stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
μπραβο ρε φιλε...
Αmjik, κλέβεις...... είπαμε χωρίς google! χεχε.
μεχρι πριν λιγα χρονια νομιζα οτι το καρπενησι ειναι νησι.....οποτε συνεχιστε μπας και μαθω και τιποτα
γεωγραφια-μουνιτσα σημειωασατε 1
Είναι αυτό που λέμε: "...κάνουμε τόσο καλό sex, που όταν τελειώνουμε οι γείτονες ανάβουν τσιγάρο..."?μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούσα τις σεξουαλικές ιαχές προνόμιο της γειτονιάς.
πρόσφατα έμαθα ότι είναι προνόμιο όλης της πόλης...
μουνίτσα-περσόνας σημειώσατε 1
Είναι αυτό που λέμε: "...κάνουμε τόσο καλό sex, που όταν τελειώνουμε οι γείτονες ανάβουν τσιγάρο..."?
κι εγω μικρος νομιζα οτι το εξωτερικο ειναι καποιο κοντινο χωριο κι οχι ξενη χωραμεχρι πριν λιγα χρονια νομιζα οτι το καρπενησι ειναι νησι.....οποτε συνεχιστε μπας και μαθω και τιποτα
Είναι η Saipan. Το νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα ανήκει στην Αμερικάνικη Κοινοπολιτεία. Είναι 15 νησιά και ο πληθυσμός τους είναι περίπου 85.000 ψυχές και βρίσκεται μεταξύ Χαβάης και Φιλιππίνων. Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, απλά το ξέρω, γιατί τυχαίνει να έχω κάνει λήψη του ραδιοφωνικού σταθμού της Saipan στα βραχέα.
Οχι ρε.Αστραλιααντε ρε σεις
αυστραλια???????
στην ερωτηση απαντα!Οχι ρε.Αστραλια
Δικο σου ειναι?Επρεπε να το ειχα καταλαβειστην ερωτηση απαντα!
μην μου σπαμαρεις το θρεντ!
Προς θεού...νησί είναι το λαγονήσι λόγω των πολών λαγώνμεχρι πριν λιγα χρονια νομιζα οτι το καρπενησι ειναι νησι.....οποτε συνεχιστε μπας και μαθω και τιποτα
γεωγραφια-μουνιτσα σημειωασατε 1
στα φορτε μου ηξερα ολες τις πρωτευουσες αφρικης-ασιας-αμερικης και τις μισες απο αφρικη και ωκεανια
ελα ρε ευκολο και ερωτηση παγιδαεχω βαλει αυστραλια αλλα κανεις δεν κανει τον κοπο απο οσο βλεπω...
μονο η παπαρολογια συγκινει εδω, κατι που το περιμενα βεβαια
το μαυρο το ξεκινησα στα 4γιαφτό μετά ξεκίνησες το μαύρο ε;