You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MasterChef 5 «Οι δηλητηριασμένοι ΔΕΝ θα πεθάνουνε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 97K
-
- Ετικέτες
- masterchef reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Μακάρι ρε τύποι να πάρει πουλο η κλαψομουνα χοντροκωλα!!!
Γαμώ τη κλάψα σου μωρή φόλα!!!
Γαμώ τη κλάψα σου μωρή φόλα!!!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Η κλαψομουνα τους πήγε άδειους δίσκους...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τράβα γαμησου γαμώ τη κλάψα σου...Τράβα κανε καμία καβουροδαγκανα!!!
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Eισαι αδικος,η γουρουνομουρα παραμενει στο παιχνιδι,και οταν ο μουστακαλοΤσικιλης πηγε αδειο πιατο σε ομαδικη ηταν πιο γκραντε,ασε που πουλουσε και μουρη νομιζωΤράβα γαμησου γαμώ τη κλάψα σου...Τράβα κανε καμία καβουροδαγκανα!!!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Άσε μας ρε τυπε με τη Μάρθα Βουτση από τα μεζεδοπωλεια του Βόλου που ήθελε να γίνει και μάστερ σεφ...Eισαι αδικος,η γουρουνομουρα παραμενει στο παιχνιδι,και οταν ο μουστακαλοΤσικιλης πηγε αδειο πιατο σε ομαδικη ηταν πιο γκραντε,ασε που πουλουσε και μουρη νομιζω
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Κατσε,εχουν καλα τσιπουραδικα,μην ειμαστε αδικοι.Τωρα θυμηθηκα μια γλωσοκοπανει γρετζω απο το ελμπασαν,γλωσσοκοπανα που το παιζε ιστορια,στο προηγουμενο ηταν?Άσε μας ρε τυπε με τη Μάρθα Βουτση από τα μεζεδοπωλεια του Βόλου που ήθελε να γίνει και μάστερ σεφ...
Υγ τωρα εμειναν οι οπτασιες,Αnus-εμπαινε ο Νιονιος-mpouxos,γουρουνομουρα-καταλληλη για αδειασμα στομαχου σε χρονο dt και γιουβαρλακι-εφαλα γλιστριδα
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Ναι στο προηγουμενο ηταν, μια γριετζω που ελεγε συνεχεια "τελειο ειναι" "τελειο ειναι" και καποια στιγμη ο Ιωαννιδης εβγαλε κατι απο το πιατο της τιγκα στο λαδι και την ειπε....μεσα στο λαδι ειναι δεν το βλεπεις? Σταζει...Κατσε,εχουν καλα τσιπουραδικα,μην ειμαστε αδικοι.Τωρα θυμηθηκα μια γλωσοκοπανει γρετζω απο το ελμπασαν,γλωσσοκοπανα που το παιζε ιστορια,στο προηγουμενο ηταν?
Υγ τωρα εμειναν οι οπτασιες,Αnus-εμπαινε ο Νιονιος-mpouxos,γουρουνομουρα-καταλληλη για αδειασμα στομαχου σε χρονο dt και γιουβαρλακι-εφαλα γλιστριδα
Οχι λεει δεν ειναι λαδι αυτο...
Και γενικα οτι και να την ελεγαν δεν το δεχοτανε, ελεγε τα δικα της για να δικαιολογηθει...γενικα δεν δεχοταν κριτικη...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Ναι μια ξανθια,που ειχε κι ενα γιο κι ολο το ανεφερε(το κλασικο θυσιαστηκα για το παιδι μου)αυτο με το λαδι κατι μου λεει,το παιζε ξερολας συνεχειαΝαι στο προηγουμενο ηταν, μια γριετζω που ελεγε συνεχεια "τελειο ειναι" "τελειο ειναι" και καποια στιγμη ο Ιωαννιδης εβγαλε κατι απο το πιατο της τιγκα στο λαδι και την ειπε....μεσα στο λαδι ειναι δεν το βλεπεις? Σταζει...
Οχι λεει δεν ειναι λαδι αυτο...
Και γενικα οτι και να την ελεγαν δεν το δεχοτανε, ελεγε τα δικα της για να δικαιολογηθει...γενικα δεν δεχοταν κριτικη...
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
για ποιο παιδι της θυσιαστηκε? μια ζωη ταβερνιαρισσα ητανε και εκανε αυτο που ηθελε,..οτι να ναι η τυπισσα, βεβαια δεν εκατσε πολυ αν θυμαμαι καλα ουτε καν ειχε μπει στο σπιτι...Ναι μια ξανθια,που ειχε κι ενα γιο κι ολο το ανεφερε(το κλασικο θυσιαστηκα για το παιδι μου)αυτο με το λαδι κατι μου λεει,το παιζε ξερολας συνεχεια
Και πολλοι κραξανε τους 3 σεφ γιατι στην θεση της θα μπορουσανε να βαλουνε αλλη πολυ καλυτερη, γιατι για να μην λεμε χαζα...δυσκολα σου δινουνε 3 ΝΑΙ για να μπεις μεσα στο παιχνιδι...οι απαιτησεις πλεον ειναι πολυ ανεβασμενες...
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Αμαν πια με αυτές τις ελλεεινίδες.. Με τη πρώτη δυσκολία βάζουν τα κλάμματα και αρχίζουν το μοιρολόι, με τα υπαρξιακά μουνολογικά τους. 《Και δεν μπορώ, και πονάει το μ@υνάκι μου.Και μου φταίει το συμπαν. Και αμάρτησα για το παιδι μου.》Και πολλά άλλα τέτοια κουλά. Φυσικά για να την λυπηθούν.. Πες κυρά μου ότι είσαι μια άχρηστη, που μπορεί να φτιάξει μόνο κάτι λαπάδες καταπλάσματα. Και κολοτρίβεσαι στιυς κριτές ,με αυτά τα ηλίθια χαζογελάκια της βουτυρομπεμπέκας μήπως σε κρατήσουν..
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Πες τα ρε τυπε. Οχι σαν και εμας. Παιρνουμε το οχι και συνεχιζουμε, ακομα και αν ειναι απο σπιτακια που δεχονται πακιστανους και οχι εμας.Αμαν πια με αυτές τις ελλεεινίδες.. Με τη πρώτη δυσκολία βάζουν τα κλάμματα και αρχίζουν το μοιρολόι, με τα υπαρξιακά μουνολογικά τους. 《Και δεν μπορώ, και πονάει το μ@υνάκι μου.Και μου φταίει το συμπαν. Και αμάρτησα για το παιδι μου.》Και πολλά άλλα τέτοια κουλά. Φυσικά για να την λυπηθούν.. Πες κυρά μου ότι είσαι μια άχρηστη, που μπορεί να φτιάξει μόνο κάτι λαπάδες καταπλάσματα. Και κολοτρίβεσαι στιυς κριτές ,με αυτά τα ηλίθια χαζογελάκια της βουτυρομπεμπέκας μήπως σε κρατήσουν..
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Μην στεναχωριέσαι, τώρα που έχουν πέσει αφραγκίες σχεδόν απ' το γιακά σε τραβάνε για να μπεις μέσα στους οίκους. Ή, πριν χτυπήσεις το κουδούνι της πόρτας σου έχουν ανοίξει..Πες τα ρε τυπε. Οχι σαν και εμας.
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
σε βάζουν μέσα να ζμπρωξεις θες δε θεςΜην στεναχωριέσαι, τώρα που έχουν πέσει αφραγκίες σχεδόν απ' το γιακά σε τραβάνε για να μπεις μέσα στους οίκους. Ή, πριν χτυπήσεις το κουδούνι της πόρτας σου έχουν ανοίξει..
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ρε παλιονιαμου!!! Ρε παλιοχαρακτηρες!!!