Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 3.656
τι να του κανει αυτουνου το ενα εμβολιο ρε μαν?Είχε κάνει εμβόλιο?
τι να του κανει αυτουνου το ενα εμβολιο ρε μαν?Είχε κάνει εμβόλιο?
Ήταν ο χειροτερος ηθοποιός στα φιλαρακια, ατάλαντος.Όχι ρε φίλε...
Είχε τρομερή φάση στα Φιλαράκια.
Νομίζω τα τελευταία χρόνια Είχε και κάποιο θέμα με την υγεία του;
Κρίμα όπως και να έχει.
Καταχρήσεις λες.Δυστυχώς οι καταχωρήσεις αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια
Rip
Πολλά θέματα είχε ,όχι ένα ...μπαινοβγαινε σε δομες απεξαρτησεως από οινόπνευμα και ναρκωτικά..είχε σαπακιασει...απορώ πως έζησε ως τώρα.Όχι ρε φίλε...
Είχε τρομερή φάση στα Φιλαράκια.
Νομίζω τα τελευταία χρόνια Είχε και κάποιο θέμα με την υγεία του;
Κρίμα όπως και να έχει.
Μην ξηγιεσαι έτσι...ο ρόλος του ήταν πολύ ιδιαίτερος.Ήταν ο χειροτερος ηθοποιός στα φιλαρακια, ατάλαντος.
Και γενικως τα φιλαράκια ηταν μετριο χιουμοριστικα,
Απλα βλεπονταν. Παλια ξεροχύναμε και με Άνιστον, να τα λέμε ολα ε;
Παντως ριπ..
Τι χαρες της ζωης πρεπει να τις νιωθουμε με καθαρο μυαλο χωρις αλκοολ ουσιες κλπ.
Με τη μαστουρα καταλαβαινεις μονο τη μαστούρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καταχρήσεις λες.
Μήπως ειχε κάνει εμβόλιο για τον κορονοιό ο άνθρωπος και πηγε απο αυτο?
Είχε κάνει εμβόλιο?
Ελπιζω να καταλαβες οτι το ειπα για πλακα αφου εβαλα την φωτογραφια που ελεγε οτι επαιρνε 50 χσπια την μερατυποι σιγα μην εστειλε και το 5g
Προς επιρρωσιν των όσων λες για το ταλέντο της Παπαδοπούλου...Κρίμα για το παλικάρι αλλά εγώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση επιτυχία αυτή η σειρά.Καλα σε Αμερική αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο;Τι κλάσει μπροστά στους Απαράδεκτους.Πολυ μπροστά η Παπαδοπούλου.
Τα ψυχικά αδιέξοδα μιας παρέας φίλων ίδιας πάνω κάτω ηλικίας είναι πάντα πολύ ωραίο θέμα.Κρίμα για το παλικάρι αλλά εγώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση επιτυχία αυτή η σειρά.Καλα σε Αμερική αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο;Τι κλάσει μπροστά στους Απαράδεκτους.Πολυ μπροστά η Παπαδοπούλου.
Παιδιά ο τύπος είναι κρίμα που έφυγε ,είχε πολλά προβλήματα ,αλλά τι να λέμε τώρα...τουλαχιστον αυτος έζησε 100 ζωές των περισσότερων κοινών θνητών εδώ μεσα και γενικώς.
Ο Τζιμ ΚάρεΪ είχε πει ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να αποκτήσουν πλούτη και φήμη για να καταλάβουν ότι η λύση στα προβλήματά τους δε βρίσκεται εκεί.Θυμάμαι ένα επεισόδιο από τα φιλαράκια όπου όλοι είχαν πανικοβληθεί που έγιναν 30.
Πιστεύω δεν απέχει από την πραγματικότητα, το πέρασμα των χρόνων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το επόμενο στάδιο είναι όταν φεύγει ένας από την παρέα οπότε οι υπόλοιποι συνειδητοποιούν πως μπορεί να είναι οι επόμενοι.
Η Άνιστον κάνει ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς για να δείχνει νέα ενώ ο μακαρίτης το είχε ρίξει σε κάποια φάση στα dating apps
Am I as old as your dad?' Friends star Matthew Perry, 51, is outed for sending a girl, 19, cringe-worthy messages after matching on celeb dating app Raya
Haralson, now 20, said she wanted to show how older men in Hollywood are 'taking advantage' of younger women on dating apps
Να είσαι ο Perry και να ψάχνεις πιτσιρίκες σε εφαρμογές Στο μεταξύ το ξέκωλο τον έκανε ρόμπα σε όλο τον πλανήτη.
Εμένα πάντως μου άρεσε. RIP στον μακαρίτη, μόνο αυτός ήξερε τι δαίμονες είχε στο μυαλό του και το είχε ρίξει στις καταχρήσεις.
Τελικά όλοι κάποιο σταυρό κουβαλάνε.
Ήταν ο χειροτερος ηθοποιός στα φιλαρακια, ατάλαντος.
Και γενικως τα φιλαράκια ηταν μετριο χιουμοριστικα,
Απλα βλεπονταν. Παλια ξεροχύναμε και με Άνιστον, να τα λέμε ολα ε;
Παντως ριπ..
Ο Τζιμ ΚάρεΪ είχε πει ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να αποκτήσουν πλούτη και φήμη για να καταλάβουν ότι η λύση στα προβλήματά τους δε βρίσκεται εκεί.
Όλα είναι στο μυαλό, συνεπώς αν μέσα σου νιώθεις κενός και τίποτα δε σε ευχαριστεί, τότε κλάφτα Χαράλαμπε....
Σοφα λόγια του Τζιμ Καρε'ι:...Ο Τζιμ ΚάρεΪ είχε πει ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να αποκτήσουν πλούτη και φήμη για να καταλάβουν ότι η λύση στα προβλήματά τους δε βρίσκεται εκεί.
Όλα είναι στο μυαλό, συνεπώς αν μέσα σου νιώθεις κενός και τίποτα δε σε ευχαριστεί, τότε κλάφτα Χαράλαμπε....
Ήταν διαφορετικό...ήταν για νύχτα.Το sex and the city ήταν μακραν καλυτερο