celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.170
- Πόντοι
- 6.056
Το χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
Το χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
ναιΤο χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
Για σαικο σε θριλερ θα ταιριαζε,εχει το λουκναιΤο χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
τυπε καμία δεκαριά εφαγεςΤι έχασα ρε νιαμου έτρωγα κάτι πιτογυρογκουρμεδιες για να μπορώ να απολαύσω καλύτερα το καλύτερο σόου του πλανήτη
όντοςς φοράει ποδιά και αρπάζει και το πριονιΓια σαικο σε θριλερ θα ταιριαζε,εχει το λουκναιΤο χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
Kανενα καλο νιμου εδειξε?Αργησα να το δωόντοςς φοράει ποδιά και αρπάζει και το πριονιΓια σαικο σε θριλερ θα ταιριαζε,εχει το λουκναιΤο χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
τρεια ενισχυμένα τυπε τώρα τελευταία με τον κοροναιο δεν έχω πολύ όρεξητυπε καμία δεκαριά εφαγεςΤι έχασα ρε νιαμου έτρωγα κάτι πιτογυρογκουρμεδιες για να μπορώ να απολαύσω καλύτερα το καλύτερο σόου του πλανήτη
κάτιι παίζει από μουνετο σήμερα έχει μια καλαματιανη αλλά λένε ότι είναι χαζήKανενα καλο νιμου εδειξε?Αργησα να το δωόντοςς φοράει ποδιά και αρπάζει και το πριονιΓια σαικο σε θριλερ θα ταιριαζε,εχει το λουκναιΤο χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
Kανενα καλο νιμου εδειξε?Αργησα να το δωόντοςς φοράει ποδιά και αρπάζει και το πριονιΓια σαικο σε θριλερ θα ταιριαζε,εχει το λουκναιΤο χοντρο με τα γυαλια λες τυπε?Και έναν Έλβις Πρίσλεϊ
Όλα έτοιμα τα έφερε η θεία και τα συναρμολόγησε στον πάγκο
κατω τα χερια σου απο βιλυ.Μπορεί να είναι χαζό αλλά είναι γαμευσιμο
ισα ρε τετοια σε ταιζει η γουτσου γουτσου και σου τα πασαρει γκουρμεδια.Όλα έτοιμα τα έφερε η θεία και τα συναρμολόγησε στον πάγκο
Ναι ρε τυπε θα παω και εγω...."σας εφτιαξα μια τονοσαλατα με μεξικανικα φασολια και τσιλι".Κρακ ανοιγω μια κονσερβα ριο μαρε και τη βαζω στο πιατο....
σαν και έμενα τυπε.τρεια ενισχυμένα τυπε τώρα τελευταία με τον κοροναιο δεν έχω πολύ όρεξητυπε καμία δεκαριά εφαγεςΤι έχασα ρε νιαμου έτρωγα κάτι πιτογυρογκουρμεδιες για να μπορώ να απολαύσω καλύτερα το καλύτερο σόου του πλανήτη