βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Η Χώρα με τους λιγότερους κατοίκους?
Κάνα νησάκι στην Ωκεανία; Και το Βατικανό βέβαια έχει ελάχιστους.
Η Χώρα με τους λιγότερους κατοίκους?
Το Βατικανό έχει 800 κατοίκους!Κάνα νησάκι στην Ωκεανία; Και το Βατικανό βέβαια έχει ελάχιστους.
Η χώρα της Τήλου;Το Βατικανό έχει 800 κατοίκους!
Αυτό που ρωτάω σύμφωνα με τον ΟΗΕ έχει 50 κατοίκους!
Αυτό που ρωτάω σύμφωνα με τον ΟΗΕ έχει 50 κατοίκους!
Και εγώ καταλάθος το ξέρω γιατί στο Εδιμβούργο γνώρισαν έναν που ήταν απο εκεί!Πολλούς έχει!!! Εγώ βρήκα ένα ακατοίκητο: Navassa Island.
Και εγώ καταλάθος το ξέρω γιατί στο Εδιμβούργο γνώρισαν έναν που ήταν απο εκεί!
Πιο μικρό είναι αυτό, οι δρόμοι του είναι στο σύνολο 6 χιλιόμετρα!Ρε λες εκεί να'ναι αυτά τα χαμένα κορμιά του Lost;
Πιο μικρό είναι αυτό, οι δρόμοι του είναι στο σύνολο 6 χιλιόμετρα!
Θα μετακομίσω εκεί μου φαίνεται...
Θα πάρω όλο μου το βιός (100 φιάλες όζον) και τη μικρή Ολλανδέζα και θα κάνω τη ζωάρα μου!!!
Μια που δεν το ξέρει κανείς ας το πάρει το ποτάμι!Θα μετακομίσω εκεί μου φαίνεται...
Θα πάρω όλο μου το βιός (100 φιάλες όζον) και τη μικρή Ολλανδέζα και θα κάνω τη ζωάρα μου!!!
μην ξεχασεις τον ασβεστη
Μια που δεν το ξέρει κανείς ας το πάρει το ποτάμι!
Αυτό νόμιζα και εγώ στην αρχή αλλά απο τον ΟΗΕ θεωρείτε κράτος, στους ολυμπιακούς αγώνες δεν έχεις δει πόσες χώρες συμμετέχουν σαν ανεξάρτητες αν και αποικιοκρατικές?British overseas territories λεει
δεν ειναι κρατος
Αυτό νόμιζα και εγώ στην αρχή αλλά απο τον ΟΗΕ θεωρείτε κράτος, στους ολυμπιακούς αγώνες δεν έχεις δει πόσες χώρες συμμετέχουν σαν ανεξάρτητες αν και αποικιοκρατικές?
Ξαναλέω ότι είχα την ίδια απορία και ο συγκεκριμένος είχε το λαπτοπ μαζί του και μπήκε σε κάποιες σελίδες του ΟΗΕ και μου έδειξε ότι αν και αποικία θεωρείτε κράτος!παντως στην τους σελιδα λεει British Overseas Territory
που ειναι
The British Overseas Territories are fourteen territories that are under the [glow=red,2,300][size=10pt]sovereignty [/size] [/glow] of the United Kingdom
το θιβέτ ή το νεπάλ;;
ποιο είναι το μεγαλύτερο νησί στον κόσμο;