Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Στηριζουμε καραμουζα με γυαλια απεναντι στον μπουστη,χαζοξανθεια απεναντι σε κρητικο βουβαλι,φακλανα με ωραιο προσωπο απεναντι σε αδιαφορο μαλακα....
Tην κουκουβαγια ρε να κανεις παρεα με τον αλλο που φτιαχνεται με την ανθουλα.Δλδ μονο εγω καβλωνω με τη Ναξιωτισα με τα γυαλια..
Ωραια υποτακτικη κοπελιτσα με σεξυ φωνουλα και γυαλια για....
τυπε την έχεις ανάγκη πολύ!!!Θελω να τη βλεπω καθε βραδυ ...
Μου φτιαχνει τη διαθεση...
τυπε ηρθε το ντελιβερι;τυπε την έχεις ανάγκη πολύ!!!Θελω να τη βλεπω καθε βραδυ ...
τυπε σνίτσελ μοσχαρίσιο πατατουλες τηγανιτές σαλάτα ντομάτα αγγούρι.Περιμένω την κρέπα τώρα με σοκολάτα και μπισκότο τριμμένοτυπε ηρθε το ντελιβερι;τυπε την έχεις ανάγκη πολύ!!!Θελω να τη βλεπω καθε βραδυ ...
τυπε σνίτσελ μοσχαρίσιο πατατουλες τηγανιτές σαλάτα ντομάτα αγγούρι.Περιμένω την κρέπα τώρα με σοκολάτα και μπισκότο τριμμένοτυπε ηρθε το ντελιβερι;τυπε την έχεις ανάγκη πολύ!!!Θελω να τη βλεπω καθε βραδυ ...
εχουμε μλεξει με ανωμαλους εγω καυλωνω με βιλλυ.Τον γιαλουμπα ψυχοπαθή δεν τον θέλει κανένας
Είναι text book ναυάγιο ο τύπος.....Τον γιαλουμπα ψυχοπαθή δεν τον θέλει κανένας
στηρίζω με νύχια και δόντιαΟ χοντρός πρέπει να μπει σπίτι, τέτοιους παίκτες θέλουμε!!!