Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
τυπε οτι ειπε ηταν αληθειαΠω αρχισε και τη μουνοκλαψα τωρα.....
καφενειο το ειχε ο πατερας του , αλλα δεν προλαβε τον Κουλη να σωθει και αυτος
τυπε οτι ειπε ηταν αληθειαΠω αρχισε και τη μουνοκλαψα τωρα.....
Μαλακα τον αλλον τον τραπερ που εσερνε το καροτσι τον ειδες;Εγκεφαλικο επαθε ο Γιαπωνης!!!τυπε οτι ειπε ηταν αληθεια
καφενειο το ειχε ο πατερας του , αλλα δεν προλαβε τον Κουλη να σωθει και αυτος
Μαλακα τον αλλον τον τραπερ που εσερνε το καροτσι τον ειδες;Εγκεφαλικο επαθε ο Γιαπωνης!!!
Κοιταω κριτικες....καλο μαγαζακι ειχε ο μαλακας πως καταφερε να φαληρισει;
Μονο Μπομπενα
Πολύ δυνατό μιλφονια με κυριλέ ντύσιμο αλλά και αρκουντως σέξυ...δεν την βλέπω να περνάει.Το έδινα ένα τσιμπουκακι το μιλφετο να του στοκαρω τις τρύπες στα δόντια με χυσια να φτιάξει και το ψευδισμα.
Τζογαδόρος στάνταρ ο καράφλας...Κοιταω κριτικες....καλο μαγαζακι ειχε ο μαλακας πως καταφερε να φαληρισει;
Φαγανε και οι 3 και ειπαν οτι ειναι καλοςΚοιταω κριτικες....καλο μαγαζακι ειχε ο μαλακας πως καταφερε να φαληρισει;
Συμφωνώ αλλά φαίνεται έχει πάρει λίγο σασί..Πολύ δυνατό μιλφονια με κυριλέ ντύσιμο αλλά και αρκουντως σέξυ...δεν την βλέπω να περνάει.
Αυτό με φτιάχνει τα μάλα....θέλω να έχει κράτημα στον δρόμο.Συμφωνώ αλλά φαίνεται έχει πάρει λίγο σασί..
κολλητος του Ομπραντοβιτς , αυτη ειναι η σχεση που εχει με αθλητισμο και στοιχημαΤζογαδόρος στάνταρ ο καράφλας...
Δικαιώθηκα...ψιλοανισορροπη...αλλά καλό μιλφ...αν μου αναπληρώνει ποιοτικά τις θερμίδες που θα ξοδέψω μαζί της,γιατί να ψάχνομαι παραπέρα;Αυτό με φτιάχνει τα μάλα....θέλω να έχει κράτημα στον δρόμο.
Πολύτιμη για κάθε έπιπλο η μιλφαρα...ήδη μου λείπει...πολλυ καβλιαρα η αισθητικος θα κανει τρομερα γαμησια και μετα θα σερβιρει και τραχανα με μανιταρια και φρυγανιες και μπολικη μουσταρδα