Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
Ο αλλος τοσα χρονια στο Μιλανο και δεν ηξερε να πει τα 4 σταδια του Ριζοτο στα Ιταλικα....
Ποιο εξωτερικό ρε μεγάλε...εδώ άλλοι δεν δηλώνουν μακρυά για ΑΣΕΠ γιατί μπορεί το τάπερ από το σπίτι να μην φτάσει στα χέρια τους ζεστό ...Αυτος ο μαλακας απο το Καρπενησι ο εεεεεεεεεεε μου θυμιζει εναν τυπαρα στη Μπολονια που ειχαμε παει 1 μηνα για εξασκηση Ιταλικων πριν δωσουμε εξετασεις για Ιατρικη ο οποιος καθε χρονο εσκαγε μυτη για αυτο το λογο και καθε χρονο τη κοπανουσε τελευταια στιγμη γιατι δεν αντεχε στο εξωτερικο....
βια ζαμπονι τυπε , εκανες εκει βολτιτσες ?Αυτος ο μαλακας απο το Καρπενησι ο εεεεεεεεεεε μου θυμιζει εναν τυπαρα στη Μπολονια που ειχαμε παει 1 μηνα για εξασκηση Ιταλικων πριν δωσουμε εξετασεις για Ιατρικη ο οποιος καθε χρονο εσκαγε μυτη για αυτο το λογο και καθε χρονο τη κοπανουσε τελευταια στιγμη γιατι δεν αντεχε στο εξωτερικο....
Στον Πυργο Asinelli και στη Piazza Maggioνe την ειχα καταβρει....ακομα γελαω που σαν Ελληναραδες ψαχναμε να βρουμε την ιταλικη εκδοχη του φραπε και ειχαμε παρει caffe shakerato και μας τον ειχε φερει σε ενα ποτηρι για κοκτεηλ!βια ζαμπονι τυπε , εκανες εκει βολτιτσες ?
πιατσα νετουνο , βια καβουρ και τετοια ?
το κεντρικο περιπτερο εκει στην γωνια στην πλατεια ουγκο μπασι το ειχε Ελληνας να ξερεις για πολλα χρονια , πιο κατω στην δεξια μερια του δρομου πριν τους πυργους ελληνας φοιτητης ειχε το μπαρ και συχναζε και η φιλη σου η ΦαιηΣτον Πυργο Asinelli και στη Piazza Maggioνe την ειχα καταβρει....ακομα γελαω που σαν Ελληναραδες ψαχναμε να βρουμε την ιταλικη εκδοχη του φραπε και ειχαμε παρει caffe shakerato και μας τον ειχε φερει σε ενα ποτηρι για κοκτεηλ!
Πολυ ωραια η Μπολονια τυπε....ειχα σκασει μυτη Κυριακη φεραγκοστο και νομιζες οτι επαιζες στην Ιταλικη εκδοση του I am legend....
Ναι ρε ειδικα παλια ειχε απειρους Ελληνες κυριως φοιτητες που πολλοι απο αυτους μενανε μονιμα μετα...το κεντρικο περιπτερο εκει στην γωνια στην πλατεια ουγκο μπασι το ειχε Ελληνας να ξερεις για πολλα χρονια , πιο κατω στην δεξια μερια του δρομου πριν τους πυργους ελληνας φοιτητης ειχε το μπαρ και συχναζε και η φιλη σου η Φαιη
σε βρισκω στο καταλληλο νημα θελω να μου πεις σολωμο πως να τον μαγειρεψω?το κεντρικο περιπτερο εκει στην γωνια στην πλατεια ουγκο μπασι το ειχε Ελληνας να ξερεις για πολλα χρονια , πιο κατω στην δεξια μερια του δρομου πριν τους πυργους ελληνας φοιτητης ειχε το μπαρ και συχναζε και η φιλη σου η Φαιη
δεν εχω ιδεα τυπε , εχω γυναικα που μαγειρευεισε βρισκω στο καταλληλο νημα θελω να μου πεις σολωμο πως να τον μαγειρεψω?
για ρωτα πινεζες ειναι καλες με θαλασσινα.δεν εχω ιδεα τυπε , εχω γυναικα που μαγειρευει
στειλε 50 ευρω να ρωτησω , αλλιως ανοιξε γιουτουμπγια ρωτα πινεζες ειναι καλες με θαλασσινα.
ανοιγω γιου τουμπ.στειλε 50 ευρω να ρωτησω , αλλιως ανοιξε γιουτουμπ
ετσι εγινε πυροσβεστης αυτοςΕιδα τον αλλον με το ψαροντουφεκο και θυμηθηκα εκεινο το μελος του σαι που εκανε ψαροντουφεκο και τον ρουφηξε πυροσβεστικο αεροσκαφος και απο τη θαλασσα βρεθηκε στο βουνο....