baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
ο τελευταιος της μοιαζει.Ρε πλεμπες....το προσωπακι της Ποπαρας μου ειναι σαν πινακας του Πικασο.
ο τελευταιος της μοιαζει.Ρε πλεμπες....το προσωπακι της Ποπαρας μου ειναι σαν πινακας του Πικασο.
Ειναι αληθεια τυπε…της λειπουν τα τέσσερα ρουθουνια μονοΡε πλεμπες....το προσωπακι της Ποπαρας μου ειναι σαν πινακας του Πικασο.
Που είμαι η άλλοι ρε χελ;Κουραδομαγκας Μπολος vs Χασικλομαλακα Χριστοφορος.....
Νιπλης τον παιζει με τα λουκανικοδακτυλα του Νανα...οι αλλοι δεν ξερω.Που είμαι η άλλοι ρε χελ;
Γαμιολες τη κάνανε νιαουΝιπλης τον παιζει με τα λουκανικοδακτυλα του Νανα...οι αλλοι δεν ξερω.
Αυτη η λουκρητια η Νιπλαινα ετσι κανει παντα....πεταει ενα-δυο ποστ στην αρχη δηθεν οτι παρακολουθει και μετα παει και τον παιζει μανιωδως με τον Νανα.Τερμα αρρωστος ο πουστης....Γαμιολες τη κάνανε νιαου
Ναι ο καργιοληςΑυτη η λουκρητια η Νιπλαινα ετσι κανει παντα....πεταει ενα-δυο ποστ στην αρχη δηθεν οτι παρακολουθει και μετα παει και τον παιζει μανιωδως με τον Νανα.Τερμα αρρωστος ο πουστης....
Τυπε τσιμπάω πίτσες ντομινος της μεγάλες έχω και τέσσερις κοκακολες του ενάμιση λίτρου και για μετά προφιτερόλ Ανδριάς
Τι να γράψω μωρέ μαλακά ;;; Με την ηλίθια την κακάσχημη την δική σου , κατάθλιψη θα πάθω άμα την βλέπω , και πάλι καλά που γράφω αυτό το ένα μήνυμα να λεςΑυτη η λουκρητια η Νιπλαινα ετσι κανει παντα....πεταει ενα-δυο ποστ στην αρχη δηθεν οτι παρακολουθει και μετα παει και τον παιζει μανιωδως με τον Νανα.Τερμα αρρωστος ο πουστης....
μπαινει αυριο,μακαρι να κερδισει η ποπη τα λεφτα τα εχει αναγκη.Για το πούτσο το νήμα αν δεν μπει Μπομπενας
Σιγά μην καθόταν το πουτανι στον μπουχεσαΒαρθαλιτης πως πήγε να μαγειρέψει μετά το τούμπανο του dancing with the stars? Εγώ θα είχα παρατήσει μαγειρική και θα κυνηγούσα το πουτανι..
Μπορεί να μην αντέχει τυπεπου ειναι η γαμιολα ο Χελ μην του γαμησω οτι εχει και δεν εχει !!!
Παλιοκαριολης ουτε αυτος δεν την βλεπει την σάπια του