Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ενα τετοιο εχεσε ο προβατοκαμηλος μου πριν απο λιγο.....
Ναυάγια και ΑΜΕΑ τυπεΝεος γυρος σημερα απο ναυαγια της ζωης...
Δεν εχει ξαναυπαρξει τοση ομορφια και χαρισμα μαζεμενα σε ριαλιτι τυπε...Ναυάγια και ΑΜΕΑ τυπε
Απο Ομονοια ηρθε τυπε....Αυτόν με τον σκούφο πως τον αφήσανε να πάει από την Ιθάκη ...
να φας απο τα χερακια του μαν να γλειφεις τα δαχτυλα σουΑυτόν με τον σκούφο πως τον αφήσανε να πάει από την Ιθάκη ...
Φιλαράκι ένα ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα από το ΈβερεστΔεν εχει ξαναυπαρξει τοση ομορφια και χαρισμα μαζεμενα σε ριαλιτι τυπε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο Ομονοια ηρθε τυπε....
Τι λέει τυπε μου;Ο ΑΜΕΑ ήθελε να φτιάξει ντομάτες γεμιστές
Τα ίδια τυπε μου όλα καλάΤι λέει τυπε μου;
Με σουβλάκια τυπε;Τα ίδια τυπε μου όλα καλά
Όχι έφτιαξα ένα σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα με βότανα, μετσοβόνε, μπέικον,και μαγιονέζαΜε σουβλάκια τυπε;
Όχι έφτιαξα ένα σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα με βότανα, μετσοβόνε, μπέικον,και μαγιονεζα
Μη σε πειράξουν τα βότανα τυπε.Όχι έφτιαξα ένα σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα με βότανα, μετσοβόνε, μπέικον,και μαγιονέζα
Ήταν ενσωματωμένα στη μπριζόλα τυπε από κατασκευήςΜη σε πειράξουν τα βότανα τυπε.
Τυπε εσύ κάνεις πιο ψαγμενα φαγητά από τα ναυάγια του master chef..Όχι έφτιαξα ένα σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα με βότανα, μετσοβόνε, μπέικον,και μαγιονέζα
Έχω φαντασία τυπεΤυπε εσύ κάνεις πιο ψαγμενα φαγητά από τα ναυάγια του master chef..