Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.948
- Πόντοι
- 6.256
Θα ανοιξεις και Κυριακατικο τυπε;εχω σκοπο....θα χωρισω την κυριακη
Θα ανοιξεις και Κυριακατικο τυπε;εχω σκοπο....θα χωρισω την κυριακη
οχι θα τα πω νυχτα με τον νιπλη και τον μανιμαλ στους ηττημενους μονοι μας της λεπτομερειεςΘα ανοιξεις και Κυριακατικο τυπε;
Φτου θου!!!οχι θα τα πω νυχτα με τον νιπλη και τον μανιμαλ στους ηττημενους μονοι μας της λεπτομερειες
οχι θα τα πω νυχτα με τον νιπλη και τον μανιμαλ στους ηττημενους μονοι μας της λεπτομερειες
Ρεεέεεεε μαλάκες ειλικρινά τώρα τί κάθεστε και παρακολουθείτε;;;;;; ?
Έβαλα λίγο στο You Tube να δω το σημερινό επεισόδιο.. ένας πισωγλέντης Αλβανός που έψαχνε πούτσα.. ένας οικονομικός μετανάστης εκ Βενεζουέλας που έκλαιγε διότι ΔΕΝ έχει κόρη να την χώσει σε κάνα μπουρδελάκι του Μεταξουργείου να κονομήσει...
Ένα μέλος του σάι που τον έστειλε η ψυχολόγος του που τον παρακολουθεί από την στιγμή που τον παράτησε η γκόμενά του και ΔΕΝ έβλεπε ΠΟΤΕ τον διαγωνισμό....
Μιλας εσυ ρε μαλακα για μπουστηδες που εβλεπες GNTM;
Με εχει απογοητευσει ο Ιακωβας....μην μαλωνετε ρε...σκεφτειτε απλα οτι ο ιακωβος βλεπει dancing with the star......
για να δει 5 λεπτα μουνοχαραδρα απο καμενιδη, καθεται και βλεπει 3 ωρες κατι τρελες να χοροπηδανε και να χορευουν φοξ τροτ ναπουμε....Με εχει απογοητευσει ο Ιακωβας....
Ελα Ιακωβαααααααα μπανανααααααααα!!!τζεικομπ ελα μπαναναααααααααααααααα
Κανένας δεν γνώρισε την μαυρουλα ?αλλος νιονιος και αυτος με την μαυρουλα.
ποια ηταν η νικηφορος μεγκαλο κοροιντο?Κανένας δεν γνώρισε την μαυρουλα ?
ποια ηταν η νικηφορος μεγκαλο κοροιντο?
Η γνωστή βίζιτα Μαρία αδερφή της καρολιναςποια ηταν η νικηφορος μεγκαλο κοροιντο?
βαλε φωτο,εγω δεν ξερω απο αυτα.Η γνωστή βίζιτα Μαρία αδερφή της καρολινας
Τυπε ειδες επιδοξους Μαστερ Σεφ που πεταξανε μπλε οθονη μολις ειδανε οτι πρεπει να μαγειρεψουν κατι με το πανδυσκολο και σπανιο υλικο φτερουγες κοτοπουλο;
Ναι τυπε μουΤυπε ειδες επιδοξους Μαστερ Σεφ που πεταξανε μπλε οθονη μολις ειδανε οτι πρεπει να μαγειρεψουν κατι με το πανδυσκολο και σπανιο υλικο φτερουγες κοτοπουλο;
φτερουγες δεν δινω ουτε στο μπος.Τυπε ειδες επιδοξους Μαστερ Σεφ που πεταξανε μπλε οθονη μολις ειδανε οτι πρεπει να μαγειρεψουν κατι με το πανδυσκολο και σπανιο υλικο φτερουγες κοτοπουλο;