Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.948
- Πόντοι
- 6.256
Τι του δινεις φιλετακια;φτερουγες δεν δινω ουτε στο μπος.
Τι του δινεις φιλετακια;φτερουγες δεν δινω ουτε στο μπος.
κοτοπουλο ξεψαχνισμενο,βρασμενο επι 2 ωρες περιπου το κοκκαλο φευγει μονο του.Τι του δινεις φιλετακια;
Θα κανει βυζια....κοτοπουλο ξεψαχνισμενο,βρασμενο επι 2 ωρες περιπου το κοκκαλο φευγει μονο του.
που πηγε ρε τυπε ο αλλος με την ψαροταβερνα ? που τον εδειξε πρωτο στο πρωτο επεισόδιο ?Θα κανει βυζια....
Αυτος νομιζω ειναι πανω στον εξωστη γιατι ειχε παρει 3 ναι και θα μαγειρεψει στην επομενη φαση.που πηγε ρε τυπε ο αλλος με την ψαροταβερνα ? που τον εδειξε πρωτο στο πρωτο επεισόδιο ?
χαχαχ ναι με την τραγιασκα ειναι ο πουστης !!!Αυτος νομιζω ειναι πανω στον εξωστη γιατι ειχε παρει 3 ναι και θα μαγειρεψει στην επομενη φαση.
Μαλακα οσα και να σου δινανε θα ετρωγες απο αυτα τα σιχαματα;Ειδικα απο αυτη τη σουβλατζου με τα 5 σωσιβια και το μοβ μαλλι;ο δικος μου δεν μιλαει , δεν φωναζει , δεν ενθαρρύνει , θα τον σουταρουν τον μαλάκα επειδη δεν ειναι καραγκιοζης
ουτε συσκευασμενο τοστ δεν θα ετρωγα ρε μαλακα ,εισαι τρελος !!!Μαλακα οσα και να σου δινανε θα ετρωγες απο αυτα τα σιχαματα;Ειδικα απο αυτη τη σουβλατζου με τα 5 σωσιβια και το μοβ μαλλι;
τι μου θυμησες ρε αρχοντα.1996 97 πηγαινω με ενα φιλο μου αλβανο σε αγωνα της καλλιθεας.εκει στο σωματικο ελεγχο τον ρωταει ο μπατσος.απο που εισαι?και λεει χανια...φιλε πρεπει να γελαγε ολη η διμοιρια,..μολις παμε μεσα του λεω τι χανια ρε μλκ....ο τυπος ειχε βαψει κοκκινο το μαλι με σπρει..Κατσε τωρα παει η Αλβανη που εχει πεισει τον εαυτο της οτι ειναι Κρητικια....
χανια ειπε η κανια?τι μου θυμησες ρε αρχοντα.1996 97 πηγαινω με ενα φιλο μου αλβανο σε αγωνα της καλλιθεας.εκει στο σωματικο ελεγχο τον ρωταει ο μπατσος.απο που εισαι?και λεει χανια...φιλε πρεπει να γελαγε ολη η διμοιρια,..μολις παμε μεσα του λεω τι χανια ρε μλκ....ο τυπος ειχε βαψει κοκκινο το μαλι με σπρει..
αβαταρ γαμαειαπο αυτα τα 2 ναυαγια θα περασει καποιο?????
Μαλακα πρεπει να τον εχουν ρωτησει 40 φορες τον κοτσιδα τι ψησιμο ηθελε...πουρε κολοκυθα με φουντουκια .... γαμησε μας