baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
O MPARMPA STAYROW TA KALYTERA της δραπετσωνας.αδερφε φτιαχνω πεινιρλι εγω για παρτη μου
O MPARMPA STAYROW TA KALYTERA της δραπετσωνας.αδερφε φτιαχνω πεινιρλι εγω για παρτη μου
Που το ξέρεις εσύ από το θεμιστοκλειο είσαι μακριά από μπαρμπα σταυρό.O MPARMPA STAYROW TA KALYTERA της δραπετσωνας.
Εκανες ζυμη?αδερφε φτιαχνω πεινιρλι εγω για παρτη μου
Εγώ αδελφέ στη μία βλέπω Μέσι και στην άλλη λεπα με πιτσακια πεινερλακια τυροπιτάκια κασεροπιτακια σπανοκοπιτακια
εγω εχω βγει ταρατσα και περιμενω να δω πυρκαγια απο καποιο σπιτι που ψηνει πεινερλι.Εγώ αδελφέ στη μία βλέπω Μέσι και στην άλλη λεπα με πιτσακια πεινερλακια τυροπιτάκια κασεροπιτακια σπανοκοπιτακια
σε πτυω ρε εξυπνακιαΕκανες ζυμη?
υπονοουμενο ειναι?Εκανες ζυμη?
ξαναματαγαμιεσε μωρη καριολα γουρουνομουρα....
εσυ και ο τζειμς καφετζου
σε πτυω ρε εξυπνακια
Οχι,μιλουσα ξεκαθαρα.ΕΙδα πριν απο γουρουνομουρα στον εξωστη που ειχε μεινει μακρια απο τους αλλους και κοιταζε αυστηρα κατω τους αλλους που μαγειρευαν,εβγαζε κατι μαυρο και σκοτεινο,μια στολη ss της ελειπε της καριολαςυπονοουμενο ειναι?
υπονοουμενο ειναι?
χιουνται τουσον?Δλδ τι υπονοούμενο θα μπορούσε να είναι η ζύμη?
Τι μυστικά μας κρύβουν???
χιουνται τουσον?
Τι αυστηρό προσωπείο, που τελευταία φορά ντύθηκε άνθρωπος τις ΑποκριεςΓουρουνομουρα παιζει το χαρτι της ευσαισθητης και καλοκαρδης που φοραει αυστηρο προσωπειο επειδη εχει πληγωθει,εριξε και κατι δακρυα για την "φιλη" της την Ντινα
ή.. ο μεξικάνος ηθοποιόςο νικος ειναι ο ευλογητος μαλλλον
Δύο παιδιά έχει η αλβανομουνα...Άρα...Για γουρουνομουρα, μην τσιμπάτε πάντως...φίλος έλεγε "άντρας που μιλά πολύ δε γαμάει, γυναίκα που μιλάει πολύ δε γαμιέται"