρει σε αυτα τα σκατοαθληματα :confused:

Γιατί ο πάγος ; Ακούς ... άλλος πίνει κονιάκ με πάγο ... πεθαίνει .... άλλος βότκα με πάγο πεθαίνει .... άλλος τζιν με πάγο ... πεθαίνει ....
άλλος τεκίλα με πάγο πεθαίνει ..... ΚΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ .... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΓΟ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥΣ .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.563
Πόντοι
9.297
κατι σαν πινγκ πονγκ ηταν αυτο που επαιξε , εχουν πολλοι κλαταρει σε αυτα τα σκατοαθληματα :confused:
Σκουως...σκέτη σκοτωστρα...υπερεκτιμησε τις δυνάμεις του ο τύπος...ας διάβαζε κανένα βιβλίο,ζωντανός θα ήταν.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.984
Πόντοι
1.056
Και το Ace Ventura και το Dumb and Dumber έκοψαν εκατομμύρια εισητήρια τα θεωρείς κουφαίες κωμωδίες; Εγώ δεν σου είπα ότι δεν έχω δει τα όλα επεισόδια από τα Φιλαράκια (προφανώς στο ΣΤΑΡ) και εννοείται πως έχω γελάσει και εγώ με πάρα πολλά αστεία.Απλά τη θεωρώ κωμική σειρά της εποχής της και όχι διαχρονική.Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε επιτυχία σε μετέπειτα χρονική περίοδο.
και τα δύο είναι υπερταινιάρες!!! Εν τω μεταξύ ο Κάρεϊ είναι ηθοποιάρα και περιορίζεται όλο σε κάτι τέτοια
Μήπως ήταν σκουός ρε μπάρμπα ;
padel, αυτή η μαλακία που είναι τώρα στην μόδα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.176
Πόντοι
3.786
Μεγάλη συζήτηση αυτή...
Μη νομίζεις ότι είναι κενοί όλοι και δεν τους γεμίζει τίποτα. Ειδικά όταν πρόκειται για καλλιτέχνες.
Μπορώ να το δεχτώ για επιχειρηματίες, ανθρώπους με λεφτά πολλά.
Αλλά οι καλλιτέχνες είναι άλλη κατηγορία.
Υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες. Άνθρωποι που υπεραναλύουν τα πάντα. Που βλέπουν το θαύμα που λέγεται "ζωή" και αναρωτιούνται τι γίνεται, όταν φτάνει να γίνεται κόλαση η ζωή. Όχι απαραίτητα για τον εαυτό τους. Αλλά και για συνανθρώπους τους. Και δεν το αντέχουν, πέφτουν σε ναρκωτικά και ποτό για να ξεφύγουν.
Ίσως είναι τραβηγμένο αυτό που λέω, αλλά υπάρχουν και τέτοιοι ανάμεσά μας.
Έτσι πιστεύω κι εγώ.Οι καλλιτέχνες έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες που δεν τις αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι.Τον θεωρώ ταλαντούχο πάντως,ειδικά για τον σαρκασμό του

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.176
Πόντοι
3.786
Ηθοποιοί, ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφοι... Εντάξει, μη γελιόμαστε, οι τράπερ δεν είναι.
Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποσοστό χρήσης ναρκωτικών και ποσοστά αυτοκτονιών σε αυτή την κατηγορία.
Οι αυτοκτονίες στους καλλιτέχνες, είναι 3πλάσιες σε σχέση με τους μη καλλιτέχνες.
Για μένα λέει πολλά αυτό.

Καλλιτέχνες είναι και τραγουδιστές και μουσικοί.Σίγουρα όμως όχι οι τράπερ.Πάντως πολλοί κωμικοί είναι μελαγχολικοί έως καταθλιπτικοί,όπως ο Robin Williams που έβαλε τέλος στη ζωή του

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.659
Πόντοι
6.946
Συμπέρασμα τύποι μου: τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.
Εκατομμύρια ο τύπος, την πέταξε την ζωή του εδώ και πολλά χρόνια.

Το μπου συμβάλλει στην ψυχική υγεία και μακροζωία. Σώζει ζωές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom