Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.190
- Πόντοι
- 2.606
Ρε ουστ απο εδω σουβλακοπιτσοφαγοι!!!Εδω ειναι μονο γκουρμε το νημα ρε νιαμου!!!
Είπαμε να τσιμπήσουμε λίγο ελαφριά μέχρι να ξεκινήσει...
Ρε ουστ απο εδω σουβλακοπιτσοφαγοι!!!Εδω ειναι μονο γκουρμε το νημα ρε νιαμου!!!
εχω ριξει στα καρβουνα 3 τοστακια.Ρε ουστ απο εδω σουβλακοπιτσοφαγοι!!!Εδω ειναι μονο γκουρμε το νημα ρε νιαμου!!!
Είπαμε να τσιμπήσουμε λίγο ελαφριά μέχρι να ξεκινήσει...
εγω που γουσταρω βιλυ και ο σαλιγκαρουδη ειμαι ανωμαλος?Ρε ουστ απο εδω σουβλακοπιτσοφαγοι!!!Εδω ειναι μονο γκουρμε το νημα ρε νιαμου!!!
Άμα δεν περάσει και η καστανουλα παίζει μποϋκοταζ λόγω ασχήμιας....
αυτοι ειναι που αρπαζανε τσαντες απο γιαγιαδεςοι τελευταιοι παγκοι τι σκατοφαστες ειναι αυτες???
σαν φωτογραφια της ΕΛΑΣ "εξαρθρωθηκε σπειρα διαρρηκτων στα δυτικα προαστια"
Μάλλον λέω τη χαζό ξανθιά...την κάνω για καστανή λόγω αχρωματοψίας...Άμα δεν περάσει και η καστανουλα παίζει μποϋκοταζ λόγω ασχήμιας....
Τη φακλανα λες τυπε πισω απο τη χαζοξανθεια;
Εκει μας καταντησαν οι αλητες οι κριτες....
που ειναι ο τυπος εραστης ανθουλας να τα παιξει με την κουκουφαβια απο τη ναξο.
αυτός τυπε μου θυμίζει τον ευλογητο από την λαμψηΤύπος με μούσι περουκίνι όλα τα λεφτά....σίγουρα σεσημασμένος με μεταμφίεση
αυτός τυπε μου θυμίζει τον ευλογητο από την λαμψηΤύπος με μούσι περουκίνι όλα τα λεφτά....σίγουρα σεσημασμένος με μεταμφίεση