Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Ρε μαλακες αυτος ο μπουγελοφατσας με τα γυαλια ο αρχηγος των μπλε ποιον στο διαολο σας θυμιζει απο ταινιες;Εχω σπασει το κεφαλι μου οτι κατι μου θυμιζει...
τον πεταλούδα του ΄73Ρε μαλακες αυτος ο μπουγελοφατσας με τα γυαλια ο αρχηγος των μπλε ποιον στο διαολο σας θυμιζει απο ταινιες;Εχω σπασει το κεφαλι μου οτι κατι μου θυμιζει...
Μήπως?Ρε μαλακες αυτος ο μπουγελοφατσας με τα γυαλια ο αρχηγος των μπλε ποιον στο διαολο σας θυμιζει απο ταινιες;Εχω σπασει το κεφαλι μου οτι κατι μου θυμιζει...
πεινας?τετραγωνικη ριζα της γαριδας επι την ριζα καροτου συν την διαιρεση κρεμυδιων δια πιπεριας θα βγαλουν τον νικητη σημερα τυποι
Ρε μαλακες αυτος ο μπουγελοφατσας με τα γυαλια ο αρχηγος των μπλε ποιον στο διαολο σας θυμιζει απο ταινιες;Εχω σπασει το κεφαλι μου οτι κατι μου θυμιζει...
βαρεσα ενα πεινιρλι....θα κρατησω την ασυλια για παρτη μου ρε μουνιαπεινας?τετραγωνικη ριζα της γαριδας επι την ριζα καροτου συν την διαιρεση κρεμυδιων δια πιπεριας θα βγαλουν τον νικητη σημερα τυποι
Είσαι άδικος τύπε...για delivery με το παπί δυο τρία άτομα θα τα κράταγες....Βλέποντας όλες αυτές τις ηλίθιες γελοίες μαπες σκέφτομαι πως αν είχα μαγαζί όχι για λάντζα ούτε για διανομή φυλλαδίων δεν θα έπαιρνα ποτέ κάποιον από δαυτους