Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.122
- Πόντοι
- 6.256
Ρασταμπιχλα μαν τραμπουκιζεται απο Ελλεινιδα μανα....
Τωρα τελειωσες μωρη καταβοθρα;πω ρε πουστη σκασαμε με τις πίτσες
ναι ρεΤωρα τελειωσες μωρη καταβοθρα;
ακόμα γαμιολα να πάμε στον άνθρωπο
Ρε αρκιντι την αλλη φορα τα ειχα κανονισει και ψοφολογαγες με κορωνοιο.....ακόμα γαμιολα να πάμε στον άνθρωπο
Μορη γαμιολα εσένα χάλασε το κάρο σου, και η κορονα ήταν Οκτώβριο καργιολαΡε αρκιντι την αλλη φορα τα ειχα κανονισει και ψοφολογαγες με κορωνοιο.....
Το αυτοκινητο ρε αρκιντι χαλασε τον Αυγουστο μετα σε πηρα τον Οκτωβρη να παμε και μου ειπες οτι εχεις κορωνα.....αιντε σε αφησε ανοια να πουμε!!!Μορη γαμιολα εσένα χάλασε το κάρο σου, και η κορονα ήταν Οκτώβριο καργιολα
Ε τώρα ρε μουνι δύο μήνες όλο αύριο και αύριο λες κωλομπαραΤο αυτοκινητο ρε αρκιντι χαλασε τον Αυγουστο μετα σε πηρα τον Οκτωβρη να παμε και μου ειπες οτι εχεις κορωνα.....αιντε σε αφησε ανοια να πουμε!!!
Μην βρίζεις ρε μανΕ τώρα ρε μουνι δύο μήνες όλο αύριο και αύριο λες κωλομπαρα
Τωρα θα περιμενεις να ερθει το καινουριο τουτου.....Ε τώρα ρε μουνι δύο μήνες όλο αύριο και αύριο λες κωλομπαρα
Ε μα μεσκασε ο μουνιςΜην βρίζεις ρε μαν
Τωρα θα περιμενεις να ερθει το καινουριο τουτου.....
Τυπε με κυνηγανε τα μουνετα στο νοσοκομειο δεν προλαβαινω......Μην βρίζεις ρε μαν
Γυναικολόγος είσαι τύπε?Τυπε με κυνηγανε τα μουνετα στο νοσοκομειο δεν προλαβαινω......
Ιατροδικαστης τυπε.....Γυναικολόγος είσαι τύπε?
Μια χαρά τύπε έχω ένα φίλο μου που θέλει να σε γνωρίσει επειγόντωςΙατροδικαστης τυπε.....