Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.356
- Πόντοι
- 12.756
Δεν σας αξιζει ο Μητσαρας , για αρκουδάκι απο τα γκουντις ειστε ρε μουνιαΠες μας και έξι νούμερα για το τζόκερ τυπε...
Δεν σας αξιζει ο Μητσαρας , για αρκουδάκι απο τα γκουντις ειστε ρε μουνιαΠες μας και έξι νούμερα για το τζόκερ τυπε...
Μια ποδιά δεν θα δώσουν σε κανέναν το έδειξε...στο τέλος λες να τη δώσουν στον χοντρόΜην προτρεχεις τυπε...συνέχεια λένε αυτή τη στιγμή.Κάτσε μην δώσουν σε όσους κόψουν δεύτερη ευκαιρία...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες μας και έξι νούμερα για το τζόκερ τυπε...
Μητσάρας από αύριο Κηφισό στις γέφυρες να μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια...Δεν σας αξιζει ο Μητσαρας , για αρκουδάκι απο τα γκουντις ειστε ρε μουνια
Αυτό σκέφτομαι....Έχει και άλλη μια νομίζω διαθέσιμη από τη προηγούμενη εβδομάδα.Μια ποδιά δεν θα δώσουν σε κανέναν το έδειξε...στο τέλος λες να τη δώσουν στον χοντρό
Μητσαρας ειναι μαγειρας σε εφοπλιστηΜητσάρας από αύριο Κηφισό στις γέφυρες να μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια...
ετοιμασου ....Αυτό σκέφτομαι....Έχει και άλλη μια νομίζω διαθέσιμη από τη προηγούμενη εβδομάδα.
Μητσαρας πεοθηλαζει Βασιλη στη Χαμοστερνας να τον παρει τυλιχτη....Μητσαρας ειναι μαγειρας σε εφοπλιστη
καλοκαιρι στο γιωτ , χειμωνα Ελβετία , ανοιξη Λονδινο
Σας κατουραει βαθειααααααααα στο λαρυγγι με αγαπη
θα φατε κατουρημαΜητσαρας πεοθηλαζει Βασιλη στη Χαμοστερνας να τον παρει τυλιχτη....
εφιαλτης θα σου γινει ο Μητσαρας , με τραγιασκα θα κοιμασαιΜητσαρας πηρε τα αρχιδια μου απο τον Βασιλη και τωρα στελνει φωτογραφιες σε πρακτορεια για plus size model....
Oταν μαθω σε ποιο γηπεδο θα στησει παγκο να ψηνει θα σου στειλω μηνυμα να πας να φας αρχιδοτριχες απο τα βρωμοχερα του....εφιαλτης θα σου γινει ο Μητσαρας , με τραγιασκα θα κοιμασαι
παρτι θα κανεις στο μαγαζι τουOταν μαθω σε ποιο γηπεδο θα στησει παγκο να ψηνει θα σου στειλω μηνυμα να πας να φας αρχιδοτριχες απο τα βρωμοχερα του....
Στο ποιο;παρτι θα κανεις στο μαγαζι του
θα σε πηγαινει η γουτσου γουτσου θα πληρωνεις και θα κανεις και μοκο
Στο ποιο;
Αχαχαχαχαχαχα.....
Αυτά πες τα σε κάτι νεοέλληνες που νομίζουν ότι ένας Αλβανός επειδή μένει εδώ είναι Έλληνας ακόμα και αν έχει ελληνικά χαρτιά η γεννήθηκε εδώ...στην ζωή ο καθένας μπορεί να αλλάζει υπηκοότητα κάθε πέντε χρόνια.Εθνικοτητα λόγω καταγωγής ΔΕΝ αλλαζει ΠΟΤΕ!τι μου θυμησες ρε αρχοντα.1996 97 πηγαινω με ενα φιλο μου αλβανο σε αγωνα της καλλιθεας.εκει στο σωματικο ελεγχο τον ρωταει ο μπατσος.απο που εισαι?και λεει χανια...φιλε πρεπει να γελαγε ολη η διμοιρια,..μολις παμε μεσα του λεω τι χανια ρε μλκ....ο τυπος ειχε βαψει κοκκινο το μαλι με σπρει..