ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
τι τσίμπησες τυπε;Εγώ τύποι δάκρυσα για εσάς δεν ξέρω
κρεμυδοσουπα.τι τσίμπησες τυπε;Εγώ τύποι δάκρυσα για εσάς δεν ξέρω
χοιρινό γιουβέτσι και κάτι γλώσσες στο φούρνο με σαλάτα μπρόκολο και λαχανακια Βρυξελλών ένα λίτρο κόκα κόλα και τώρα βλέπω το σόου μασουλοντας πακοτινια. Εσύ τυπε??τι τσίμπησες τυπε;Εγώ τύποι δάκρυσα για εσάς δεν ξέρω
Ελαφρά τη βγάζεις τύπε...πάρε κι ένα φουντούνι για επιδόρπιο....χοιρινό γιουβέτσι και κάτι γλώσσες στο φούρνο με σαλάτα μπρόκολο και λαχανακια Βρυξελλών ένα λίτρο κόκα κόλα και τώρα βλέπω το σόου μασουλοντας πακοτινια. Εσύ τυπε??τι τσίμπησες τυπε;Εγώ τύποι δάκρυσα για εσάς δεν ξέρω
μπουστης μ αρχιδιαο μπουστης τους γαμαει ασαλιωτα
Σε δοκιμασία με μαγιό θα μπορούσε να το είχε σώσει....έχει τον λατρεμένο χαρακτήρα που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας....κατηγορία κομμώτριας από πέρσι....ρε το καλημενο το μαρακι...θα την στηριξω
χοιρινό γιουβέτσι και κάτι γλώσσες στο φούρνο με σαλάτα μπρόκολο και λαχανακια Βρυξελλών ένα λίτρο κόκα κόλα και τώρα βλέπω το σόου μασουλοντας πατι τσίμπησες τυπε;Εγώ τύποι δάκρυσα για εσάς δεν ξέρω
Μετα απο τετοιο γευμα απο τη λεκανη παρακολουθεις το μεγαλυτερο σκουπιδοσοου του γαλαξια?
Άμα φάω και φουντουνια θα βαρύνω πολύ τυπε και είναι βράδυ άλλωστε κάνω διατροφήΕλαφρά τη βγάζεις τύπε...πάρε κι ένα φουντούνι για επιδόρπιο....χοιρινό γιουβέτσι και κάτι γλώσσες στο φούρνο με σαλάτα μπρόκολο και λαχανακια Βρυξελλών ένα λίτρο κόκα κόλα και τώρα βλέπω το σόου μασουλοντας πακοτινια. Εσύ τυπε??τι τσίμπησες τυπε;Εγώ τύποι δάκρυσα για εσάς δεν ξέρω
. Το ουίσκι θέλει ξηροκαρπη τυπε .της πουτανας θα γινει
πανω να βαλω ουισκια να ανοιξω τσιπς και να αναψω πουρα
της πουτανας θα γινει
τυπε θα κανω και δυο τρια χοτ ντογκ αργοτερα και δεν θελω να βαρυνω. Το ουίσκι θέλει ξηροκαρπη τυπε .της πουτανας θα γινει