raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
πουστης πουστης η πουστης του πουστη?εχω πει για τον πουστη θειο μου που ηταν σκηνοθετης βιντεο κλιπ...
πουστης οπως λεμε κωλομπαρας....
πουστης πουστης η πουστης του πουστη?εχω πει για τον πουστη θειο μου που ηταν σκηνοθετης βιντεο κλιπ...
πως τα βλεπεις τα περι σοου μπιζ θα εχουμε πολλες καταγγελιες ακομα,θα γινουμε αμερικα?ξεκιναει σουρβαιβορ μαγκες!!!!
αμα φτασει μεχρι τις παρυφες, βλεπω να τρεχουν και μενα..
Τάκη είσαι και σκηνοθέτης στα ρεπό σου??
εχω πει για τον πουστη θειο μου που ηταν σκηνοθετης βιντεο κλιπ...
θαα δηλητηριάστης τυπε πρόσεχε πού παςΜε βλέπω πελάτη του ξανθού στο μεζεδοπωλείο της μόλις επαναλειτουργήσει η εστίαση..!
τετοια εχω,τιποτα λουφα λεμε.τι εγινε δουλευεις πουθενα να με παρεις διπλα σου?πως τα βλεπεις τα περι σοου μπιζ θα εχουμε πολλες καταγγελιες ακομα,θα γινουμε αμερικα?ξεκιναει σουρβαιβορ μαγκες!!!!
Θες φουλ εργοτάξιο??
κωλομπαρας κωλομπαρας η κωλομπαρας αλλα πουστης.πουστης πουστης η πουστης του πουστη?εχω πει για τον πουστη θειο μου που ηταν σκηνοθετης βιντεο κλιπ...
πουστης οπως λεμε κωλομπαρας....
τετοια εχω,τιποτα λουφα λεμε.τι εγινε δουλευεις πουθενα να με παρεις διπλα σου?πως τα βλεπεις τα περι σοου μπιζ θα εχουμε πολλες καταγγελιες ακομα,θα γινουμε αμερικα?ξεκιναει σουρβαιβορ μαγκες!!!!
Θες φουλ εργοτάξιο??
θαα δηλητηριάστης τυπε πρόσεχε πού παςΜε βλέπω πελάτη του ξανθού στο μεζεδοπωλείο της μόλις επαναλειτουργήσει η εστίαση..!
χαχααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μλκ!!χαχαχαχαχαχαχΤον βλέπω να κλεΒει κανένα λάστιχο Michelin όχι αστέρι...
ο μισθος να πεφτει.τετοια εχω,τιποτα λουφα λεμε.τι εγινε δουλευεις πουθενα να με παρεις διπλα σου?πως τα βλεπεις τα περι σοου μπιζ θα εχουμε πολλες καταγγελιες ακομα,θα γινουμε αμερικα?ξεκιναει σουρβαιβορ μαγκες!!!!
Θες φουλ εργοτάξιο??
Δλδ θες δουλειά χωρίς δουλειά...
Για αυτό το βλέπουμε τυπε μου.Αυτή τη μαλακια που λένε έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και μετά αρχίζει το δράμα με τρελαίνει
χαχαχα οπως ενας γνωστος ρομα εδω κοντα πλανοδιος που περναει καμια φορα και φερνει ρολογια.και μια φορα μας λεει εμεις το περνουμε 350 δωσε ενα 40αρι και τελικα το πηρε ο κολλητος μου 15 και μια μπουγατσαΟ Ρόμα από την αρχαία Ολυμπία είναι ο κλασικός γύφτος με το ρολεξ που προσπαθεί να σε πείσει ότι είναι γνήσιο