Arislol
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Ιατροδικαστης τυπε.....
Αυτο το αβαταρ.. αυτη η επιγραφη... α ρε Χελ.
Ιατροδικαστης τυπε.....
Στο ψυγειο τον εχεις τυπε ή τον εχεις τεμαχισει ηδη;Μια χαρά τύπε έχω ένα φίλο μου που θέλει να σε γνωρίσει επειγόντως
Μόνο το κεφάλι έχω κρατήσει στη κατάψυξηΣτο ψυγειο τον εχεις τυπε ή τον εχεις τεμαχισει ηδη;
Σουπιτσα να το κανεις τυπε.....Μόνο το κεφάλι έχω κρατήσει στη κατάψυξη
και κτηνίατρος δεν εισαι ρε?Πρωην πρεζονι θα μπερδεψει το αλατι με τη κοκα και θα στειλει τους κριτες στη Στροφη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σουπιτσα να το κανεις τυπε.....
Ψευτογιατρος τυπε ειμαι και δινω μαντζουνια 25 χιλιαδες ευρω....και κτηνίατρος δεν εισαι ρε?
Τύπε μήπως περισσεύει κάνα βλαστοκύτταρο? όχι για μένα αλλά για τη φουκαριαρα τη μάνα μουΨευτογιατρος τυπε ειμαι και δινω μαντζουνια 25 χιλιαδες ευρω....
Εχω εναν πλακουντα αμα θελεις να ταισεις καμμια γατα τυπε....Τύπε μήπως περισσεύει κάνα βλαστοκύτταρο? όχι για μένα αλλά για τη φουκαριαρα τη μάνα μου
Πεντε λεπτα αφου μπει σπιτι.....Το πρεζονι θα τα κάνει πουτανα στο σπίτι
Ναι ρε τυπε στα ατροφικα βρωμικα αρχιδακια τους να πουμε....Στα αρχιδια σάς εεε
Τι να πεις ρε τύπε εμποροϋπάλληλοι είναι στο μεροκάματο περιμένουν να πάει εννιά να σχολασουν, όχι σαν και εμάς που είμαστε αφεντικά!Ναι ρε τυπε στα ατροφικα βρωμικα αρχιδακια τους να πουμε....
Ετσι τυπε....και χοντρομπουστα φωτογραφο μοδας σας φεραμε τι αλλο θελετε ρε μουνοπανα;Τι να πεις ρε τύπε εμποροϋπάλληλοι είναι στο μεροκάματο περιμένουν να πάει εννιά να σχολασουν, όχι σαν και εμάς που είμαστε αφεντικά!