baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
αν δεις ποπη θα χασεις το φως σου.Σοφιανααα μονοοοο
αν δεις ποπη θα χασεις το φως σου.Σοφιανααα μονοοοο
φυσιοθεραπεύτρια δηλώνει ... νταξ καταλάβαμε από happy ending άλλο τίποτα ... από φυσιοθεραπεία ? της πούτσας ?Σοφιανααα μονοοοο
Εγώ τυπε το happy ending ξέρω,η φυσιοθεραπεία τι είναι ??φυσιοθεραπεύτρια δηλώνει ... νταξ καταλάβαμε από happy ending άλλο τίποτα ... από φυσιοθεραπεία ? της πούτσας ?
στην προκειμένη ? λεπτομέρειαΕγώ τυπε το happy ending ξέρω,η φυσιοθεραπεία τι είναι ??
Έμεινε τίποτα μαν να έρθω;Ο Κύπριος λέει ότι μαλακια του κατέβει νομίζοντας ότι μπορεί να γαμησει κανένα θηλυκό ναυάγιο
Τι να μείνει ρε τύπε μετά από μία ώραΈμεινε τίποτα μαν να έρθω;
Τι να μείνει ρε τύπε μετά από μία ώρα
Και πρώτη φορά που του πήγαν όλα καλά είπεΜπολος θέλει τα 10κ και έχει ώμο το κρέας και το χτένι
Μετα οταν θα φαει χεσιμο θα λεει οτι δεν θελει να λεει ψεμματα σαν Βασιλης....Και πρώτη φορά που του πήγαν όλα καλά είπε
Αφου ειναι βυσμα της παραγωγης το μουνοπανοΚαι πρώτη φορά που του πήγαν όλα καλά είπε
Τυπε έχασες ένα χρόνο από τη ζωή σου βλέποντας μαλακιες. Τίποτε δεν άλλαξε, τζιπριος πέρυσι, τζιπριος φέτος τα ίδια σκατα όλα τα φαγητά.Καντε μια ανασκοπηση ρε νιαμου τι εχασα...βλεπω τον μαλακα τον Τζιμπριο απο περυσι.
ΜπινεςΑφου ειναι βυσμα της παραγωγης το μουνοπανο