Νέα

MasterChef 5 «Οι δηλητηριασμένοι ΔΕΝ θα πεθάνουνε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Ετικέτες
    masterchef reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίο απ'τα φετινά "ναυάγια" θεωρείτε πως θα είναι ο επόμενος/η MasterChef;;;;;

• Κωνσταντίνος Χασιώτης

Ψήφοι: 1 1,1%
  • Στέφανος Χίλας

Ψήφοι: 5 5,6%
  • Ανούς Χεριμιάν (Αρμένισα)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παύλος Χάππιλος

• Μαρία Φίλογλου

Ψήφοι: 3 3,4%
  • Παναγιώτης Τζαμαλής

• Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου

• Αλέξανδρος Συνοδινός

• Νίκος Σκορδάκης

Ψήφοι: 5 5,6%
  • Τζιοβάνι Σκαράτζι (made in Bari)

Ψήφοι: 19 21,3%
  • Βίλλη Σεργή

• Διονύσιος Σαρακίνης {Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν}

• Πάνος Ράπτης

• Ηρώ Περουλάκη (Χανιώτισσα)

• Χριστίνα Παπαοικονόμου

• Μαρίνα Ντεμολλάι

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Μαργαρίτα Νικολαΐδη (Μυτιληνιά)

Ψήφοι: 40 44,9%
  • Αντώνης Μητρόπουλος

• Λία Μακροστέργιου (Βολιώτισσα)

• Μαρία Λαζαρίδου (Θεσσαλονικιά)

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ιωάννης Αυλωνίτης

• Κωστής Αλεξάκης (Κρητικός)

• Αλέξανδρος Ακριτίδης

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
σιγα τη βρωμιαρα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Κοιτα μην γινουμε μπιλιες εδω μεσα..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τι αυτια λαγανες ειναι αυτες καθαρη δευτερα επρεπε να τον φερουν. :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Μακάρι ρε τύποι να πάρει πουλο η κλαψομουνα χοντροκωλα!!!

Γαμώ τη κλάψα σου μωρή φόλα!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Η κλαψομουνα τους πήγε άδειους δίσκους... :2funny: :2funny: :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τράβα γαμησου γαμώ τη κλάψα σου...Τράβα κανε καμία καβουροδαγκανα!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Σε λίγο θα εμφανιστεί και ο Νίκος Ξανθόπουλος :2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Τράβα γαμησου γαμώ τη κλάψα σου...Τράβα κανε καμία καβουροδαγκανα!!!
Eισαι αδικος,η γουρουνομουρα παραμενει στο παιχνιδι,και οταν ο μουστακαλοΤσικιλης πηγε αδειο πιατο σε ομαδικη ηταν πιο γκραντε,ασε που πουλουσε και μουρη νομιζω :confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Eισαι αδικος,η γουρουνομουρα παραμενει στο παιχνιδι,και οταν ο μουστακαλοΤσικιλης πηγε αδειο πιατο σε ομαδικη ηταν πιο γκραντε,ασε που πουλουσε και μουρη νομιζω :confused::confused::confused:
Άσε μας ρε τυπε με τη Μάρθα Βουτση από τα μεζεδοπωλεια του Βόλου που ήθελε να γίνει και μάστερ σεφ... :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Άσε μας ρε τυπε με τη Μάρθα Βουτση από τα μεζεδοπωλεια του Βόλου που ήθελε να γίνει και μάστερ σεφ... :confused: :confused: :confused:
Κατσε,εχουν καλα τσιπουραδικα,μην ειμαστε αδικοι.Τωρα θυμηθηκα μια γλωσοκοπανει γρετζω απο το ελμπασαν,γλωσσοκοπανα που το παιζε ιστορια,στο προηγουμενο ηταν?
Υγ τωρα εμειναν οι οπτασιες,Αnus-εμπαινε ο Νιονιος-mpouxos,γουρουνομουρα-καταλληλη για αδειασμα στομαχου σε χρονο dt και γιουβαρλακι-εφαλα γλιστριδα :cry::confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Κατσε,εχουν καλα τσιπουραδικα,μην ειμαστε αδικοι.Τωρα θυμηθηκα μια γλωσοκοπανει γρετζω απο το ελμπασαν,γλωσσοκοπανα που το παιζε ιστορια,στο προηγουμενο ηταν?
Υγ τωρα εμειναν οι οπτασιες,Αnus-εμπαινε ο Νιονιος-mpouxos,γουρουνομουρα-καταλληλη για αδειασμα στομαχου σε χρονο dt και γιουβαρλακι-εφαλα γλιστριδα :cry::confused::confused::confused:
Ναι στο προηγουμενο ηταν, μια γριετζω που ελεγε συνεχεια "τελειο ειναι" "τελειο ειναι" και καποια στιγμη ο Ιωαννιδης εβγαλε κατι απο το πιατο της τιγκα στο λαδι και την ειπε....μεσα στο λαδι ειναι δεν το βλεπεις? Σταζει...
Οχι λεει δεν ειναι λαδι αυτο...
Και γενικα οτι και να την ελεγαν δεν το δεχοτανε, ελεγε τα δικα της για να δικαιολογηθει...γενικα δεν δεχοταν κριτικη...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Ναι στο προηγουμενο ηταν, μια γριετζω που ελεγε συνεχεια "τελειο ειναι" "τελειο ειναι" και καποια στιγμη ο Ιωαννιδης εβγαλε κατι απο το πιατο της τιγκα στο λαδι και την ειπε....μεσα στο λαδι ειναι δεν το βλεπεις? Σταζει...
Οχι λεει δεν ειναι λαδι αυτο...
Και γενικα οτι και να την ελεγαν δεν το δεχοτανε, ελεγε τα δικα της για να δικαιολογηθει...γενικα δεν δεχοταν κριτικη...
Ναι μια ξανθια,που ειχε κι ενα γιο κι ολο το ανεφερε(το κλασικο θυσιαστηκα για το παιδι μου)αυτο με το λαδι κατι μου λεει,το παιζε ξερολας συνεχεια :confused: :confused: :confused:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ναι μια ξανθια,που ειχε κι ενα γιο κι ολο το ανεφερε(το κλασικο θυσιαστηκα για το παιδι μου)αυτο με το λαδι κατι μου λεει,το παιζε ξερολας συνεχεια :confused: :confused: :confused:
για ποιο παιδι της θυσιαστηκε? μια ζωη ταβερνιαρισσα ητανε και εκανε αυτο που ηθελε,..οτι να ναι η τυπισσα, βεβαια δεν εκατσε πολυ αν θυμαμαι καλα ουτε καν ειχε μπει στο σπιτι...
Και πολλοι κραξανε τους 3 σεφ γιατι στην θεση της θα μπορουσανε να βαλουνε αλλη πολυ καλυτερη, γιατι για να μην λεμε χαζα...δυσκολα σου δινουνε 3 ΝΑΙ για να μπεις μεσα στο παιχνιδι...οι απαιτησεις πλεον ειναι πολυ ανεβασμενες...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αμαν πια με αυτές τις ελλεεινίδες.. Με τη πρώτη δυσκολία βάζουν τα κλάμματα και αρχίζουν το μοιρολόι, με τα υπαρξιακά μουνολογικά τους. 《Και δεν μπορώ, και πονάει το μ@υνάκι μου.Και μου φταίει το συμπαν. Και αμάρτησα για το παιδι μου.》Και πολλά άλλα τέτοια κουλά. Φυσικά για να την λυπηθούν.. Πες κυρά μου ότι είσαι μια άχρηστη, που μπορεί να φτιάξει μόνο κάτι λαπάδες καταπλάσματα. Και κολοτρίβεσαι στιυς κριτές ,με αυτά τα ηλίθια χαζογελάκια της βουτυρομπεμπέκας μήπως σε κρατήσουν.. :confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αμαν πια με αυτές τις ελλεεινίδες.. Με τη πρώτη δυσκολία βάζουν τα κλάμματα και αρχίζουν το μοιρολόι, με τα υπαρξιακά μουνολογικά τους. 《Και δεν μπορώ, και πονάει το μ@υνάκι μου.Και μου φταίει το συμπαν. Και αμάρτησα για το παιδι μου.》Και πολλά άλλα τέτοια κουλά. Φυσικά για να την λυπηθούν.. Πες κυρά μου ότι είσαι μια άχρηστη, που μπορεί να φτιάξει μόνο κάτι λαπάδες καταπλάσματα. Και κολοτρίβεσαι στιυς κριτές ,με αυτά τα ηλίθια χαζογελάκια της βουτυρομπεμπέκας μήπως σε κρατήσουν.. :confused:
Πες τα ρε τυπε. Οχι σαν και εμας. Παιρνουμε το οχι και συνεχιζουμε, ακομα και αν ειναι απο σπιτακια που δεχονται πακιστανους και οχι εμας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Πες τα ρε τυπε. Οχι σαν και εμας.
Μην στεναχωριέσαι, τώρα που έχουν πέσει αφραγκίες σχεδόν απ' το γιακά σε τραβάνε για να μπεις μέσα στους οίκους. Ή, πριν χτυπήσεις το κουδούνι της πόρτας σου έχουν ανοίξει.. :sunglasses:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μην στεναχωριέσαι, τώρα που έχουν πέσει αφραγκίες σχεδόν απ' το γιακά σε τραβάνε για να μπεις μέσα στους οίκους. Ή, πριν χτυπήσεις το κουδούνι της πόρτας σου έχουν ανοίξει.. :sunglasses:
σε βάζουν μέσα να ζμπρωξεις θες δε θες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ρε παλιονιαμου!!! Ρε παλιοχαρακτηρες!!! :argue:

Stories

Νέο!