Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.549
- Πόντοι
- 2.306
Πιστεύω ο γυαλάκιας τυπε..Τωρα που γυριζει...ποιο ναυαγιο πιστευετε ειναι αυτο που δεν εβγαλε καν πιατο;
Πιστεύω ο γυαλάκιας τυπε..Τωρα που γυριζει...ποιο ναυαγιο πιστευετε ειναι αυτο που δεν εβγαλε καν πιατο;
Εγω τυπε το κοβω για τη τιτικα τη καραφλοκουραδα.....Πιστεύω ο γυαλάκιας τυπε..
η δικιά σου που είναι ??? την αφησαν σπιτι να το σφουγγαρίσει ?Εγω τυπε το κοβω για τη τιτικα τη καραφλοκουραδα.....
Τυπε βλέπω κλάματα από την καλή του το Γιώργο στο σπίτι..Εγω τυπε το κοβω για τη τιτικα τη καραφλοκουραδα.....
Εγειρε να τον αρπαξει λιγο....η δικιά σου που είναι ??? την αφησαν σπιτι να το σφουγγαρίσει ?
Μπα η αλλη η Νικιτα θα σκασει....η λουγκρα Γκιωργκος ειναι κακιστρω και θελει το κακο ολωνενενενενενε.Τυπε βλέπω κλάματα από την καλή του το Γιώργο στο σπίτι..
Ίδιος είναι ο πουστ#ς
Το πιο φίδι εκεί μέσα κάποια στιγμή προβλέπω θα την καταλάβουν ...η Καλλιόπη μπορεί να είναι σαν την κόρη του Δράκουλα αλλά τέτοιες μπινιες δεν κάνειΗ αλλη η κλαψομουνα η Ελισαβετ που θα κρατουσε το γραμμα της Ουκρανικης βιζιτας το πεταξε στα σκουπιδια!!!!Ρε μαλακες θα αρχισω να τον συμπαθω τον σκατοψυχο!!!![]()
Να πας να γαμηθεις τωραΗ αλλη η κλαψομουνα η Ελισαβετ που θα κρατουσε το γραμμα της Ουκρανικης βιζιτας το πεταξε στα σκουπιδια!!!!Ρε μαλακες θα αρχισω να τον συμπαθω τον σκατοψυχο!!!![]()
παιζει τσαμπουκας εδω μπρο να την πεσω και εγω?Να πας να γαμηθεις τωρα
Θα φας και εσυ ξεβράκωμα
ηδη ξεβρακωσαμε τον γυναικειο σου κλωνο
γαμαμε Χελ εδω , ειναι το κρυφο του νημα που βγαζει τα υποτακτικα τουπαιζει τσαμπουκας εδω μπρο να την πεσω και εγω?
στηριζωγαμαμε Χελ εδω , ειναι το κρυφο του νημα που βγαζει τα υποτακτικα του
Ρε τραβα αποκλεισου σε καμμια Αττικη οδο να πουμε....Να πας να γαμηθεις τωρα
Θα φας και εσυ ξεβράκωμα
ηδη ξεβρακωσαμε τον γυναικειο σου κλωνο