baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
το εχω κοψει.Καλα ρε πως και δεν βλεπει survivor το νουμερο;Ρε μαλακα σκατατζη εσυ εισαι ο Tsigaros;![]()
το εχω κοψει.Καλα ρε πως και δεν βλεπει survivor το νουμερο;Ρε μαλακα σκατατζη εσυ εισαι ο Tsigaros;![]()
εχω κερδισει πριν μπω στην αιθουσα.θα τον εγαμησω αν ειναι αυτος !!!
Πρεπει να κανει κινηση ο Αλεξ και να τον ξεκωλιασει στις μηνύσεις να παρουμε κανα φραγκο
Κανονικά τώρα έπρεπε να μεταμορφωθεί σε Hulk!Θα δειρει ο χοντρο τεν τεν με τις Γαλλικουρες….
Γκρουιον πουρ Γκρουιον ντε σκατονΟ βλακας ο τεν τεν δεν καταλαβαινει τι λεει…χρειαζεται μετσφραστη να του εξηγησει τι ειπε ο ιδιος.
Τυπε εχει πεταξει φλεβα ο Γιαννος, θα παθει κανενα εγκεφαλικο και θα βρασουν τον εγκεφαλο του για κουνουπιδι στην επόμενη δοκιμασια.Κανονικά τώρα έπρεπε να μεταμορφωθεί σε Hulk!
Ούτε δημοτικό δεν έχουν τελειώσει-Ρε μαλααααααααακα τι ειναι η σκευωριαααααααα ρε μπροοοοοοοοοοο;![]()
Για αυτό το λόγω το βλέπουμε τυπεΤιψηφισατεβλεπετε ρε νιμουδες; Πρωτη φορα το ειδα αυτο, αυτοι ειναι ολοι σαν καταδικοι με προσωρινη αποφυλακιση.
το νημα δεν ενδεικνυεται για εσας ειναι γεματο χοληστερινη και ζαχαρο.Τιψηφισατεβλεπετε ρε νιμουδες; Πρωτη φορα το ειδα αυτο, αυτοι ειναι ολοι σαν καταδικοι με προσωρινη αποφυλακιση.