ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.437
- Πόντοι
- 5.006
τυπε από τη μάσα;Θέλω να δηλητηριαστω σήμερα
τυπε από τη μάσα;Θέλω να δηλητηριαστω σήμερα
θα δηλητηριαστω νοερά από αυτά που θα φτιάξουν τα ναυάγια σήμερατυπε από τη μάσα;Θέλω να δηλητηριαστω σήμερα
Τίτλος πιάτου: γόπα σάπια με σάλτσα που την κατάπιε η γόπα
Τι λες τυπε για πια σειρά μιλάς??Ρε μαλακες....ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΛΩΣΣΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ;
Τι λες τυπε για πια σειρά μιλάς??Ρε μαλακες....ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΛΩΣΣΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ;
συγνωμη αλλα εφτιαξα ενα παστελι απο γαριδες και μηλο με σως παντζαριου ακτινιδιο.
Τι γίνεται τύποι, τους έβαλαν να μαγειρέψουν σαρδέλες κονσέρβα?
Υπερπαραγωγή τυπε άνω των 10 εκατομμυρίων από πίσω κρύβεται το NetflixΤι λες τυπε για πια σειρά μιλάς??Ρε μαλακες....ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΛΩΣΣΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ;
Αυτη ρε τυπε με τη ξανθια μιλφαρα και τον ανηλικο καγκουρα.....
του αγιου βαλεντινου που θα πας τη γουτσου γουτσου ελατε για δειπνο στη βεραντα μου και θα σας μαγειρεψω εγω μονο 100 ευρω το ατομο το κρασι και το γλυκο δικο σας να ξερεις τρωω σοκολατοπιτα και πινω ημιγλυκο.συγνωμη αλλα εφτιαξα ενα παστελι απο γαριδες και μηλο με σως παντζαριου ακτινιδιο.
του αγιου βαλεντινου που θα πας τη γουτσου γουτσου ελατε για δειπνο στη βεραντα μου και θα σας μαγειρεψω εγω μονο 100 ευρω το ατομο το κρασι και το γλυκο δικο σας να ξερεις τρωω σοκολατοπιτα και πινω ημιγλυκο.συγνωμη αλλα εφτιαξα ενα παστελι απο γαριδες και μηλο με σως παντζαριου ακτινιδιο.