Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ματίνα η Αλεξάνδρα...?
Ετσι ειναι. Αλλα αυτο ακριβως ειναι το νοημα αυτου του σαιτ. Να ενημερωνομαστε για να μην μας πιανουν κοροιδα!!!!!Φανταστείτε σε τι εκτίμηση μας έχουν. Ή επί το ορθότερον, για πόσο μαλάκες μας περνάνε...
Ντράγκια ;; Δηλαδή είναι τζανκι ;; Ρε παιδιά μου θυμίζει μια Νικολέττα που πήγαινα παλιά εμένα πλατεία Σπάθας μήπως είναι αυτή;;;αυτη ειναι κι επειδη κανενα γραφειο δεν την παιρνει αποφασισε να βγει ανεξαρτητη αλλα με τιμες γραφειου.....παντως αν εριχνε τα λεφτα που εδωσε στα τατου για να φτιαξει τα δοντια της ισως και να σωζοταν η φαση......αν και εχει χαλασει πιο πολλα στα ντραγκια.....60 φουλ με αναλ ισως κανει δουλιτσα....
Ακριβώς έτσι, αυτός είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους ύπαρξης του σάϊτ. Διαθέτει έμπειρα μαγκάκια, που βοηθάνε. Ένα μεγάλα μπράβο στους "γατόπαρδους" λοιπόν!Ετσι ειναι. Αλλα αυτο ακριβως ειναι το νοημα αυτου του σαιτ. Να ενημερωνομαστε για να μην μας πιανουν κοροιδα!!!!!
Και μπραβο σε αυτους που βοηθουν σε αυτο!!!!
Ματίνα η Αλεξάνδρα...?
με ποιο όνομα παίζεις...?
κατέβασε την φωτογραφία της από το προφιλ της...ρε ουτε δυο σελιδες δεν κρατησε κι αυτη.
ξεβρακωθηκε![]()
![]()
![]()
![]()
τους ευχαριστουμε !! που μας...ξεβρωμισανΑπό μέναστα "τζιμάνια" του σάι!
Γι'ακόμα μια φορά έσωσαν πολλές τσέπες..!
Εμένα μου κάνει εντύπωση που εξαφανίστηκε .... Μήπως έπαιζε κάτι άλλο πιο ύποπτο ;; Θα μπορούσε να πει όπως άλλες ότι μπορείτε να δοκιμάσετε για να κρίνετε η ακόμα πως έχει πιο μεγάλη εμπειρία πλέον και πιο καλές υπηρεσίες κτλ.... περίεργα πράγματα πάντως !!! Εγώ μειλισα βιπερ μαζί της και ήταν πρόθυμη σε ότι της έλεγα ... Όπως και να έχει το ότι εξαφανίστηκε με βάζει σε μεγάλες υποψίες και ευχαριστώ με την σειρά μου τα λαγό ΝΙΚΑ του σάιτ που δεν προχώρησα σε ραντεβού !!Επισης, εκλεισε και το viber! Αναμενομενο, με τοσο κραξιμο!!:thubsdown: