ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ρε νιαμου ελατε μια διπλα για σκουπιδιασμα
σε λίγο τυπε θέλω να δω τι μαγείρεψε ο θειοςρε νιαμου ελατε μια διπλα για σκουπιδιασμα
Τυπε πως κανω split screen στην τηλεοραση;ρε νιαμου ελατε μια διπλα για σκουπιδιασμα
ετσι εγω τελος του μηνα καταθετω για συνταξη.Nαι εμεις θα παρουμε συνταξη στα 99+ και αν για να πληρωνουμε τα γιαλαμο.Περασε κι ο γαργαντουας.και συνήθως λένε εμείς παλικάρι μου τα δώσαμε όλα 40 χρόνια, τώρα περιμένουμε από εσάς τους νέουςΚωμικοτραγικο,εχω ακουσει απο τετοιυς να ψαχνουν και δουλεια σε πρατηρια κλπ με 15-20 γιουρα για να περνανε την μερα,δεν φτανει που περνουν συνταξη απο τα 40,στερουν την εργασια και σε αλλουςΟ μπάρμπας με το σακάκι ΠΡΕΠΕΙ να περάσει!
Τυπε ΠαλαιοΠΑΣΟΚος στανταρ ο τυπακος....βγηκε στη συνταξη στα 35 απο τη ΔΕΗ και κανει μαλακιες δεξια και αριστερα για να περναει η ωρα.
τραβαω λοιπον σ'ολα μια κοκκινη γραμμη.Τυπε πως κανω split screen στην τηλεοραση;ρε νιαμου ελατε μια διπλα για σκουπιδιασμα
Γιατί μέχρι τώρα κουβαλάω μια μικρή δίπλα στην μεγάλη. Μια star, μια σκάϊ.
γι'αυτο σου λεω στελλα μια θεσουλα να λουφαρω.ετσι εγω τελος του μηνα καταθετω για συνταξη.Nαι εμεις θα παρουμε συνταξη στα 99+ και αν για να πληρωνουμε τα γιαλαμο.Περασε κι ο γαργαντουας.και συνήθως λένε εμείς παλικάρι μου τα δώσαμε όλα 40 χρόνια, τώρα περιμένουμε από εσάς τους νέουςΚωμικοτραγικο,εχω ακουσει απο τετοιυς να ψαχνουν και δουλεια σε πρατηρια κλπ με 15-20 γιουρα για να περνανε την μερα,δεν φτανει που περνουν συνταξη απο τα 40,στερουν την εργασια και σε αλλουςΟ μπάρμπας με το σακάκι ΠΡΕΠΕΙ να περάσει!
Τυπε ΠαλαιοΠΑΣΟΚος στανταρ ο τυπακος....βγηκε στη συνταξη στα 35 απο τη ΔΕΗ και κανει μαλακιες δεξια και αριστερα για να περναει η ωρα.
Περίμενε σύνταξη εσύ...
Βουλιάζει το ΠΑΣΟΚ...
κουλουρακι που πουλας ειναι με φιλαδελφεια η λαβας τυρι.Το καλυτερο βρωμικο τυποι Μιχαλακοπουλου....
ο δικος μας δεν ειναι καν καντινιερης αλβανος στην ομονοια με νταβλα με κολουρια.Καλησπέρα σε όλους τύποι μου!
Στηρίζουμε τον δικό μας άνθρωπο καντινιέρη..!
Ποοοοοοουστης την πεφτει στον Γιαπωνη....
ελα λιγουρια παμε,καλη ορεξη.